Binnendeuren specialisten in Oost-Vlaanderen

Maxi-doors
100%
Eduard Prissestraat 108
B-9100 Sint-Niklaas

Maxi-doors is een bedrijf afkomstig uit Sint-Niklaas. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Binnendeuren, Ramen, deuren en beglazing.

RenoWindow
100%
Rue de Louveigné 94 - 96
B-4140 Sprimont

RenoWindow is een bedrijf afkomstig uit Sprimont. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Binnendeuren.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type binnendeuren wenst u?
2*. Hoeveel binnendeuren wenst u?
3*. Wanneer wens je de binnendeuren te laten plaatsen?
4. Bijkomende informatie
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.

Onze partners installeren binnendeuren op maat: wat kiezen?

Laat je binnendeuren plaatsen door onze beste partners. Je hebt de keuze uit verschillende soorten binnendeuren, namelijk:

1. Draaideuren

Draaideuren zijn klassieke binnendeuren die het meeste voorkomen. Het kan op een dorpel zijn, omgeven door een kozijn of direct op een deurkozijn. De zijkanten van de deur zijn door middel van zijscharnieren in de wanddikte geïntegreerd. Het kan een enkele opening zijn of dubbel zijn en bestaan uit twee openingen. Meestal opent het 160 graden in één richting. Daarom moeten de draairichting en de benodigde hoeveelheid vrije ruimte zorgvuldig worden overwogen.

2. Pivoterende deuren

Pivotdeuren zijn moderne binnendeuren. Het wordt gemaakt rond een centraal draaipunt of een derde of tweederde van het deurkozijn uit het midden. Deze deuren zorgen voor grotere openingen, maar vereisen nog steeds een grotere beschikbare ruimte. Het geeft een zeer moderne uitstraling aan het interieur van het huis.

3. Schuifdeuren

Moderne schuifdeuren worden steeds populairder. De schuifdeur draait niet: je duwt hem open. Schuifdeuren zijn ideaal om te gebruiken als roomdividers, of wanneer je ruimte het niet of nauwelijks toelaat om een draaideur te plaatsen

4. Harmonica deuren

Een harmonicadeur volgt het principe van een schuifdeur, hij schuift op een rails, maar het verschil is dat de deur zichzelf opvouwt. Vaak gebruikt in kleine kamers in huis, zoals kasten of kleedkamers, en optimaliseren deze deuren ook de ruimte. 

Welk materiaal voor je binnendeuren kiezen?

Binnendeuren komen in verschillende materialen. Onderstaande materialen komen het meeste voor:

1. Pvc

Pvc binnendeuren hebben de beste prijs. De deuren zijn zeer sterk, lichtgewicht en gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. Afgezien van het visuele aspect, is het belangrijkste verschil met houten deuren dat ze sneller van kleur veranderen en bij brand giftig kunnen zijn. Vanwege deze nadelen worden ze vaker gebruikt als buitendeuren dan als binnendeuren. 

2. Hout

Massief houten deuren zijn een klassieker, maar worden steeds vaker gezien als hoogwaardige houten binnendeuren. Hout vereist meer werk, is van hogere kwaliteit en is duurzamer. Naast zeer mooie deuren hebben ze als voordeel dat ze zeer duurzaam en sterk isolerend zijn.

3. Aluminium

Aluminium deuren zijn zeer duurzaam en hebben een moderne uitstraling. Het vereist weinig onderhoud en wordt over het algemeen beschouwd als een binnendeur van hoge kwaliteit. Aluminium of stalen deuren kunnen lichtgewicht zijn en kunnen in verschillende afwerkingen worden afgewerkt. Maar let op: aluminium is slecht geïsoleerd en moet worden versterkt met thermische isolatie. 

4. Staal

Niet de hele deur is van staal, want anders krijg je een te zware deur. Stalen deuren  bestaan voornamelijk uit glas. Staal is een stevig materiaal met een lange levensduur en het is heel duurzaam. Ze zijn wel duurder dan andere deuren en zwaar waardoor ze moeilijk zelf te installeren zijn. 

Binnendeur met of zonder glas?

Glazen binnendeuren geven je woning een moderne uitstraling en een stijlvol karakter. Een binnendeur met glas is lichtdoorlatend en je hebt zicht op de andere ruimte. Het geeft je kamer een ruimtelijk gevoel. 

Kies je voor een binnendeur met glas? Hou dan wel rekening met de slechtere isolatiewaarde qua geluid en warmte. Vingerafdrukken en vlekken zijn sneller te zien, glazen deuren vereisen meer onderhoud. Het wordt afgeraden om een glazen binnendeur zelf te plaats, aangezien het over nauwkeurig werk gaat. 

Veelgestelde vragen over het installeren van binnendeuren

Hoeveel kost het plaatsen van nieuwe binnendeuren in Oost-Vlaanderen?

De installatiekosten hangen voornamelijk af van het model van de geïnstalleerde deur en de structuur van de oude deur. De arbeidsprijzen worden geschat op 30 euro tot 250 euro. Sommige binnendeuren zijn moeilijker te installeren dan andere, en vereisen soms structurele veranderingen in het veld. 

De kosten hangen af per type deur, materiaal en afmetingen.  Voor een exacte prijs kan je gratis en vrijblijvende offertes op maat vragen via ons offerteformulier.

Welke stappenplan volgen de vakmannen van binnendeuren?

Stap 1: Vakmannen geven je advies volgens jouw situatie

Vakmannen helpen je bij de keuze van materiaal en type deur. Ze geven je meer uitleg over de mogelijke afwerkingen en adviseren je volgens jouw situatie.

Stap 2: Ontvang en vergelijk gratis vrijblijvende offertes

Je ontvangt gratis en vrijblijvende offertes via ons offerteformulier. Bespaar door de prijzen en service te vergelijken.

Stap 3: Voorbereiding en uitvoering, je binnendeur wordt geplaatst

De vakman neemt de juiste afmetingen en voert de nodige voorbereidingen uit. Daarna wordt je binnendeur geplaatst. De tijd van aflevering wordt gerespecteerd.

Hoe vind ik een plaatser van binnendeuren in Oost-Vlaanderen?

1. Vertel ons over jouw project

Via het online formulier leg je je project aan ons uit. Wij zullen binnen 48 uur (werkdagen) contact met je opnemen om jouw project te verduidelijken en jouw verzoek te bevestigen.

2. We zoeken de beste specialisten van ramen en deuren in jouw buurt

Wij nemen contact op met de meest geschikte vakmannen in Oost-Vlaanderen voor jouw project. Zij zullen je dan contacteren en een op maat gemaakte offerte bezorgen!

3. Vergelijk gratis vrijblijvende offertes

Het enige wat je hoeft te doen is de prijzen te vergelijken van de verschillende bedrijven in jouw omgeving.

Onze specialisten komen ter plaatse om de juiste afmetingen op te nemen en je situatie te bestuderen zodat je een offerte op maat krijgt.

Binnendeuren: vind de juiste specialist in Oost-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Binnendeuren die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Binnendeuren
Bekijk de specialisten in de omliggende gemeenten