Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor teleprospectie & afspraakplanningStuur gratis een aanvraag voor teleprospectie & afspraakplanning
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers

Teleprospectie & afspraakplanning:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Welk type project wenst u op te zetten?
* 2. Wat is uw doelgroep?

* 3. Hoeveel personen/bedrijven wenst u te laten contacteren?* 4. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?


* 5. Wat is het adres van uw website?Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 


Met deze 5 tips zal je snel een goed callcenter vinden:

  • De grootte van uw onderneming moet in relatie staan tot de grootte van de telefoonactie. Wanneer u contact opneemt met een bureau voor afspraakplanning moet u duidelijk communiceren hoe groot uw bedrijf is en wat uw capaciteit is. Indien de Telemarketeers namelijk te veel afspraken zouden maken en uw bedrijf deze toevloed aan klanten niet aan kan hebt u een probleem.
  • Zorg dat de telemarketeers uw klanten begrijpen. Uw toekomstige klanten zullen wel een aantal vragen hebben voor ze een afspraak willen maken. Zorg dat u er zeker van bent dat de telefonisten deze vragen kunnen beantwoorden. Uw firma maakt een hele slechte indruk wanneer de vraag van een toekomstige klant niet beantwoord kan worden.
  • Ga na of het Call Center een technische capaciteit heeft die hoog genoeg ligt voor jouw vraag. Hoe meer telefoontjes er moeten gebeuren, hoe meer personeelsleden er nodig zijn en hoe meer capaciteit het callcenter zal moeten hebben.
  • Vraag naar de strategie van de Telemarketeers. Hoe beginnen ze het telefoongesprek. Wat is hun techniek om mensen te overtuigen van de kwaliteit van uw onderneming? Als je hierover tevreden bent kan je gebruik gaan maken van een call center.
  • Vergelijk aanbieders. Er zijn meerdere callcenters met verschillende prijzen, verschillende specialisaties en verschillinde. Vul daarom onderstaand formulier in en vergelijk verschillende aanbieders.


Ontvang snel meerdere gratis offertes: Teleprospectie & afspraakplanningRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen Callcenter voor een bedrijf in lier Ik zoek een callcenter voor de afspraakplanning van mijn bedrijf. We zijn actief in de bemiddeling. Onze doelgroep bestaat uit bedrijven die problemen hebben met leverancier, facturen... ook Kmo's en zelfstandige. We zijn vooral actief in provincie Antwerpen en Limburg . Ik heb zelf een datatbase dat moet worden opgebeld.
West-Vlaanderen Callcenter voor een bedrijf in Waregem Afspraken genereren en opbellen van bedrijven. Verificatie via de bel-me-niet-meer-lijst. We zijn vooral actief in digitale marketing. We hebben reeds eigen callijst. Enkel Nederlandstalig. 1000-2000 mensen.
Zoektermen:

Afspraakplanning  ,  Afspraken maken  ,  Callcenter voor prospectie  ,  Klantenprospectie  ,  Nieuwe klanten  ,  Prospectie via telefoon  ,  Telefonische verkoop  ,  Telefoon lead generation  ,  Telefoon onthaal  ,  Teleprospectie

Offerte telepospectie, callcenters
+500 Getuigenissen!

"Het helpt om een selectie te maken tussen de vele leveranciers. Snel contact ook."

S. De Wilde - Van Puymbroeck

"Zeer nuttig! Bedankt!"

H. Hubrechts


Bobex Premium Partners
Op zoek naar klanten? Ontvang aanvragen van geÔnteresseerde klanten.


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.