Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Waarom wilt u een zonneboiler installeren?
2*. Waar wenst u de panelen (collectoren) te plaatsen?
3. Wanneer wenst u de installatie van de zonneboiler?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.

Hoe vind je een zonneboiler installateur in West-Vlaanderen?

De beste zonneboiler installateur uit je buurt, vind je eenvoudig door enkele stappen te volgen. We bespreken ze hieronder.

Stap 1. Verstuur je offerte-aanvraag

Allereerst dien je een offerte-aanvraag te versturen. Daarbij is het belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn. Op die manier kan de zonneboiler installateur het voorstel veel beter afstemmen op je persoonlijke situatie. Vraag ook offertes aan bij verschillende installateurs, zodat je nadien kan vergelijken.

Welke gegevens heeft een zonneboiler installateur van jou nodig?

Het invullen van een offerte is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat je de juiste gegevens invult. Vermeld zeker volgende zaken:

Stap 2. Bezoek van een zonneboiler installateur aan huis

Eens je de offerte-aanvraag ingevuld hebt, komt de installateur bij je thuis om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden. De professional kijkt dan of de dakconstructie sterk genoeg is voor de zonnecollectoren, waar de boiler het best geplaatst wordt, en onderzoekt nog een aantal andere zaken.

Stap 3. Vergelijk gratis vrijblijvende offertes

Eens je verschillende offertes hebt opgesteld en de installateurs bij je zijn langsgekomen, kan je de offertes met elkaar vergelijken. Wanneer je dat doet, dien je rekening te houden met een aantal dingen. Welke dat zijn, ontdek je verder in het artikel.

Kies een erkend zonneboiler installateur

Kies voor een erkende installateur. Op die manier ben je zeker van een goede plaatsing en neem je geen enkel risico. Door een erkende vakman in te schakelen, kom je bovendien in aanmerking voor een premie. Je kan de vakman in kwestie daar meer informatie over vragen.

Stap 4. Installatie van de zonneboiler

Heb je de beste en/of goedkoopste installateur uit je buurt gevonden? Dan dien je hem/haar te contacteren. De professional komt dan zo vlug mogelijk bij je langs om de zonneboiler te installeren. Dit duurt gemiddeld zo’n 1 tot 2 dagen.

zonneboiler installateur

Waarop letten bij het vergelijken van vrijblijvende offertes?

Om offertes optimaal met elkaar te kunnen vergelijken, is het belangrijk dat je let op onderstaande aandachtspunten.

1. De capaciteit van de zonneboiler

Let goed op de capaciteit van de zonneboiler. Het is namelijk van belang dat de boiler op je verbruik is afgestemd. De boilerinhoud dient in verhouding te staan met je warmtebehoefte en het aantal zonnecollectoren moet afgestemd zijn op de inhoud van het voorraadvat.

2. De locatie en plaatsing van de zonneboiler

Tijdens de plaatsing van een zonneboiler wordt er rekening gehouden met verschillende factoren, waaronder de stevigheid van je dakconstructie, de afstand tussen de collectoren en het voorraadvat, enzovoort. Vraag hiernaar bij de installateurs en vergelijk nadien de voorstellen.

3. De prijs van de zonneboiler

Een zonneboiler kost gemiddeld tussen de 4.000 en 6.000 euro. Vergelijk dus de prijzen van de verschillende offertes met elkaar om er zo de goedkoopste installateur uit te kiezen. Let wel op, want je dient daarbij ook rekening te houden met de terugverdientijd. Het is namelijk mogelijk dat een zonneboiler je bij een bepaalde installateur meer kost, maar deze een veel kortere terugverdientijd heeft en daardoor interessanter is.

Waarom een zonneboiler plaatsen?

Ben je nog niet helemaal zeker of je een zonneboiler wilt aanschaffen? Dan hoef je niet te twijfelen, want een zonneboiler heel wat voordelen. Zo zorgt het voor eindeloze hoeveelheden energie en heeft het een hoog rendement. Daarnaast vermijd je met een zonneboiler CO₂-uitstoot en bespaar je er veel geld mee. Het is dus een slimme investering!

hoe zonneboiler installateur vinden

Vind een zonneboiler installateur in provincie West-Vlaanderen: vergelijk gratis offertes

De beste zonneboiler installateur vinden in je gemeente? Dat is dus helemaal niet moeilijk! Het volstaat om een aantal offertes op te laten stellen door verschillende installateurs en dit kan je eenvoudig bij ons! Op deze site is het namelijk mogelijk om in slechts enkele minuten een offerteformulier in te vullen om zo tegelijkertijd verschillende offertes aan te vragen. Je ontdekt daardoor snel welke installateur voor jou de beste optie is!

Zonneboiler: vind de juiste specialist in West-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Zonneboiler die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Zonneboiler