Specialisten in Ramen, deuren en beglazing actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Ramen, deuren en beglazing in regio Oost-Vlaanderen

Deuren en raam vervangen in Lebbeke
 Lebbeke (Oost-Vlaanderen)

Het gaat om het vernieuwen van de voor- en achterdeur en een klein stuk van het raam naast de deuren. Dit is voor het gebouw van mijn schoonmoeder maar ik regel de offertes.

Ramen voor een woning in Oudenaarde
 Oudenaarde (Oost-Vlaanderen)

Ik zoek offertes voor het vernieuwen van een 15-tal ramen, waaronder enkele deurramen en een schuifraam. Als materiaal had ik graag pvc.

Schuifraam voor een bijbouw te Erpe-Mere
 Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen)

Ik ga een bijbouw plaatsen (technische tekeningen zijn beschikbaar in Sketchup) waarbij ik mijn woning op het gelijkvloers verder wil uitbreiden. De bijbouw is een rechthoekige structuur met een plat dak. De woonkamer zal grenzen aan mijn tuin. Ik had graag een offerte ontvangen voor zowel een schuifraam als een vouwraam (in zowel aluminium als staal). De hoogte tussen de vloer en het platte dak (tot houten draagbalk) is 2,9m en de afstand tussen de twee muren is 4,5m. Het raam zal bijgevolg deze volledige opening in beslag nemen. Mijn huis bevindt zich op een heuvel en de bijbouw is naar het noorden gericht, m. a. w., het kan er serieus waaien. Het lijkt mij daarom aangeraden een vouwraam te plaatsen dat goed winddicht is.

Ramen en deur vervangen voor een woning in Temse
 Temse (Oost-Vlaanderen)

Ik zoek een offerte voor op een benedenverdieping ramen en deuren in hout te vervangen. Momenteel zijn er 6 ramen , één schuifraam en één voordeur.

Gebarsten ramen vervangen | Gent
 Gent (Oost-Vlaanderen)

Er zitten barsten in één van de dakramen van mijn veranda en zodoende dient dit raam vervangen te worden. De afmetingen zijn 600 mm x 2500 mm Het klikprofiel zou ook vervangen moeten worden + aanbrengen silicone. Momenteel hebben we houten kozijnen. De veranda is van 2005.