Prijs: Wat mag een iPad of tablet kassa kosten?

Een nieuwe tablet aanschaffen, kan al voor een kleine 100 euro. Krachtigere tablets kosten al snel enkele honderden tot duizenden euro’s.

Opgelet:

Niet elke tablet is compatibel met elk soort kassa software. Heeft u nog geen tablet? Dan is het aan te raden om eerst op zoek te gaan naar de software die u wilt gebruiken. Aan de hand van de specificaties van de software vindt u al snel een geschikte tablet.

Hulp of advies nodig? Gebruik het formulier onderaan deze pagina.

Naast een krachtige tablet heeft u uiteraard ook andere hardware nodig. Denk maar aan een betaalterminal en een bonprinter. Onmisbaar voor uw iPad kassa? De juiste kassa software. Die software zorgt ervoor dat u de tablet als kassa kunt gebruiken en u de kassa aan de overige hardware kan linken.

Een overzicht met alle kosten:

  Prijs basis uitrusting Prijs gemiddelde uitrusting Prijs luxe uitrusting
Tablet of iPad € 100 € 400 € 600
Kassa software € 0 per maand € 70 per maand € 300 per maand
Betaalterminal* € 50 € 400  € 1.000
Kassalade € 30  € 200 € 500
Totaal € 180 eenmalig € 1.000 eenmalig + € 70 per maand € 2.100 eenmalig + € 300 per maand

*Opmerking: Hou rekening met een bijkomende maandelijkse kost voor het gebruik van uw betaalterminal. Hoeveel de maandelijkse of jaarlijkse servicekosten bedragen, is afhankelijk van onder meer uw leverancier.

Snel en eenvoudig prijzen vergelijken?Vind de meest voordelige oplossing voor uw zaak.

Gratis software voor kassa

Is er ook gratis kassa software? Ja. Bepaalde aanbieders van kassa software hebben in hun aanbod gratis versies van hun software. De mogelijkheden van zo’n softwarepakketten zijn echter heel beperkt.

Kocht of huurt u een betaalterminal bij een bedrijf als Zettle of SumUp dat ook kassa software aanbiedt? Dan is de kans groot dat een pakket met kassasoftware inbegrepen zit in uw service abonnement.

Tip: Op zoek naar een tablet of andere kassa met software? Gebruik het formulier onderaan deze pagina en ontvang info en advies op maat.

Een blonde verkoopster in een lichtroze jas houdt een iPad kassa vast en toont een klant een roze trui aan een kledingrek in een kledingwinkel.

Volledig kassasysteem met app(s) op uw tablet – kan dat?

Absoluut! De meeste tablets en iPads zijn geschikt voor gebruik als kassa. Met de juiste software en toebehoren tovert u een doodnormale tablet om in een volwaardig kassasysteem.

Toepassingen iPad kassa

Waar kunt u een iPad kassa gebruiken?

Retail

In een retail- of detailhandelwinkel biedt een iPad kassa heel wat leuke opties. Gebruik het scherm om uw klanten nieuwe producten te tonen, producten te personaliseren, of om demonstraties te geven. 

De iPad kassa – uw ideale match?
Ontvang advies van experts en vind een oplossing op maat
arrow-cta-box.pngOntvang offertes

Horeca

Ook in de horeca kan een iPad of tablet kassa handig van pas komen. Met een tablet wordt bestellingen opnemen aan tafel een stuk eenvoudiger, geeft u orders eenvoudig en vlot door aan de keuken, en beheert u reservaties, take-away en maaltijdbezorgingen.

Op verplaatsing

Wie regelmatig verkoopt op beurzen of op andere externe locaties, neemt een iPad kassa moeiteloos mee.

Een klant in een zwart-wit gestreept t-shirt gebruikt een iPad kassa om een bestelling in te voeren bij een horeca zaak. Achter de toonbank met tabletstandaard staan twee medewerkers in schorten.

Voordelen iPad kassa

Waarom zou u kiezen voor een iPad of tablet als kassa?

1. Compact, flexibel en mobiel

Een iPad of tablet is heel wat compacter dan bijvoorbeeld een elektronische kassa of touchscreen kassa. U zet uw iPad kassa netjes weg op een standaard op de toonbank en neemt uw kassa mee naar de klant thuis of naar een beurs. 

Tip: Combineer uw iPad kassa met een mobiele betaalterminal en cloud-based kassa software voor ultieme flexibiliteit.

2. Budgetvriendelijke oplossing

Een iPad kassa hoeft geen grote investering te vergen. Ook een meer budgetvriendelijke tablet is in staat om heel wat soorten kassa software te ondersteunen. 

