Specialisten in Ramen, deuren en beglazing actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Ramen, deuren en beglazing in regio Antwerpen

Ramen voor een huis te Zoersel
 Zoersel (Antwerpen)

Voor onze woning in Zoersel zouden we graag een aantal ramen en deuren willen laten vervangen. Liefst kiezen we voor houten ramen en ook een houten deur. In totaal gaat het om 10 stuks.

Houten ramen vervangen voor een woning in Herentals
 Herentals (Antwerpen)

Ik zoek een offerte voor het vernieuwen van de ramen aan de voorkant van de woning. Momenteel heb ik houten ramen met gekleurd glas. Het gaat om drie grote ramen en een voordeur.

Inbraakveilige voordeur plaatsen in Wilrijk
 Antwerpen (Antwerpen)

Ik heb een inbraakveilige voordeur nodig, in de huidige deur is bovenaan ook een raampje. Achteraan om naar de tuin te gaan zou ik een schuifraam willen zetten, de achterbouw wordt volledig vernieuwd, dus de afmetingen zijn nog niet duidelijk, nu staat er een veranda met een schuifraam van +\- 5m breed en 2m hoog, echter gaat deze afgebroken worden en komt er enkel een schuifraam, het plat dak wordt doorgetrokken. Het zou gaan om een woning in Wilrijk. Graag zou ik prijs krijgen voor zowel pvc als aluminium in een nog te kiezen ral kleur. Super bedankt alvast voor alle moeite.

Ramen vervangen voor een woning in Turnhout
 Turnhout (Antwerpen)

Ik zoek een offerte voor het vervangen van zo'n 15 ramen over de hele woning. Graag een prijs voor zowel PVC als alumnium.

Ramen vervangen voor een woning in Boechout
 Boechout (Antwerpen)

Ik zoek een offerte voor het vervangen van drie ramen. Dit zijn drie grote ramen die onderling nog eens verdeeld zijn in drie ruiten. Het betreft een woning uit de jaren 60.