Specialisten in Ramen, deuren en beglazing actief in provincie Oost-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Ramen, deuren en beglazing in regio Oost-Vlaanderen

Schuifraam voor een bijbouw te Erpe-Mere
 Erpe-Mere (Oost-Vlaanderen)

Ik ga een bijbouw plaatsen (technische tekeningen zijn beschikbaar in Sketchup) waarbij ik mijn woning op het gelijkvloers verder wil uitbreiden. De bijbouw is een rechthoekige structuur met een plat dak. De woonkamer zal grenzen aan mijn tuin. Ik had graag een offerte ontvangen voor zowel een schuifraam als een vouwraam (in zowel aluminium als staal). De hoogte tussen de vloer en het platte dak (tot houten draagbalk) is 2,9m en de afstand tussen de twee muren is 4,5m. Het raam zal bijgevolg deze volledige opening in beslag nemen. Mijn huis bevindt zich op een heuvel en de bijbouw is naar het noorden gericht, m. a. w., het kan er serieus waaien. Het lijkt mij daarom aangeraden een vouwraam te plaatsen dat goed winddicht is.

Ramen en deur vervangen voor een woning in Temse
 Temse (Oost-Vlaanderen)

Ik zoek een offerte voor op een benedenverdieping ramen en deuren in hout te vervangen. Momenteel zijn er 6 ramen , één schuifraam en één voordeur.

Gebarsten ramen vervangen | Gent
 Gent (Oost-Vlaanderen)

Er zitten barsten in één van de dakramen van mijn veranda en zodoende dient dit raam vervangen te worden. De afmetingen zijn 600 mm x 2500 mm Het klikprofiel zou ook vervangen moeten worden + aanbrengen silicone. Momenteel hebben we houten kozijnen. De veranda is van 2005.

Twee ramen vervangen door schuifraam in Nazareth
 Nazareth (Oost-Vlaanderen)

Ik zoek een offerte voor het vervangen van een raam. Achteraan zijn er een tweetal ramen die ik wens te vervangen door een groot schuifraam.

Houten ramen voor art deco woning - Herzele
 Herzele (Oost-Vlaanderen)

Voor mijn geklasseerde woning zou ik alle ramen en deuren willen vervangen (+/- 16-tal stuks). Dit zijn houten ramen en ze dienen de bestaande stijl te behouden. Onze voordeur is in een boog met rondom rond art deco loodglaswerk.