Lijst van de beste ramen en deuren plaatsers in Antwerpen

JJA Verandas
100%
Stenenstap 4
B-2500 Lier

JJA Verandas is gespecialiseerd in ramen, schuiframen, deuren, veranda’s, pergola’s.
Wij werken samen met Schüco, aanbieder van kwaliteitsvolle raam- en deursystemen van aluminium en kunststof. Kies je voor JJA Verandas dan kan je rekenen op een goede isolatie, ve … (Lees meer)

ALUMETCO
100%
Industrieweg 2 bus A
B-2280 Grobbendonk

Alumetco is een onderneming die gespecialiseerd is in de installatie van openingen, poorten, terrasoverkappingen en veranda’s. Wij zijn experts in aluminium en PVC schrijnwerk. Aluminium schrijnwerk biedt vele voordelen: het brengt een vleugje elegantie en is tegelijker … (Lees meer)

Gj Construct
100%
Nijvendries 7
B-2890 Sint-Amands

Wij zijn GJ Construct BVBA, een bouw- en renovatiebedrijf uit Oppuurs. Onze specialisatie is schrijnwerkerij: zowel voor binnen als buiten.
Dankzij ons deskundig advies en praktische kennis wordt kwaliteit en afwerking altijd gegarandeerd. Wij zijn werkzaam in heel Vla … (Lees meer)

DEMOHUIS
100%
Frans Theyslei 24
B-2150 Borsbeek

De kwaliteit van uw raam- en deurprofiel zit binnenin het product. Demohuis heeft een uitgebreid marktonderzoek gevoerd en al haar fabrikanten met zorg geselecteerd. Wij garanderen dat onze producten tot de absolute top van de markt behoren. Onze producten zijn vernieuw … (Lees meer)

HAS
100%
Lammerdries 13
B-2440 Geel

HAS is een bedrijf afkomstig uit Geel. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Kwadro Herentals
100%
Poederleeseweg 192
B-2200 Herentals

Ons bedrijf Kwadro Herentals is gevestigd in het hart van België, in de stad Herentals. Ons bedrijf is gespecialiseerd in lijsten en heeft zijn deskundigheid reeds bij talrijke gelegenheden bewezen.

Wij zijn actief in de hele provincie Antwerpen, maar ook in de pro … (Lees meer)

2M Constructions
100%
Kantstraat 39
B-2480 Dessel

2M Constructions is een bedrijf gespecialiseerd in bouw- en isolatiewerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in de stad Limburg, België. Wij luisteren naar jouw wensen en samen zullen wij al jouw projecten bedenken, ontwikkelen en realiseren.

Doe een beroep op ons voor di … (Lees meer)

Profitramen
97%
Mallekotstraat 71 B
B-2500 Lier

Ons bedrijf Profitramen is gevestigd in Lier, in de Vlaamse regio in de provincie Antwerpen. Bijgevolg zijn we actief in de hele provincie aan de installatie van frames op deuren en ramen.

Neem contact met ons op voor verschillende diensten

We besloten ons a … (Lees meer)

Plein Construct
88%
Potaardestraat 70 unit 7
B-2845 Niel

Plein Construct is gespecialiseerd in algemene schrijnwerkerij. Het bedrijf helpt u verder met ramen, voordeuren, brandwerende veiligheidsdeuren, steellook binnendeuren en wanden, garagepoorten, venstertabletten, raam- en muurdecoratie… We begeleiden zelfs totaalrenov … (Lees meer)

ARITSUGI
De Beemdekens 17
B-2980 Zoersel

Aritsugi, gevestigd in het noorden van België, in Zoersel in de Antwerpse regio, is gespecialiseerd in de levering van ramen, deuren en kozijnen voor nieuwe en oude huizen. Het bedrijf is opgericht in 2009 en biedt houten producten van hoge kwaliteit.

Doe een beroe … (Lees meer)

BELIMECH
Mechelsesteenweg 207
B-2820 Bonheiden

Heb je net een huis gekocht of de funderingen afgerond? Het kan nuttig zijn om een veelzijdige professional te vinden om verschillende projecten te centraliseren. Dit zorgt voor langdurige monitoring en overzicht, zodat de uiteindelijke weergave consistent is.

