Auto & navigatie

Soortgelijke aanvragen: Auto & navigatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
TankkaartTankkaart voor 1 voertuig | BrasschaatTankkaart voor 1 voertuig gezocht. Momenteel nog geen tankkaart in gebruik.
Tankkaart die voor zoveel mogelijk merken kan gebruikt worden. Zal gebruikt worden door zaakvoerder van het bedrijf.
TankkaartAanvraag nieuwe tankaarten voor verwarmingsspecialist in Antwerpse regioWe hebben 4 bestelwagens en een personenwagen en we zijn een verwarmingsspecialist voor de Antwerpse regio. We hebben op dit moment Lukoil kaarten. We hadden graag naar alternatieven op de markt gekeken. U kan me elke dag contacteren, behalve op dinsdag voormiddag en op donderdag voormiddag.
TankkaartTwee tankkaarten voor een meubelzaak te AntwerpenWe hebben 2 auto's op de zaak en willen 2 tankkaarten, met liefst ook toegang tot het Esso netwerk. Wij geven advies voor keukens rekening houdend met het budget van de klant. De keuken wordt door ons gecreëerd voor de klanten. ​
TankkaartTankkaarten voor onze nieuwe medewerkers | JabbekeWe zijn op zoek naar twee tankkaarten voor de wagens van twee nieuwe medewerkers. Daarnaast zouden we onze huidige tankkaarten willen herbekijken. Eventueel zouden we voor die 24 wagens ook overstappen naar de nieuwe leverancier. We zijn met deze wagens actief over heel België (vooral Vlaanderen).
TankkaartTankkaart voor italiaans restaurant, 1 wagenIk heb een restaurant in leuven en wil een tankkaart op naam van het bedrijf voor mijn wagen.
TankkaartTankkaart te GenkOfferte voor 1 voertuig.
TankkaartTankkaart dieselwagen voor bedrijf Het gaat om één voertuig, in dit geval een dieselwagen. Werkzaam in België.
TankkaartTankkaart dieselwagen voor een zaak te RumstVoor één dieselwagen offerte, nu bij Total.
Track & TraceTrack & trace syteem | OffertesHet gaat om 8 voertuigen in eigen beheer. Af en toe in het buitenland, maar 90% in België.
TankkaartTankkaart voor een eenmanszaak in SchaarbeekIk werk als bedrijfsrevisor en wens een tankkaart voor een bedrijfswagen diesel. Dagelijks vooral in België actief rond Brussel en soms Antwerpen.
TankkaartTankkaart voor zelfstandige in MeiseIk ben zelfstandige in bijberoep. Momenteel heb ik een bestelwagen en een personenwagen. Vanaf januari komt er een tweede bestelwagen bij. Alles op diesel.
Track & TraceTrack & Trace systeem voor een taxibedrijf in VerrebroekDit is voor een taxibedrijf. Momenteel gaat het om één wagen, later eventueel een tweede. Ik zoek een systeem voor zowel ritregistratie, het bijhouden van opdrachten als een anti-diefstalsysteem.
TankkaartTankkaart voor de Benelux | Bedrijf in TemseOffertes gezocht voor een tankkaart voor een bestelwagen, diesel. Dagdagelijks vooral actief in Benelux. Soms Frankrijk en Duitsland.
VoertuiglokalisatieTrack & trace voor vrachtwagens (Moeskroen)Graag een track & trace offerte voor 5 vrachtwagens. Wij rijden altijd in België.
TankkaartTankkaart voor een zelfstandige in LandenZelfstandige in hoofdberoep. Tankkaart gezocht voor diesel personenwagen. Vooral actief in Vlaams-Brabant en Limburg.
TankkaartTankkaart voor schoolbussen in ZwijndrechtWij zijn op zoek naar een tankkaart voor 10 bussen en 10 andere voertuigen. Dit is voor een scholengroep. Wij hebben momenteel geen tankkaarten, het is een volledige nieuw project. We zijn vooral lokaal actief.
VoertuiglokalisatieTrack & trace voor een bedrijf met lichte vrachtwagensGraag een offerte voor 2 lichte vrachtwagens.
Te België, liefst voorstel via email.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in MerksplasEen Mercedes een benzine wagen. Dit is voor een zelfstandige die start rond april. België en de buurlanden.
TankkaartMultimerken tankkaart voor hybride wagenMomenteel hebben we een Europese tankkaart van Shell, dit was voor vrachtwagens. We zoeken nu een multimerken tankkaart voor een hybride personenwagen. Voornamelijk voor in België en de buurlanden.
Bedrijfswagen (leasing)Hyundai leasen voor taxibedrijf te TongerenIk wens een offerte voor het leasen van 1 personenwagen van Huyndai. Dit is voor een taxibedrijf.

Meer voorbeelden