Lijst van de beste ramen en deuren plaatsers in Anzegem

Tisma Ramen & Deuren
100%
Keiberg H 22
8551 Zwevegem

Tisma Ramen & Deuren is een bedrijf afkomstig uit Zwevegem. Partner van Bobex sinds 2009, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Brilux
100%
Doorniksesteenweg 339
8582 Avelgem

Brilux is een bedrijf afkomstig uit Avelgem. Partner van Bobex sinds 2018, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Ekona Comm.V
100%
Elfde julistraat 148 B3
B-8530 Harelbeke

Ekona Comm.V is een bedrijf afkomstig uit Harelbeke. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

KwadrO
98%
Noordlaan 12 b
B-8820 Torhout

Met 15 jaar ervaring en 20 vestigingen over heel Vlaanderen is KwadrO een marktleider in ramen en deuren. De ramen, deuren en schuifdeuren van KwadrO worden op maat gemaakt in pvc, aluminium of hout. We werken met verschillende ervaren leveranciers, zodat je een raam op … (Lees meer)

Vmd-interieur
93%
Bruyelstraat 20
8531 Harelbeke

Bent u op zoek naar een competente en erkende vakman voor uw kozijnen, deuren en ramen? U bent op de juiste plaats! Vmd-interieur ondersteunt al uw projecten op dit gebied als u in West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen, België woont.
Bel ons voor verschillende diensten

(Lees meer)

Pershoek
82%
Zeedijk 502 bus 103
B-8670 Oostduinkerke

Overweeg je om rolluiken te laten plaatsen in je woning? Of kijk je uit naar nieuwe ramen, deuren en beglazing? Of speel je eerder met het idee van een veranda of pergola? Bij Pershoek kan het allemaal, aangezien elk van bovengenoemde zaken tot onze specialiteiten gerek … (Lees meer)

Hilco
100%
Leernsesteenweg 120/2
B-9800 Deinze

Hilco is een bedrijf afkomstig uit Deinze. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

DE Raam bv
100%
Kontichstraat 84
B-2650 Edegem

DE Raam bv is een bedrijf afkomstig uit Edegem. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Clear-views
97%
Industrieweg 118
9032 Gent

Clear-Views is een dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in ramen en deuren, poorten en vliegramen. Ze bieden hoogwaardig buitenschrijnwerk aan in PVC en aluminium voor particulieren en professionals. Vanuit hun hoofdkwartier in Gent coördineren ze grote … (Lees meer)

Ramen Art
93%
Drieggaaienstraat 212
B-9100 Sint-Niklaas

Ramen Art is een bedrijf afkomstig uit Sint-Niklaas. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Decxan Plastics
88%
Bekemolen 1
B-9700 Oudenaarde

Zou je je huis graag willen laten uitrusten met nieuwe ramen, deuren en bijhorende beglazing, maar heb je werkelijk geen flauw idee bij welke specialist ter zake je hiervoor moet aankloppen? Dan is dit je geluksdag, aangezien we bij Decxan Plastics gespecialiseerd zijn … (Lees meer)

123 Construct
75%
Langestraat 59
B-9050 Gent

123 Construct is een bedrijf gespecialiseerd in woningrenovaties. Totaalrenovatie, interieur, buitenmuren, badkamer, etc. Wat uw project ook is, wij verzekeren u dat wij al onze kennis en jarenlange ervaring voor u inzetten, voor een project dat aan uw verwachtingen vo … (Lees meer)

Myster Window
50%
Berluyck 9 bus 103
B-9080 Lochristi

Myster Window is een bedrijf afkomstig uit Lochristi. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

SBS Corporation
Keizer Karellaan 584
1083 Sint-Agatha-Berchem

SBS Corporation is een bedrijf afkomstig uit Sint-Agatha-Berchem. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Lesire ramen en deuren
Boeierstraat 53
B-9000 Gent

Lesire ramen en deuren is een bedrijf afkomstig uit Gent. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u te plaatsen?
2*. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
3*. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.

Welke soorten ramen en deuren kunnen onze partners installeren?

Wil je je oude ramen vervangen? Dan zijn er vier soorten ramen en deuren die onze partners kunnen installeren, namelijk: 

Hieronder krijg je een woordje uitleg per soort.

1. Pvc ramen en deuren

Pvc, voluit polyvinylchloride, is een soort harde plastic waarvan gebruik gemaakt wordt voor verschillende toepassingen, zoals raamkozijnen.

Pvc ramen en deuren hebben als voordeel dat ze goedkoop zijn, over een uitstekende isolatie beschikken, een duurzaam en milieuvriendelijk karakter hebben en in tal van kleuren te verkrijgen zijn.

Daartegenover staat dat ze lastig van kleur te wisselen zijn na plaatsing, uitzetten bij temperatuurwijzigingen, staal als aanvullend en verstevigend materiaal nodig hebben, soms kunstmatig durven ogen, en wijd en buigbaar van aard zijn. 

2. Houten ramen en deuren

Als je kiest voor houten ramen en deuren, garandeer je jezelf van stijlvol, duurzaam en isolerend materiaal. Aan die kwaliteit hangt natuurlijk wel een bepaald prijskaartje vast.

Houten ramen en deuren vallen duurder uit dan pvc ramen en deuren. De uiteindelijke kostprijs is voornamelijk afhankelijk van grootte, houtsoort en raamtype.

3. Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren brengen de volgende voordelen met zich mee:

Maar er zijn ook enkele nadelen aan gekoppeld:

4. Stalen en metalen ramen en deuren

Ten slotte kan je ook kiezen voor stalen of metalen ramen. Denk daarbij aan klassieke smeedijzeren ramen of moderne stalen deuren. 

