Installateurs van ramen en deuren in Luik

Mery Châssis
100%
Place de la Gare 1
B-4130 Esneux

Mery Châssis levert al 20 jaar oerdegelijk werk binnen de ramensector. Dit familiebedrijf is vooral actief in de regio Luik en streeft er altijd naar om de best mogelijke service af te leveren. Een samenwerking met de beste ramenleveranciers zorgt dat onze producten va … (Lees meer)

CHASSIS LICATA SPRL
100%
Rue de la révision 93 A3
B-4032 Chênée

CHASSIS LICATA SPRL is een bedrijf afkomstig uit Chênée. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

BLD Group invest
100%
Rue du Cheval Blanc 20/4
B-4690 Glons

BLD Group invest is een bedrijf afkomstig uit Glons. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Chassis-concept
100%
Rue de Hermee 245
B-4040 Herstal

Chassis-concept is een bedrijf afkomstig uit Herstal. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

KZERO
97%
Parc artisanal 11-13
B-4671 Blégny

KZERO, onderdeel van MYD Group, heeft zijn hoofdkantoor in Hasselt. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van deur- en raamkozijnen en in het plaatsen van garagedeuren. Ons team van experts is actief in de hele Luikse regio.
Bel ons voor verschillende diensten
Instal … (Lees meer)

ECOHOME MENUISERIE
94%
Grand'rue 12
B-4870 Trooz

ECOHOME MENUISERIE is een bedrijf afkomstig uit Trooz. Partner van Bobex sinds 2017, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Zonwering, zonnescherm, shutter, Ramen, deuren en beglazing.

Ecoplast Benelux
93%
Rue d'Harscamp 5
B-4020 Liège

Bij Eco Plast bieden we onze expertise in schrijnwerk voornamelijk aan binnen de provincie Luik. We verlenen ook werk met kwaliteitsvol PVC of aluminium op maat van uw wensen.

We garanderen een vlekkeloze installatie van onze verschillende producten en diensten. Eco Pl … (Lees meer)

Yves Maboge
rue Sainrynr 116
B-4870 Trooz

Yves Maboge is een bedrijf afkomstig uit Trooz. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

FTW - TECHNIK
RUE DE LA GARE 47
B-4728 Hergenrath

FTW – TECHNIK is een bedrijf afkomstig uit Hergenrath. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Buitenmuurisolatie, Gevelrenovatie, Ramen, deuren en beglazing, Isolatie.

Assistconceptenergy
Rue des Beguines 9
4400 Flemalle

Assistconceptenergy is een bedrijf afkomstig uit Flemalle. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

NoCo Portes & Fenêtres
100%
Rue des Brebis, Gerin 9
5524 Onhaye

NoCo Portes & Fenêtres is een bedrijf afkomstig uit Onhaye. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Rolluiken, Ramen, deuren en beglazing.

ramengoedkopen
100%
Ooievaar 22/4
3740 Bilzen

ramengoedkopen is een bedrijf afkomstig uit Bilzen. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Maison Passion
92%
Chaussée De Dinant 1462
B-5100 Wépion

Bij Maison Passion hebben ramen, deuren en veranda’s geen geheimen meer voor ons!
Wij hebben sinds 1996 een vestiging in Wépion en sindsdien heeft Maison Passion zich ontwikkeld tot een respectabel merk en dé referentie voor ramen, deuren en veranda’s in … (Lees meer)

arrow
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u te plaatsen?
2*. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
3*. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Ramen, deuren en beglazing: vind de juiste specialist in Luik

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Ramen, deuren en beglazing die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Ramen, deuren en beglazing