Automaten

Soortgelijke aanvragen: Automaten

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
FrisdrankautomaatDrankautomaat voor broodjeszaak | DormaalWij zijn een broodjeszaak en willen graag buiten een drankautomaat zetten! Gelegen op grote steenweg!
FrisdrankautomaatFrisdrankautomaat voor een winkel in BruggeVoor in een voedingswinkel zoek ik een frisdrankautomaat.
Ik ontvang graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een automaat met betaalfunctie.
Waterkoeler met flesWaterkoeler met fles | WilrijkGraag ontvangen wij huur- en aankoopoffertes voor een waterkoeler. Enkel voor gekoeld water. Gemiddeld zijn wij met 3 personen.
FrisdrankautomaatFrisdrankautomaat plaatsen in BreeFrisdrankautomaat plaatsen langs een fietsweg (door een landbouwbedrijf)
Graag meer informatie over alle mogelijkheden (kopen, huren, ...)
KoffiemachineKoffiemachine te LochristiHuur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine, graag voor vrij gebruik, voor gemiddeld een 20-tal personen. Graag offertes voor 3 toestellen (3 verschillende vestigingen).
KoffiemachineKoffiemachine voor een school in BrusselWe zoeken een grote koffiemachine (staand model) voor de leraarszaal, dit is voor 60 personen per dag. Voor vrij gebruik.
KoffiemachineKoffieautomaat voor woonzorgcentrum | BruggeGraag offertes voor een koffieautomaat met bonen en met muntinworp. Liefst een systeem met waterreservoir .Dit is voor een woonzorgcentrum. Er zullen dagelijks zo'n 20 personen gebruik van maken.
FrisdrankautomaatFrisdrankautomaat voor een golfclub in BrasschaatWe zoeken een frisdrankautomaat is voor de golfclub. Vooral in de zomer zullen er veel mensen gebruik van maken.
Graag zowel huur- als aankoopoffertes voor een automaat met betaalfunctie.
Koude drankautomaatFrisdrankautomaat | Restaurant | MechelenWij baten een restaurant uit, maar liggen dicht bij het station. Daarom willen we ook een drankautomaat kopen of huren. Graag dus zowel huur- als aankoop offertes.
Waterkoeler op waterleidingWaterkoeler voor een sportclub in DeurneWij zijn een grote korfbalclub en we vroegen ons af of we de plastiek flessen voor onze spelers niet kunnen vervangen door een waterkoeler waar ze dan hun drinkbus kunnen vullen.
KoffiemachineKoffiemachine op kantoor | Herk-de-StadGraag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Wij gebruiken al een koffiemachine en wensen prijzen te vergelijken. Het is voor gemiddeld 11 personen.

We zoeken een toestel voor vrij gebruik, een groot staand model met verschillende koffievariëteiten.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf - WaregemDit is voor een boekhoudkantoor met 12 à 15 mensen. Liefst een koffieautomaat met koffiebonen. Nu hebben we een Jura koffieautomaat.
Coca-Cola automaatCoca-cola automaat kopen voor serviceflats | LennikWij willen een Coca-Cola automaat zetten in onze serviceflats (35 bewoners). Het moet een automaat met een betaalfunctie en zelf bij te vullen zijn. Zowel kopen als huren behoort tot de mogelijkheden.
KoffiemachineDistributeur de boissons chaudes pour entreprise à Mouscron 7700Distributeur de boissons chaudes pour notre entreprise à Mouscron. Nous sommes une cinquantaine de collaborateurs (ouvriers). Contact par téléphone ou par email pour de plus amples renseignements. D'avance merci.
Koude drankautomaatDrank + snack / koek automaatGraag ontvang ik huur offertes
per dag 140 personen

Voor ons bedrijf te Merksem ben ik op zoek naar een leverancier die twee drank- & twee koek/versnaperingautomaten kan plaatsen op site.We zouden deze graag in eigen beheer onderhouden & verrekend worden. We willen graag de optie aanbieden naar de werknemers toe, maar alle kosten & opbrengsten zouden bij de leverancier zelf mogen blijven.

Hebben jullie iets dergelijks in aanbod?

Het betreft 1 combinatie drank/snack automaat in de kantine & 1 1 combinatie drank/snack in een van de kantoorgangen.
KoffiemachineKoffiemachine te TurnhoutIk wil een offerte voor een koffiemachine. Dit is voor ongeveer 10 personen per dag.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te BorgloonIk wens een automaat voor onze zaak. Vooral voor de mensen die daar passeren. Graag iets met een betaalfunctie en zelf bijvullen.
Waterkoeler met flesWaterkoeler met fles te HansbekeGraag huur- en aankoopoffertes voor een waterkoeler met fles. Dit is voor 1 persoon, graag enkel gekoeld water.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een drukke winkelGraag ontvangen wij zowel huur- als aankoopoffertes voor een koffieautomaat. Wij hebben een drukbezochte winkel (500 tickets / dag) en willen onze klanten koffie verkopen.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een bedrijf te KortenbergIk zoek een offerte voor een Coca-Cola automaat voor een 40-tal medewerkers. Nu halen we dit gewoon in de winkel. Graag een automaat met betaalfunctie. Laten bijvullen of zelf doen mag beide in de offerte.

Meer voorbeelden