Lijst van de beste ramen en deuren plaatsers in Oost-Vlaanderen

Hilco
100%
Leernsesteenweg 120/2
B-9800 Deinze

Hilco is een bedrijf afkomstig uit Deinze. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Nina Consulting
100%
Drongenplein 23
9031 Gent

Het bedrijf Nina Consulting gevestigd in Oost-Vlaanderen is toegewijd aan de beveiliging en bescherming van uw deuren en ramen. Om dit te doen, gebruikt het bedrijf het chassis, een frame dat glas en oppervlakken vasthoudt en ondersteunt. Nina Consulting zorgt voor een … (Lees meer)

Levi - Ramen & Deuren
100%
Ronsestraat 20
B-9688 Schorisse

Zijn uw ramen en deuren dringend aan vervanging toe? Denk u eraan nieuwe beglazing te laten plaatsen in uw huis? Stop meteen met verder te zoeken, want bij DBK zit u hiervoor op de juiste plaats. Ons bedrijf houdt zich bezig met het plaatsen van ramen, deuren en beglazi … (Lees meer)

Maxi-doors
100%
Eduard Prissestraat 108
B-9100 Sint-Niklaas

Maxi-doors is een bedrijf afkomstig uit Sint-Niklaas. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Binnendeuren, Ramen, deuren en beglazing.

Kwadrent
100%
Kortrijksesteenweg 1108
9051 Sint-Denijs-Westrem

Kwadrent is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van ramen, deuren en kozijnen, het is gevestigd in Oost-Vlaanderen.
Wij stellen onze competenties tot uw dienst voor de realisatie van uw verschillende schrijnwerkprojecten, of het nu gaat … (Lees meer)

Lesire ramen en deuren
100%
Boeierstraat 53
B-9000 Gent

Lesire ramen en deuren is een bedrijf afkomstig uit Gent. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Dhiva
100%
Zuidleiestraat 14 Unit D
B-9880 Aalter

Dhiva is een bedrijf afkomstig uit Aalter. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Kwadro
100%
J.B Vanlanghaeckestraat 23
B-9400 Ninove

Kwadro is een bedrijf afkomstig uit Ninove. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Smart Investments
100%
Passtraat 234 bus 6
B-9100 Sint-Niklaas

Smart Investments is een bedrijf afkomstig uit Sint-Niklaas. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Buitenmuurisolatie, Gevelrenovatie, Ramen, deuren en beglazing, Isolatie.

Clear-views
97%
Industrieweg 118
9032 Gent

Clear-Views is een dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in ramen en deuren, poorten en vliegramen. Ze bieden hoogwaardig buitenschrijnwerk aan in PVC en aluminium voor particulieren en professionals. Vanuit hun hoofdkwartier in Gent coördineren ze grote … (Lees meer)

Ramen Art
93%
Drieggaaienstraat 212
B-9100 Sint-Niklaas

Ramen Art is een bedrijf afkomstig uit Sint-Niklaas. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Kwadro Sint-Niklaas
91%
Grote Markt 66
B-9100 Sint-Niklaas

KwadrO is een sterk merk, met focus op een doorgedreven kwaliteitsbewaking en in constante ontwikkeling.Wij streven naar kwaliteit: kwalitatieve producten én een uitmuntende service, ook na de oplevering. Daarom krijg je ook 10 jaar garantie op je ramen en deuren.Met 2 … (Lees meer)

Decxan Plastics
88%
Bekemolen 1
B-9700 Oudenaarde

Zou je je huis graag willen laten uitrusten met nieuwe ramen, deuren en bijhorende beglazing, maar heb je werkelijk geen flauw idee bij welke specialist ter zake je hiervoor moet aankloppen? Dan is dit je geluksdag, aangezien we bij Decxan Plastics gespecialiseerd zijn … (Lees meer)

Myster Window
67%
Berluyck 9 bus 103
B-9080 Lochristi

Myster Window is een bedrijf afkomstig uit Lochristi. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Afwerking Gorski
Berluyck 7
B-9080 Lochristi

Afwerking Gorski is een bedrijf afkomstig uit Lochristi. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Badkamerrenovatie, Ramen, deuren en beglazing.

