Automaten

Gratis offertes

Ik zoek dit type automaat...

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
category-10985

Chaudfontaine automaat

Steeds lekker water op kantoor. Ontvang en vergelijk offertes voor uw Chaudfondtaine-waterkoeler. Geniet van alle voordelen van een Chaudfontaine-waterkoeler.

Coca-Cola automaat

Ontvang offertes voor een Coca-Cola frisdrankautomaat. Vergelijk prijzen en kies een Coca-Cola automaat naar uw smaak. Huur of full service, aan u de keuze.

category-30032
category-30001

Espresso machine

Steeds heerlijke koffie op het werk met een espressomachine. Ontvang offertes van Douwe Egbert, Cafebar, Nescafe. Vergelijk prijzen en kies uw espressomachine.

Frisdrank cooler (frigo)

Op zoek naar een frisdrankautomaat frigo, drankautomaat, frisdrankcooler of dispenser? Vergelijk hier prijzen voor uw zaak of horeca. Ontvang meerdere offertes.

category-10964
category-10974

Frisdrankautomaat

Op zoek naar een frisdrankautomaat? Ontdek hier prijzen voor een frisdrankautomaat in uw zaak. Ontvang gratis offertes, vergelijk en kies een frisdrankautomaat.

Koffiemachine

Steeds heerlijke koffie op het werk. Ontvang offertes voor uw koffiemachine van Douwe Egbert, Cafebar, Nescafe. Vergelijk prijzen voor een koffieautomaat.

category-11124
category-10984

Koude drankautomaat

Heerlijk verfrissende pauzes met Coca-Cola. Ontvang snel offertes voor uw Coca-Cola-automaat. Kies een frisdrankautomaat in huur of full service, uw keuze.

Snackautomaat

Geniet van een snackautomaat of snoepautomaat. Ontvang gratis offertes van leveranciers van snackautomaten. Steeds heerlijke snacks op het werk of op school.

category-11404
category-30000

Verhuur van blikjesautomaat

Installeer een blikjesautomaat bij u op het werk. Ontvang nu snel offertes voor uw Coca Cola drankautomaat. Vergelijk en kies een blikjesautomaat op maat.

Warme dranken automaat

Een warmedrankenautomaat of koffieautomaat op het werk? Krijg gratis offertes voor een drankautomaat. Vergelijk automaten voor koffie, chocomelk, soep of thee.

category-11324
category-10957

Waterkoeler of waterdispenser

Met een waterkoeler steeds heerlijk water op kantoor. Ontvang snel offertes voor uw waterkoeler of waterdispenser. Vergelijk prijzen van watercoolers in België.