Installateurs van ramen en deuren in Waals-Brabant

Isotherme
91%
200 Av. Des Combattants
B-1490 Court-Saint-Etienne

Isotherme is een bedrijf afkomstig uit Court-Saint-Etienne. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Profeno
82%
Rue des trois fontaines 30
1370 Jodoigne

Profeno is een bedrijf afkomstig uit Jodoigne. Partner van Bobex sinds 2016, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Glaszetter, Ramen, deuren en beglazing.

Dimension Menuiserie
100%
Rue Sainte Brigide 28
5070 Fosse La Ville

Dimension Menuiserie kan steunen op een jarenlange ervaring. Elk project wordt met evenveel zorg, ernst en vakkennis uitgevoerd. We gaan graag met u in zee en zullen er alles aan doen om uw projecten , dromen en visies tot leven te wekken. … (Lees meer)

WIN UP srl
100%
Route de Philippeville 206
6010 Charleroi

Win Châssis installeert al uw ramen, deuren, veranda’s, garagedeuren. Sinds 1998 maken wij gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen, gaande van hout, pvc tot aluminium. Uw buitenschrijnwerken zijn onze zorg. 
  … (Lees meer)

Global Châssis
100%
Rue du Hameau 45
B-1640 Sint-Genesius-Rode

Ons bedrijf IDC Chassis is gevestigd in het hart van Brussel, België. Wij werken echter niet alleen in de Belgische hoofdstad, maar ook in andere steden en regio’s van het land. Zo is ons bedrijf actief in de provincie Limburg, in Oost-Vlaanderen en in West-Vlaanderen … (Lees meer)

Chassis Select
100%
Rue Saint-Lambert 135 B
1200 Bruxelles

Chassis Select, een dochteronderneming van de groep Chassis Diffusion, is verdeler van het merk Finstral. Wij hebben een solide knowhow in de plaatsing van ramen en deuren sinds 1997. Wij werken voor particulieren en eigenaars van commerciële en professionele panden e … (Lees meer)

PULSAR SERVICES
100%
Opberg 8
B-1970 Wezembeek-Oppem

PULSAR SERVICES is een bedrijf afkomstig uit Wezembeek-Oppem. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Opregt
96%
Lichtenberglaan 2054
3800 Sint-Truiden

Opregt is een bedrijf afkomstig uit Sint-Truiden. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Terrasoverkapping, Pergola, Ramen, deuren en beglazing.

Reno·energy
95%
rue de Tilff 277
B-4031 Angleur

Reno·energy is een bedrijf afkomstig uit Angleur. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing, Zonnepanelen.

KZERO
94%
Parc artisanal 11-13
B-4671 Blégny

KZERO, onderdeel van MYD Group, heeft zijn hoofdkantoor in Hasselt. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van deur- en raamkozijnen en in het plaatsen van garagedeuren. Ons team van experts is actief in de hele Luikse regio.
Bel ons voor verschillende diensten
Instal … (Lees meer)

Structure Chassis
93%
buitenplas 1 entrepot 3
B-1600 Sint-Pieters-Leeuw

Structure Chassis is een bedrijf afkomstig uit Sint-Pieters-Leeuw. Partner van Bobex sinds 2014, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Maison Passion
91%
Chaussée De Dinant 1462
B-5100 Wépion

Bij Maison Passion hebben ramen, deuren en veranda’s geen geheimen meer voor ons!
Wij hebben sinds 1996 een vestiging in Wépion en sindsdien heeft Maison Passion zich ontwikkeld tot een respectabel merk en dé referentie voor ramen, deuren en veranda’s in … (Lees meer)

Genotte Chassis
89%
rue faubourg 75
B-5543 Heer

Genotte Chassis is een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren. Wij zijn momenteel actief in de steden Namen en Waals-Brabant, en wij leveren onze diensten aan alle particulieren en bedrijven in de omgeving van deze steden.

Doe een beroep op ons voor diver … (Lees meer)

DECCA CHASSIS
67%
Rue de Francquenée 66
B-5310 Eghezée

DECCA CHASSIS is een bedrijf afkomstig uit Eghezée. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vliegenramen, Rolluiken, Garagepoort, Ramen, deuren en beglazing.

Nicolas Suain
RUE DU COQUELICOT 10
6142 FONTAINE-L'EVÊQUE

Nicolas Suain is een bedrijf afkomstig uit FONTAINE-L’EVÊQUE. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

ramengoedkopen
Industrielaan 1 bus 4
B-8520 Kuurne

ramengoedkopen is een bedrijf afkomstig uit Kuurne. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u te plaatsen?
2*. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
3*. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Ramen, deuren en beglazing: vind de juiste specialist in Waals-Brabant

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Ramen, deuren en beglazing die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Ramen, deuren en beglazing