Tip: Het kan voordelig zijn om uw iPad kassa en de nodige software bij eenzelfde leverancier aan te schaffen. Zo verzekert u dat de iPad en kassa software naadloos op elkaar aansluiten. Gebruik het formulier onderaan deze pagina om offertes op maat te vergelijken.

Vergelijk offertes en bespaar

3. Mee met de tijd

Een iPad als basis voor uw POS-systeem biedt een ongeziene flexibiliteit. Ideaal voor een onderneming die mee is met de laatste technologische ontwikkelingen. En dat zullen uw klanten uiteraard ook opmerken.

Toon uw klanten nieuwe producten, korte demo’s of gepersonaliseerde opties, of ga voor een naadloze transitie tussen webshop en fysiek verkooppunt.

Een dame houdt een iPad kassa vast. Op het scherm: een retailwinkel. Op het scherm: diezelfde retailwinkel.

4. Intuïtief, efficiënt en gebruiksvriendelijk

Een iPad kassa leren gebruiken is ontzettend eenvoudig. Met zo’n intuïtief toestel verzekert u dat elke werknemer in uw organisatie uw klanten zo vlot, efficiënt en klantvriendelijk mogelijk kan bedienen. Daarmee bespaart u heel wat tijd (geen lange wachtrijen meer), geld (gedaan met dure kassatrainingen) en energie

5. Aanpassen aan de noden van uw onderneming

U kiest zelf met welke hardware u uw kassasysteem uitbreidt. Een barcodescanner, thermische printer of extra mobiele betaalterminals voegt u naar wens toe aan uw set-up.

Ook de software van uw POS-systeem past u aan naar de noden van uw onderneming. Denk maar aan voorraadbeheer, real-time inzicht in uw verkoopcijfers en personeelsplanning, of een overzicht van uw bestellingen.

Is uw onderneming al mee met de tijd?
Ontdek welk kassasysteem perfect past bij uw onderneming.
arrow-cta-box.pngOntvang offertes

Benodigdheden en toebehoren volwaardig systeem

Waarmee rust u uw kassasysteem uit?

iPad of tablet

Een iPad of tablet vormt de basis van uw kassasysteem. Daarop draait u de nodige programma’s en kassa-apps om bijvoorbeeld klanten te bedienen, uw voorraad te beheren of de personeelsplanning te managen.

Kassa software

De kassa software is eveneens een onmisbaar onderdeel van uw systeem. U kiest zelf met welke functies u uw kassa uitrust. 

Betaalterminal

Betalingen met krediet- en debetkaarten, smartphones en smartwatches accepteert u moeiteloos met een vaste of mobiele betaalterminal.

Een man gebruikt een betaalterminal gelinkt aan een iPad kassa om een betaling te verwerken. De witte iPad kassa en zwarte betaalterminal staan op een houten toonbank.

Kassalade

Als ondernemer bent u nog steeds verplicht om cash betalingen te aanvaarden. Met een kassalade zorgt u voor correcte en overzichtelijke transacties met contant geld.

Optionele aanvullingen op uw iPad kassasysteem

Volgende aanvullingen kunnen handig van pas komen, maar zijn niet voor elke ondernemer een must.

Barcodelezer

Artikels scant u met een barcodelezer, ideaal voor retail zaken. 

Tip: Link uw barcodelezer met uw applicatie voor voorraadbeheer.

Thermische printer

Hoewel digitale betaalbewijzen steeds populairder worden, geven veel klanten nog steeds de voorkeur aan een betaalbewijs op papier. Met een thermische printer voorziet u elke klant van een bonnetje.

Goed om weten: Sommige betaalterminals zijn al voorzien van een ingebouwde thermische printer.

Tablet houder of standaard

Uw tablet netjes tentoonstellen? Met een tablet standaard zet u uw iPad of tablet steeds veilig weg.

Beste iPad kassa kopen? Vergelijk offertes en vind een oplossing op maat

Dat een horecazaak andere verwachtingen heeft van een kassasysteem dan een kapperszaak, spreekt voor zich. Het vinden van de juiste kassa is dan ook absoluut maatwerk.

Graag snel en eenvoudig een aantal kassa’s of geschikte kassa software vergelijken? Of nood aan advies op maat? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt geheel gratis vrijblijvende offertes op maat en advies van specialisten. Zo vindt u moeiteloos de juiste oplossing voor uw onderneming.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type kassasysteem wenst u?
2*. Detailhandel / winkel
3. Zo snel mogelijk, binnen de maand?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Kassasysteem
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Kassasysteem