Tisma Ramen & Deuren
100%
Keiberg H 22
8551 Zwevegem

Tisma Ramen & Deuren is een bedrijf afkomstig uit Zwevegem. Partner van Bobex sinds 2009, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Groep D
100%
Londerzeelsesteenweg 34
1861 Meise - Westrode

Groep D is een bedrijf afkomstig uit Meise – Westrode. Partner van Bobex sinds 2018, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u te plaatsen?
2*. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
3*. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.

Welke soorten ramen en deuren kunnen onze partners installeren?

Wil je je oude ramen vervangen? Dan zijn er vier soorten ramen en deuren die onze partners kunnen installeren, namelijk: 

Hieronder krijg je een woordje uitleg per soort.

1. Pvc ramen en deuren

Pvc, voluit polyvinylchloride, is een soort harde plastic waarvan gebruik gemaakt wordt voor verschillende toepassingen, zoals raamkozijnen.

Pvc ramen en deuren hebben als voordeel dat ze goedkoop zijn, over een uitstekende isolatie beschikken, een duurzaam en milieuvriendelijk karakter hebben en in tal van kleuren te verkrijgen zijn.

Daartegenover staat dat ze lastig van kleur te wisselen zijn na plaatsing, uitzetten bij temperatuurwijzigingen, staal als aanvullend en verstevigend materiaal nodig hebben, soms kunstmatig durven ogen, en wijd en buigbaar van aard zijn. 

2. Houten ramen en deuren

Als je kiest voor houten ramen en deuren, garandeer je jezelf van stijlvol, duurzaam en isolerend materiaal. Aan die kwaliteit hangt natuurlijk wel een bepaald prijskaartje vast.

Houten ramen en deuren vallen duurder uit dan pvc ramen en deuren. De uiteindelijke kostprijs is voornamelijk afhankelijk van grootte, houtsoort en raamtype.

3. Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren brengen de volgende voordelen met zich mee:

Maar er zijn ook enkele nadelen aan gekoppeld:

4. Stalen en metalen ramen en deuren

Ten slotte kan je ook kiezen voor stalen of metalen ramen. Denk daarbij aan klassieke smeedijzeren ramen of moderne stalen deuren. 

Metalen profielen zijn ijzersterk en geven je interieur een uniek karakter, maar ze zijn helaas ook de duurste optie voor nieuwe deuren en ramen.

Uit welke soorten beglazingen kan je kiezen?

Naast de soorten ramen en deuren kan je ook je keuze maken uit enkele soorten beglazing. Daarover kom je in hieronder meer te weten.

1. Isolerend glas

Één van de belangrijkste functies van glas is de isolerende werking. Je hebt er dan ook alle baat bij om isolerend glas te installeren. Je kan opteren voor dubbel of triple glas, maar evenzeer voor hoogrendementsglas. Met dat laatste type verzeker je jezelf van de beste kwaliteit.

2. Verduisterend glas

Naast het isolerende effect is ook de verduisterende werking een niet te verwaarlozen factor. Zeker als je je in je eigen huis thuis wil voelen en ook gerust wil zijn op het vlak van privacy.

3. Geluidsdempend glas

Ten slotte is er nog geluidsdempend glas. Dat is een absolute must have wanneer je bijvoorbeeld in een drukke straat woont en jezelf tegelijkertijd toch van de nodige rust wil voorzien.

Hoe werken onze ramen plaatsers? [Stappenplan]

Je vraagt jezelf ondertussen waarschijnlijk af hoe onze partners precies te werk gaan. Dat gebeurt op basis van onderstaand stappenplan:

Stap 1: De ramen plaatser geeft je advies op maat

De eerste stap bestaat erin dat een plaatser uit Oost-Vlaanderen je advies geeft over ramen en deuren op maat van jouw situatie. Dat advies heeft niet alleen betrekking op het soort materiaal en eventuele beglazing, maar ook over het type ramen en deuren.

