Auto & navigatie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

Beschrijf
wat je zoekt

Vul één van onze formulieren in. Wij kijken dit zorgvuldig na en zorgen voor de beste match met professionals uit jouw regio.

Vergelijk offertes en beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Jij vergelijkt rustig en je kan zelfs de beoordelingen van andere gebruikers over deze bedrijven bekijken.

Kies
en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig!

Soortgelijke aanvragen: Auto & navigatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
TankkaartTankkaarten voor onze nieuwe medewerkers | JabbekeWe zijn op zoek naar twee tankkaarten voor de wagens van twee nieuwe medewerkers. Daarnaast zouden we onze huidige tankkaarten willen herbekijken. Eventueel zouden we voor die 24 wagens ook overstappen naar de nieuwe leverancier. We zijn met deze wagens actief over heel België (vooral Vlaanderen).
TankkaartTankkaart voor italiaans restaurant, 1 wagenIk heb een restaurant in leuven en wil een tankkaart op naam van het bedrijf voor mijn wagen.
TankkaartTankkaart te GenkOfferte voor 1 voertuig.
TankkaartTankkaart voor vespa's van verhuurbedrijfVoor 21 voertuigen offerte graag, nu geen kaart. 20 vespa's en 1 bestelwagen, mag Benelux zijn.
TankkaartTankkaart dieselwagen voor bedrijf Het gaat om één voertuig, in dit geval een dieselwagen. Werkzaam in België.
TankkaartTankkaart dieselwagen voor een zaak te RumstVoor één dieselwagen offerte, nu bij Total.
Track & TraceTrack & trace syteem | OffertesHet gaat om 8 voertuigen in eigen beheer. Af en toe in het buitenland, maar 90% in België.
TankkaartTankkaart voor een eenmanszaak in SchaarbeekIk werk als bedrijfsrevisor en wens een tankkaart voor een bedrijfswagen diesel. Dagelijks vooral in België actief rond Brussel en soms Antwerpen.
TankkaartTankkaart voor zelfstandige in MeiseIk ben zelfstandige in bijberoep. Momenteel heb ik een bestelwagen en een personenwagen. Vanaf januari komt er een tweede bestelwagen bij. Alles op diesel.
Track & TraceTrack & Trace systeem voor een taxibedrijf in VerrebroekDit is voor een taxibedrijf. Momenteel gaat het om één wagen, later eventueel een tweede. Ik zoek een systeem voor zowel ritregistratie, het bijhouden van opdrachten als een anti-diefstalsysteem.
TankkaartTankkaart voor een zelfstandige in AffligemIk ben zelfstandige en zoek een tankkaart voor drie voertuigen: een diesel bestelwagen en twee personenwagens op benzine. Ik ben vooral actief in en rond Vlaams-Brabant.
TankkaartTankkaart voor de Benelux | Bedrijf in TemseOffertes gezocht voor een tankkaart voor een bestelwagen, diesel. Dagdagelijks vooral actief in Benelux. Soms Frankrijk en Duitsland.
VoertuiglokalisatieTrack & trace voor vrachtwagens (Moeskroen)Graag een track & trace offerte voor 5 vrachtwagens. Wij rijden altijd in België.
TankkaartTankkaart voor een zelfstandige in LandenZelfstandige in hoofdberoep. Tankkaart gezocht voor diesel personenwagen. Vooral actief in Vlaams-Brabant en Limburg.
TankkaartTankkaarten vergelijken | Bedrijf te BorsbeekIk had graag enkele offertes vergeleken voor tankkaarten. Voor onze 10 personenwagens (diesels) gebruiken we nu tankkaarten van VAB, maar we zouden graag eens de prijzen vergelijken. Liefst ontvangen we de voorstellen via mail.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in VilvoordeDit is voor een eenmanszaak met een diesel personenwagen. Dagdagelijks vooral in en rond Vilvoorde
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in GentMomenteel heb ik een tankkaart met Gabriëls maar omdat we nu verder moeten dan Oost- en West-Vlaanderen moeten. We zijn nu actief in Heel België. Momenteel 5 voertuigen , vrachtwagens.
TankkaartOffertes voor multimerken tankkaart (Oostakker)Ik zoek offertes voor een multimerken tankkaart. Dit is voor een eenmanszaak met drie voertuigen; bestelwagen op diesel en een benzine. Ik ben actief in de Benelux. Graag een limiet van € 150.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in ZwevezeleDit is voor een zelfstandige in hoofdberoep actief in West Vlaanderen. Een benzine personenwagen.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in Heist-op-den-BergDit is voor een communautaire vennootschap Diesel personenwagen. Dagdagelijks vooral actief in Belgen en de buurlanden.

Meer voorbeelden