Specialisten in Ramen, deuren en beglazing actief in provincie West-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Ramen, deuren en beglazing in regio West-Vlaanderen

Nieuwe kipramen en vaste ramen te Gistel
 Gistel (West-Vlaanderen)

Het gaat hier over de 5 ramen aan de achterzijde van ons huis: 3x draai/kipraam en 2 maal vast raam. Er zijn overal rolluiken aanwezig en we willen die ook graag in het nieuw. Qua materiaal voor de nieuwe ramen dachten we aan PVC.

Ramen vervangen van een huis in Ardooie
 Ardooie (West-Vlaanderen)

We zouden graag vier raamkozijnen laten vervangen: twee sets dubbele ramen van totaal 1.6m op 1.5m en twee enkele ramen van 0.84cm op 1.5m. Graag met een draaiknopsysteem met vliegenscherm in verwerkt, in PVC of aluminium.

Houten ramen vervangen door PVC ramen
 Wilskerke (West-Vlaanderen)

Momenteel heb ik houten ramen met rolluiken, deze wil ik vervangen door pvc alsook de dorpels. Ik hou van een landelijke stijl, dus de nieuwe ramen moeten daar bij passen. Het gaat om meer dan 10 ramen en deuren: draai/kiep ramen, buitendeuren, vaste ramen, schuiframen, vouwramen / inklapbare ramen. Qua materiaal gaat onze voorkeur uit naar PVC (kunststof).

Schuifraam en zijdeur vervangen in Roeselare
 Roeselare (West-Vlaanderen)

Ik zoek een offerte voor het vervangen van een groot schuifraam achteraan en een zijdeur. Liefst alles te plaatsen in pvc.

Schuifraam voor een huis in Avelgem
 Avelgem (West-Vlaanderen)

Het glas in ons schuifraam is aan één zijde kapot. Maar we zouden graag offerte ontvangen om het raam volledig te vervangen, inclusief schuifsysteem, omdat het voorlopig niet meer openkan.