Automaten

Soortgelijke aanvragen: Automaten

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Koude drankautomaatFrisdrankautomaat | Restaurant | MechelenWij baten een restaurant uit, maar liggen dicht bij het station. Daarom willen we ook een drankautomaat kopen of huren. Graag dus zowel huur- als aankoop offertes.
KoffiemachineKoffiemachine in AnderlechtWij ontvangen graag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Dit is voor gemiddeld een 20-tal personen (kan tot 50 à 60 personen zijn). Graag voor vrij gebruik. Nu hebben we een eenvoudig toestel.
Waterkoeler op waterleidingWaterkoeler voor een sportclub in DeurneWij zijn een grote korfbalclub en we vroegen ons af of we de plastiek flessen voor onze spelers niet kunnen vervangen door een waterkoeler waar ze dan hun drinkbus kunnen vullen.
KoffiemachineKoffiemachine op kantoor | Herk-de-StadGraag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Wij gebruiken al een koffiemachine en wensen prijzen te vergelijken. Het is voor gemiddeld 11 personen.

We zoeken een toestel voor vrij gebruik, een groot staand model met verschillende koffievariëteiten.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat voor een bedrijf in BrusselGraag een offerte voor een drankautomaat voor een 100-tal personen en eventueel een snackautomaat. Deze worden binnen geplaatst. Graag zowel een huur- als aankoopofferte.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een bedrijf - WaregemDit is voor een boekhoudkantoor met 12 à 15 mensen. Liefst een koffieautomaat met koffiebonen. Nu hebben we een Jura koffieautomaat.
Coca-Cola automaatCoca-cola automaat huren in LierIk zoek een Coca-cola automaat voor zowel personeel als klanten. Liefst een model met jetons en/of een betaalfunctie. Waarschijnlijk zullen we de coca-cola automaat huren.
Coca-Cola automaatCoca-cola automaat kopen voor serviceflats | LennikWij willen een Coca-Cola automaat zetten in onze serviceflats (35 bewoners). Het moet een automaat met een betaalfunctie en zelf bij te vullen zijn. Zowel kopen als huren behoort tot de mogelijkheden.
Coca-Cola automaatFrisdrankautomaat voor zwemclub uit KortemarkOnze zwemclub is op zoek naar een Coca-cola automaat. Vandaag gebruiken we gewoon een paar frigo's. De automaat moet vrij te gebruiken en zelf bij te vullen zijn. We hebben nog niet beslist of we de drankautomaat kopen of huren.
KoffiemachineDistributeur de boissons chaudes pour entreprise à Mouscron 7700Distributeur de boissons chaudes pour notre entreprise à Mouscron. Nous sommes une cinquantaine de collaborateurs (ouvriers). Contact par téléphone ou par email pour de plus amples renseignements. D'avance merci.
Koude drankautomaatDrank + snack / koek automaatGraag ontvang ik huur offertes
per dag 140 personen

Voor ons bedrijf te Merksem ben ik op zoek naar een leverancier die twee drank- & twee koek/versnaperingautomaten kan plaatsen op site.We zouden deze graag in eigen beheer onderhouden & verrekend worden. We willen graag de optie aanbieden naar de werknemers toe, maar alle kosten & opbrengsten zouden bij de leverancier zelf mogen blijven.

Hebben jullie iets dergelijks in aanbod?

Het betreft 1 combinatie drank/snack automaat in de kantine & 1 1 combinatie drank/snack in een van de kantoorgangen.
KoffiemachineKoffiemachine te TurnhoutIk wil een offerte voor een koffiemachine. Dit is voor ongeveer 10 personen per dag.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een zaak te BorgloonIk wens een automaat voor onze zaak. Vooral voor de mensen die daar passeren. Graag iets met een betaalfunctie en zelf bijvullen.
Waterkoeler met flesWaterkoeler met fles te HansbekeGraag huur- en aankoopoffertes voor een waterkoeler met fles. Dit is voor 1 persoon, graag enkel gekoeld water.
KoffiemachineKoffieautomaat voor een drukke winkelGraag ontvangen wij zowel huur- als aankoopoffertes voor een koffieautomaat. Wij hebben een drukbezochte winkel (500 tickets / dag) en willen onze klanten koffie verkopen.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat voor jachthaven (Izegem)Wij hebben een jachthaven en zijn met een 50-tal personen. We zoeken een drankautomaat om buiten te plaatsen.
Coca-Cola automaatFrisdrankenautomaat voor een bedrijf te KortenbergIk zoek een offerte voor een Coca-Cola automaat voor een 40-tal medewerkers. Nu halen we dit gewoon in de winkel. Graag een automaat met betaalfunctie. Laten bijvullen of zelf doen mag beide in de offerte.
KoffiemachineWarme drankenautomaat voor klanten (Wuustwezel)Koffieautomaat gezocht voor de klanten. Ik schat dagelijks een 10-tal mensen. Graag zowel huur- als aankoopoffertes. Indien mogelijk ook andere warme dranken.
KoffiemachineKoffiemachine voor een kapsalon te GeraardsbergenIk wil een koffiemachine voor mijn klanten in het kapsalon. Dit is voor ongeveer 20 mensen per dag. Geen idee of er waterleiding is.
Coca-Cola automaatCoca-Cola automaat voor een bedrijf in EssenWij wensen huur- en aankoopoffertes te vergelijken voor een Coca-Cola automaat. Wij zouden de automaat binnen plaatsen, hier zouden dagelijks een 10-tal personen gebruik van maken.

Meer voorbeelden