Metalen profielen zijn ijzersterk en geven je interieur een uniek karakter, maar ze zijn helaas ook de duurste optie voor nieuwe deuren en ramen.

Uit welke soorten beglazingen kan je kiezen?

Naast de soorten ramen en deuren kan je ook je keuze maken uit enkele soorten beglazing. Daarover kom je in hieronder meer te weten.

1. Isolerend glas

Één van de belangrijkste functies van glas is de isolerende werking. Je hebt er dan ook alle baat bij om isolerend glas te installeren. Je kan opteren voor dubbel of triple glas, maar evenzeer voor hoogrendementsglas. Met dat laatste type verzeker je jezelf van de beste kwaliteit.

2. Verduisterend glas

Naast het isolerende effect is ook de verduisterende werking een niet te verwaarlozen factor. Zeker als je je in je eigen huis thuis wil voelen en ook gerust wil zijn op het vlak van privacy.

3. Geluidsdempend glas

Ten slotte is er nog geluidsdempend glas. Dat is een absolute must have wanneer je bijvoorbeeld in een drukke straat woont en jezelf tegelijkertijd toch van de nodige rust wil voorzien.

Hoe werken onze ramen plaatsers? [Stappenplan]

Je vraagt jezelf ondertussen waarschijnlijk af hoe onze partners precies te werk gaan. Dat gebeurt op basis van onderstaand stappenplan:

Stap 1: De ramen plaatser geeft je advies op maat

De eerste stap bestaat erin dat een plaatser uit Anzegem je advies geeft over ramen en deuren op maat van jouw situatie. Dat advies heeft niet alleen betrekking op het soort materiaal en eventuele beglazing, maar ook over het type ramen en deuren.

Ben je op zoek naar een groot schuifraam voor zoveel mogelijk lichtinval? Heb je nieuw kiepraam nodig? Of droom je van een stalen of glazen schuifdeur in huis? De ramen plaatser luistert naar je wensen en kijkt wat er haalbaar is binnen jouw woning en budget. 

Als je zelf nog inlichtingen wenst te verkrijgen van allerlei aard, staan ze hier zeker open voor. Je krijgt eveneens een woordje uitleg over de mogelijke premies en ze reiken je ook de nodige documenten na installatie aan.

Stap 2: Ontvang gratis een vrijblijvende offerte

In de daaropvolgende stap neemt de installateur alle afmetingen van de ramen en deuren op. Al je specifieke voorkeuren worden op voorhand besproken en op papier gezet aan de hand van een vrijblijvende offerte. Dat kan gaan van kleur tot materiaal en type van raam of deur. 

Stap 3: Voorbereiding en uitvoering van de werken

De derde en laatste stap is de voorbereiding en uitvoering van de werken. De ramen plaatser neemt de verantwoordelijkheid om je oude ramen te verwijderen en de nieuwe ramen en deuren te installeren. 

Ze kunnen teren op ervaring en oog voor detail op het gebied van elk type en elke soort ramen en deuren. Alles wordt bovendien steevast binnen een vooropgestelde termijn geleverd.

Veelgestelde vragen over het installeren van nieuwe ramen en deuren

De plaatsing van nieuwe ramen en deuren roept ontegensprekelijk enkele vragen op. Heb je recht op premies? Wat is de kostprijs? Hoe vind ik de geschikte installateur?

Heb ik recht op premies voor het plaatsen van ramen en deuren in Anzegem?

Wat het plaatsen van ramen en deuren betreft, kan je in aanmerking komen voor volgende premies:

Hoeveel kost het plaatsen van nieuwe ramen en deuren in Anzegem?

De prijs van nieuwe ramen plaatsen hangt af van drie hoofdzaken. Dat zijn materiaal (pvc, hout, aluminium), raamtype (vast raam, draai-kiepraam, valraam, schuifraam) en glastype (dubbel glas, hoogrendementsglas).

Daarnaast hanteert elke ramen plaatser natuurlijk ook zijn eigen tarieven. Daarom is het extreem belangrijk om ramen en deuren prijzen van verschillende installateurs te vergelijken.

Hoe vind ik een plaatser van ramen en deuren in Anzegem?

Als je je afvraagt hoe je nu de gedroomde plaatser van jouw ramen en deuren in West-Vlaanderen tegenkomt, doe je er goed aan om volgend stappenplan te doorlopen.

1. Vertel ons over jouw project

Begin met ons jouw project klaar en duidelijk uit te leggen. Wij nemen aansluitend binnen 48 (werkdagen) contact met je op. Hierbij is het de bedoeling dat je ons je project verder verduidelijkt en je verzoek aan ons bevestigt.

2. Wij zoeken de beste specialisten van ramen en deuren in jouw buurt

In de volgende fase gaan wij zelf aan de slag en zoeken wij de meest geschikte ramen plaatsers in regio Anzegem voor jouw project uit. Die vakmannen bezorgen je vervolgens een op maat gemaakte offerte.

3. Vergelijk gratis vrijblijvende offertes

Het enige wat jij vanaf dat moment nog hoeft te doen, is de prijzen van al die verschillende bedrijven bij jou in de buurt met elkaar vergelijken. Zoals reeds aangehaald, komen de specialisten ter plaatse om de juiste afmetingen te nemen en de specifieke situatie nauwlettend op te volgen.

Ramen, deuren en beglazing: vind de juiste specialist in Anzegem

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Ramen, deuren en beglazing die actief zijn in uw regio.

Recente aanvragen voor ramen, deuren en beglazing in anzegem

Ramen voor een huis in Beernem
Beernem - West-Vlaanderen

Ramen of deuren: Beide - Materiaal: Geen voorkeur, graag advies - Aantal ramen en deuren: 9 tal stuks.

Bedrijven voor Ramen, deuren en beglazing
Bekijk de specialisten in de omliggende gemeenten