Doe e … (Lees meer)

Eurobiz Sylwia Wouters
Plankenbergstraat 47/3
2100 Deurne

Eurobiz Sylwia Wouters is gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden, met name dakisolatie, dakbedekking, ramen en deuren, maar ook isolatie in het algemeen. Zij is actief in België, in de regio Antwerpen. In dit artikel gaan we nader in op de activiteiten die het uitvoert. … (Lees meer)

Peeters ramen en deuren
Goormansdijk 22
B-2480 Dessel

Het bedrijf Peeters Ramen en Deuren, actief in Antwerpen, Limburg en hun agglomeraties, heeft een lange geschiedenis in het plaatsen van raamkozijnen deur- en Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatiewerf, wij zorgen voor ongeëvenaard kwaliteitswerk. Aarzel niet om … (Lees meer)

Deralux
100%
Da Vincilaan 1
B-1930 Zaventem

Kijk je naar uit naar een geschikt bedrijf om je woning uit te rusten met nieuwe ramen, deuren en beglazing, maar verloopt de zoektocht voorlopig niet van een leien dakje? In dat geval stelt Deralux zich als specialist ter zake met plezier kandidaat om deze klus voor zi … (Lees meer)

Sepa
100%
Diestsesteenweg 104
B-3540 Herk-de-Stad

Ons bedrijf Sepa is gevestigd in Herk-de-Stad, België, in de provincie Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in veranda’s en raamkozijnen en zijn voornamelijk actief in Antwerpen, maar werken ook elders in België. Of het nu gaat om de provincie Henegouwen, Oost-Vlaandere … (Lees meer)

Genico
100%
Sint-Truidersteenweg 526 B
3840 Borgloon

Genico is een bedrijf afkomstig uit Borgloon. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Opregt
96%
Lichtenberglaan 2054
3800 Sint-Truiden

Opregt is een bedrijf afkomstig uit Sint-Truiden. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Terrasoverkapping, Pergola, Ramen, deuren en beglazing.

Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u te plaatsen?
2*. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
3*. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.

Welke soorten ramen en deuren kunnen onze partners installeren?

Wil je je oude ramen vervangen? Dan zijn er vier soorten ramen en deuren die onze partners kunnen installeren, namelijk: 

Hieronder krijg je een woordje uitleg per soort.

1. Pvc ramen en deuren

Pvc, voluit polyvinylchloride, is een soort harde plastic waarvan gebruik gemaakt wordt voor verschillende toepassingen, zoals raamkozijnen.

Pvc ramen en deuren hebben als voordeel dat ze goedkoop zijn, over een uitstekende isolatie beschikken, een duurzaam en milieuvriendelijk karakter hebben en in tal van kleuren te verkrijgen zijn.

Daartegenover staat dat ze lastig van kleur te wisselen zijn na plaatsing, uitzetten bij temperatuurwijzigingen, staal als aanvullend en verstevigend materiaal nodig hebben, soms kunstmatig durven ogen, en wijd en buigbaar van aard zijn. 

2. Houten ramen en deuren

Als je kiest voor houten ramen en deuren, garandeer je jezelf van stijlvol, duurzaam en isolerend materiaal. Aan die kwaliteit hangt natuurlijk wel een bepaald prijskaartje vast.

Houten ramen en deuren vallen duurder uit dan pvc ramen en deuren. De uiteindelijke kostprijs is voornamelijk afhankelijk van grootte, houtsoort en raamtype.

3. Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren brengen de volgende voordelen met zich mee:

Maar er zijn ook enkele nadelen aan gekoppeld:

4. Stalen en metalen ramen en deuren

Ten slotte kan je ook kiezen voor stalen of metalen ramen. Denk daarbij aan klassieke smeedijzeren ramen of moderne stalen deuren. 

Metalen profielen zijn ijzersterk en geven je interieur een uniek karakter, maar ze zijn helaas ook de duurste optie voor nieuwe deuren en ramen.

Uit welke soorten beglazingen kan je kiezen?

Naast de soorten ramen en deuren kan je ook je keuze maken uit enkele soorten beglazing. Daarover kom je in hieronder meer te weten.

1. Isolerend glas

Één van de belangrijkste functies van glas is de isolerende werking. Je hebt er dan ook alle baat bij om isolerend glas te installeren. Je kan opteren voor dubbel of triple glas, maar evenzeer voor hoogrendementsglas. Met dat laatste type verzeker je jezelf van de beste kwaliteit.

2. Verduisterend glas

Naast het isolerende effect is ook de verduisterende werking een niet te verwaarlozen factor. Zeker als je je in je eigen huis thuis wil voelen en ook gerust wil zijn op het vlak van privacy.

