Zonneboiler

Zonneboiler: warm water dankzij de zon

Een warme douche nemen op een milieuvriendelijke manier? De zonneboiler is het ecologisch alternatief voor een boiler. De zonnecollectoren vangen de warmte op en verwarmen het water. Interesse? Wij brengen je snel en eenvoudig in contact met zonneboiler specialisten.

Bespaar geld en energie
Met een zonneboiler verwarm je eenvoudig en milieuvriendelijk een groot deel van het warm water dankzij de gratis zonnewarmte. De kosten voor warm water dalen met 50% dankzij een zonneboiler.

Ecologisch
Door gebruik te maken van de zonnewarmte draag je ook je steentje bij voor een beter milieu. Zonneboilers stoten immers veel minder CO2 uit dan een energiecentrale of zelfs een verwarmingsketel.

Premie voor een zonneboiler
De groenestroomcertificaten voor zonnepanelen zijn al lang afgevoerd, maar voor een zonneboiler krijg je nog steeds een premie van 550 euro per van de netbeheerder. Het maximumbedrag van de premie is 2.750 euro of 40% van het factuurbedrag. 

Offerteaanvraag voor een zonneboiler

Bent u op zoek naar een economisch interessante en ecologische oplossing om uw sanitair water en woning te verwarmen? Bent u van plan om een zonneboiler te plaatsen? Wij helpen u om snel offertes te ontvangen van verschillende aanbieders van zonneboilers.

Hierboven geeft u aan wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat verschillende aanbieders van zonneboilers u een voorstel op maat doen. U vergelijkt de voorstellen en beslist met welke aanbieder u verder wilt gaan. Deze offertedienst is geheel vrijblijvend en gratis.

Ook warm water tijdens een bewolkte dag...

De zon moet uiteraard niet de hele dag schijnen om voldoende water te warmen. Wist u trouwens dat we in België gemiddeld 1.550 uur zonneschijn hebben? Ook tijdens een bewolkte dag bereiken zonnestralen, weliswaar diffuus licht, onze aarde waardoor thermische panelen nog steeds licht kunnen omzetten in nuttige warmte.

Enkele voordelen van een zonneboiler:

 Zonneboiler nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Lexicon voor een zonneboiler

Soorten zonnecollectoren:

Een greep uit de aangesloten bedrijven