Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Automaten

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
KoffiemachineKoffiemachine te TurnhoutIk wil een offerte voor een koffiemachine. Dit is voor ongeveer 10 personen per dag.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te BorgloonIk wens een automaat voor onze zaak. Vooral voor de mensen die daar passeren. Graag iets met een betaalfunctie en zelf bijvullen.
Waterkoeler met flesWaterkoeler met fles te HansbekeGraag huur- en aankoopoffertes voor een waterkoeler met fles. Dit is voor 1 persoon, graag enkel gekoeld water.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een drukke winkelGraag ontvangen wij zowel huur- als aankoopoffertes voor een koffieautomaat. Wij hebben een drukbezochte winkel (500 tickets / dag) en willen onze klanten koffie verkopen.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat voor jachthaven (Izegem)Wij hebben een jachthaven en zijn met een 50-tal personen. We zoeken een drankautomaat om buiten te plaatsen.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een bedrijf te KortenbergIk zoek een offerte voor een Coca-Cola automaat voor een 40-tal medewerkers. Nu halen we dit gewoon in de winkel. Graag een automaat met betaalfunctie. Laten bijvullen of zelf doen mag beide in de offerte.
KoffiemachineWarme drankenautomaat voor klanten (Wuustwezel)Koffieautomaat gezocht voor de klanten. Ik schat dagelijks een 10-tal mensen. Graag zowel huur- als aankoopoffertes. Indien mogelijk ook andere warme dranken.
KoffiemachineKoffiemachine voor een kapsalon te GeraardsbergenIk wil een koffiemachine voor mijn klanten in het kapsalon. Dit is voor ongeveer 20 mensen per dag. Geen idee of er waterleiding is.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat voor een bedrijf in EssenWij wensen huur- en aankoopoffertes te vergelijken voor een Coca-Cola automaat. Wij zouden de automaat binnen plaatsen, hier zouden dagelijks een 10-tal personen gebruik van maken.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een kapsalon in BlankenbergeKoffiemachine voor in een kapsalon. Gericht op de klanten: 10-20 per dag. Liefst koffiebonen.
Coca-Cola automaatFrisdrankautomaat met betaalfunctie | AalterVoor ons bedrijf zoeken we een frisdrankautomaat. We zijn met ongeveer 50 medewerkers. Graag iets met betaalfunctie (maar zonder winst voor ons) en om te laten bijvullen.
KoffiemachineKoffiemachine voor een horecazaak in HarelbekeIk zoek een koffiemachine voor in de horecazaak. Er is een waterleiding. De zaak start op 1 mei. Aantal personen is moeilijk te zeggen,er is hier een fietsroute.
KoffiemachineKoffiemachine voor werknemers en klanten | LinterGraag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Wij zijn met 2 personen maar wensen ook koffie aan te bieden aan onze klanten, dit mag een toestel zijn voor vrij gebruik.
KoffiemachineKoffiemachine voor een juwelier | HeusdenIk zoek een koffiemachine voor mijn juwelierszaak. Graag huur- en aankoopoffertes voor 20 à 30 koffies per dag. Liefst contact via e-mail als dat kan.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat voor een winkel | RoeselareCoca-Cola automaat gezocht voor ongeveer 12 tot 17 medewerkers. Dit is voor een winkel, dus het is ook voor klanten.
Waterkoeler of waterdispenserWaterkoeler voor een bedrijf te MerksemWe zoeken 3 waterkoelers voor in totaal bijna 50 mensen. We zijn vooral geïnteresseerd in het aankopen van toestellen met flessen (dus niet geen toestellen op de waterleiding).
KoffiemachineKoffiemachine voor een frituur in Sint-TruidenGraag offertes voor een koffiemachine voor mijn zaak (mobiele frituur op kermissen). Iets met vrij gebruik, liefst voorstel via e-mail.
Coca-Cola automaatFrisdrankautomaat voor een crossfitzaak (Vosselaar)Ik zoek een frisdrankautomaat voor onze crossfitzaak. Nu koop ik dit zelf aan en vul ik het zelf aan. Dit is voor ongeveer 40 mensen per dag.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat voor een wasserij | GenkDit is voor een wasserij. We zouden hier een frisdrankautomaat binnen willen plaatsen. Graag offertes voor leasing of aankoop.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een dansschool | ScherpenheuvelIk wil een Coca-Cola automaat voor onze dansschool. Deze is nu nog een VZW, maar wordt een BVBA. De automaat is voor een 60-tal mensen, vooral op woensdag en zaterdag. Nu hebben we een toog waar we drinken schenken.

Meer voorbeelden