3. Geluidsdempend glas

Ten slotte is er nog geluidsdempend glas. Dat is een absolute must have wanneer je bijvoorbeeld in een drukke straat woont en jezelf tegelijkertijd toch van de nodige rust wil voorzien.

Hoe werken onze ramen plaatsers? [Stappenplan]

Je vraagt jezelf ondertussen waarschijnlijk af hoe onze partners precies te werk gaan. Dat gebeurt op basis van onderstaand stappenplan:

Stap 1: De ramen plaatser geeft je advies op maat

De eerste stap bestaat erin dat een plaatser uit Antwerpen je advies geeft over ramen en deuren op maat van jouw situatie. Dat advies heeft niet alleen betrekking op het soort materiaal en eventuele beglazing, maar ook over het type ramen en deuren.

Ben je op zoek naar een groot schuifraam voor zoveel mogelijk lichtinval? Heb je nieuw kiepraam nodig? Of droom je van een stalen of glazen schuifdeur in huis? De ramen plaatser luistert naar je wensen en kijkt wat er haalbaar is binnen jouw woning en budget. 

Als je zelf nog inlichtingen wenst te verkrijgen van allerlei aard, staan ze hier zeker open voor. Je krijgt eveneens een woordje uitleg over de mogelijke premies en ze reiken je ook de nodige documenten na installatie aan.

Stap 2: Ontvang gratis een vrijblijvende offerte

In de daaropvolgende stap neemt de installateur alle afmetingen van de ramen en deuren op. Al je specifieke voorkeuren worden op voorhand besproken en op papier gezet aan de hand van een vrijblijvende offerte. Dat kan gaan van kleur tot materiaal en type van raam of deur. 

Stap 3: Voorbereiding en uitvoering van de werken

De derde en laatste stap is de voorbereiding en uitvoering van de werken. De ramen plaatser neemt de verantwoordelijkheid om je oude ramen te verwijderen en de nieuwe ramen en deuren te installeren. 

Ze kunnen teren op ervaring en oog voor detail op het gebied van elk type en elke soort ramen en deuren. Alles wordt bovendien steevast binnen een vooropgestelde termijn geleverd.

Veelgestelde vragen over het installeren van nieuwe ramen en deuren

De plaatsing van nieuwe ramen en deuren roept ontegensprekelijk enkele vragen op. Heb je recht op premies? Wat is de kostprijs? Hoe vind ik de geschikte installateur?

Heb ik recht op premies voor het plaatsen van ramen en deuren in Antwerpen?

Wat het plaatsen van ramen en deuren betreft, kan je in aanmerking komen voor volgende premies:

Hoeveel kost het plaatsen van nieuwe ramen en deuren in Antwerpen?

De prijs van nieuwe ramen plaatsen hangt af van drie hoofdzaken. Dat zijn materiaal (pvc, hout, aluminium), raamtype (vast raam, draai-kiepraam, valraam, schuifraam) en glastype (dubbel glas, hoogrendementsglas).

Daarnaast hanteert elke ramen plaatser natuurlijk ook zijn eigen tarieven. Daarom is het extreem belangrijk om ramen en deuren prijzen van verschillende installateurs te vergelijken.

Hoe vind ik een plaatser van ramen en deuren in Antwerpen?

Als je je afvraagt hoe je nu de gedroomde plaatser van jouw ramen en deuren in Antwerpen tegenkomt, doe je er goed aan om volgend stappenplan te doorlopen.

1. Vertel ons over jouw project

Begin met ons jouw project klaar en duidelijk uit te leggen. Wij nemen aansluitend binnen 48 (werkdagen) contact met je op. Hierbij is het de bedoeling dat je ons je project verder verduidelijkt en je verzoek aan ons bevestigt.

2. Wij zoeken de beste specialisten van ramen en deuren in jouw buurt

In de volgende fase gaan wij zelf aan de slag en zoeken wij de meest geschikte ramen plaatsers in regio Antwerpen voor jouw project uit. Die vakmannen bezorgen je vervolgens een op maat gemaakte offerte.

3. Vergelijk gratis vrijblijvende offertes

Het enige wat jij vanaf dat moment nog hoeft te doen, is de prijzen van al die verschillende bedrijven bij jou in de buurt met elkaar vergelijken. Zoals reeds aangehaald, komen de specialisten ter plaatse om de juiste afmetingen te nemen en de specifieke situatie nauwlettend op te volgen.

Ramen, deuren en beglazing: vind de juiste specialist in Antwerpen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Ramen, deuren en beglazing die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Ramen, deuren en beglazing
Bekijk de specialisten in de omliggende gemeenten