Ben je op zoek naar een groot schuifraam voor zoveel mogelijk lichtinval? Heb je nieuw kiepraam nodig? Of droom je van een stalen of glazen schuifdeur in huis? De ramen plaatser luistert naar je wensen en kijkt wat er haalbaar is binnen jouw woning en budget. 

Als je zelf nog inlichtingen wenst te verkrijgen van allerlei aard, staan ze hier zeker open voor. Je krijgt eveneens een woordje uitleg over de mogelijke premies en ze reiken je ook de nodige documenten na installatie aan.

Stap 2: Ontvang gratis een vrijblijvende offerte

In de daaropvolgende stap neemt de installateur alle afmetingen van de ramen en deuren op. Al je specifieke voorkeuren worden op voorhand besproken en op papier gezet aan de hand van een vrijblijvende offerte. Dat kan gaan van kleur tot materiaal en type van raam of deur. 

Stap 3: Voorbereiding en uitvoering van de werken

De derde en laatste stap is de voorbereiding en uitvoering van de werken. De ramen plaatser neemt de verantwoordelijkheid om je oude ramen te verwijderen en de nieuwe ramen en deuren te installeren. 

Ze kunnen teren op ervaring en oog voor detail op het gebied van elk type en elke soort ramen en deuren. Alles wordt bovendien steevast binnen een vooropgestelde termijn geleverd.

Veelgestelde vragen over het installeren van nieuwe ramen en deuren

De plaatsing van nieuwe ramen en deuren roept ontegensprekelijk enkele vragen op. Heb je recht op premies? Wat is de kostprijs? Hoe vind ik de geschikte installateur?

Heb ik recht op premies voor het plaatsen van ramen en deuren in Oost-Vlaanderen?

Wat het plaatsen van ramen en deuren betreft, kan je in aanmerking komen voor volgende premies:

Hoeveel kost het plaatsen van nieuwe ramen en deuren in Oost-Vlaanderen?

De prijs van nieuwe ramen plaatsen hangt af van drie hoofdzaken. Dat zijn materiaal (pvc, hout, aluminium), raamtype (vast raam, draai-kiepraam, valraam, schuifraam) en glastype (dubbel glas, hoogrendementsglas).

Daarnaast hanteert elke ramen plaatser natuurlijk ook zijn eigen tarieven. Daarom is het extreem belangrijk om ramen en deuren prijzen van verschillende installateurs te vergelijken.

Hoe vind ik een plaatser van ramen en deuren in Oost-Vlaanderen?

Als je je afvraagt hoe je nu de gedroomde plaatser van jouw ramen en deuren in Oost-Vlaanderen tegenkomt, doe je er goed aan om volgend stappenplan te doorlopen.

1. Vertel ons over jouw project

Begin met ons jouw project klaar en duidelijk uit te leggen. Wij nemen aansluitend binnen 48 (werkdagen) contact met je op. Hierbij is het de bedoeling dat je ons je project verder verduidelijkt en je verzoek aan ons bevestigt.

2. Wij zoeken de beste specialisten van ramen en deuren in jouw buurt

In de volgende fase gaan wij zelf aan de slag en zoeken wij de meest geschikte ramen plaatsers in regio Oost-Vlaanderen voor jouw project uit. Die vakmannen bezorgen je vervolgens een op maat gemaakte offerte.

3. Vergelijk gratis vrijblijvende offertes

Het enige wat jij vanaf dat moment nog hoeft te doen, is de prijzen van al die verschillende bedrijven bij jou in de buurt met elkaar vergelijken. Zoals reeds aangehaald, komen de specialisten ter plaatse om de juiste afmetingen te nemen en de specifieke situatie nauwlettend op te volgen.

Ramen, deuren en beglazing: vind de juiste specialist in Oost-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Ramen, deuren en beglazing die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Ramen, deuren en beglazing
Bekijk de specialisten in de omliggende gemeenten