Lijst van de beste ramen en deuren plaatsers in Edegem

HAS
100%
Lammerdries 13
B-2440 Geel

HAS is een bedrijf afkomstig uit Geel. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Kwadro Herentals
100%
Poederleeseweg 192
B-2200 Herentals

Ons bedrijf Kwadro Herentals is gevestigd in het hart van België, in de stad Herentals. Ons bedrijf is gespecialiseerd in lijsten en heeft zijn deskundigheid reeds bij talrijke gelegenheden bewezen.

Wij zijn actief in de hele provincie Antwerpen, maar ook in de pro … (Lees meer)

WindowPro
100%
Molenlei 3 A
B-2580 Putte

WindowPro is een bedrijf afkomstig uit Putte. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

VVV Consulting
100%
Stenenstap 4
B-2500 Lier

VVV Consulting is een bedrijf afkomstig uit Lier. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

DE Raam bv
100%
Kontichstraat 84
B-2650 Edegem

DE Raam bv is een bedrijf afkomstig uit Edegem. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Romabel
100%
Provinciebaan 1
B-2235 Hulshout

Romabel is een bedrijf afkomstig uit Hulshout. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Profitramen
96%
Mallekotstraat 71 B
B-2500 Lier

Ons bedrijf Profitramen is gevestigd in Lier, in de Vlaamse regio in de provincie Antwerpen. Bijgevolg zijn we actief in de hele provincie aan de installatie van frames op deuren en ramen.

Neem contact met ons op voor verschillende diensten

We besloten ons a … (Lees meer)

ThermosPro
75%
Leuvensesteensweg 546
2812 Muizen

ThermosPro is een bedrijf afkomstig uit Muizen. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Rolluiken, Zonwering, zonnescherm, shutter, Ramen, deuren en beglazing.

Groep D
100%
Londerzeelsesteenweg 34
1861 Meise - Westrode

Groep D is een bedrijf afkomstig uit Meise – Westrode. Partner van Bobex sinds 2018, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Sepa
100%
Diestsesteenweg 104
B-3540 Herk-de-Stad

Ons bedrijf Sepa is gevestigd in Herk-de-Stad, België, in de provincie Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in veranda’s en raamkozijnen en zijn voornamelijk actief in Antwerpen, maar werken ook elders in België. Of het nu gaat om de provincie Henegouwen, Oost-Vlaandere … (Lees meer)

Smart Investments
100%
Passtraat 234 bus 6
B-9100 Sint-Niklaas

Smart Investments is een bedrijf afkomstig uit Sint-Niklaas. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Buitenmuurisolatie, Gevelrenovatie, Ramen, deuren en beglazing, Isolatie.

CHASSISEXPRESS
100%
Chaussée de Malines 455 Boîte 1
B-1950 Kraainem

CHASSISEXPRESS is een bedrijf afkomstig uit Kraainem. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Opregt
96%
Lichtenberglaan 2054
3800 Sint-Truiden

Opregt is een bedrijf afkomstig uit Sint-Truiden. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Terrasoverkapping, Pergola, Ramen, deuren en beglazing.

Zenit Group
95%
Hospitaalstraat 101
3582 Beringen-Koersel

Ons bedrijf Zenit Group is gelegen tussen Beringen en Koersel, in het Vlaamse gewest van de provincie Limburg. We zijn ook actief in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Tot slot zijn onze diensten vooral gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen voor deuren en … (Lees meer)

Ramen Art
93%
Drieggaaienstraat 212
B-9100 Sint-Niklaas

Ramen Art is een bedrijf afkomstig uit Sint-Niklaas. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Ramen, deuren en beglazing.

Kwadro Sint-Niklaas
91%
Grote Markt 66
B-9100 Sint-Niklaas

KwadrO is een sterk merk, met focus op een doorgedreven kwaliteitsbewaking en in constante ontwikkeling.Wij streven naar kwaliteit: kwalitatieve producten én een uitmuntende service, ook na de oplevering. Daarom krijg je ook 10 jaar garantie op je ramen en deuren.Met 2 … (Lees meer)

Pershoek
82%
Zeedijk 502 bus 103
B-8670 Oostduinkerke

Overweeg je om rolluiken te laten plaatsen in je woning? Of kijk je uit naar nieuwe ramen, deuren en beglazing? Of speel je eerder met het idee van een veranda of pergola? Bij Pershoek kan het allemaal, aangezien elk van bovengenoemde zaken tot onze specialiteiten gerek … (Lees meer)

Mobelec
80%
Steenweg Scherpenheuvel 81
3271 Scherpenheuvel-Zichem

Bent u op zoek naar een degelijke en betrouwbare firma voor uw ramen en deuren? Wilt u een veranda of afdak laten plaatsen? Dan is Mobelec een goede keuze! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van ramen, deuren, veranda’s.Mobelec heeft maar lief … (Lees meer)

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u te plaatsen?
2*. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
3*. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.

Welke soorten ramen en deuren kunnen onze partners installeren?

Wil je je oude ramen vervangen? Dan zijn er vier soorten ramen en deuren die onze partners kunnen installeren, namelijk: 

Hieronder krijg je een woordje uitleg per soort.

1. Pvc ramen en deuren

Pvc, voluit polyvinylchloride, is een soort harde plastic waarvan gebruik gemaakt wordt voor verschillende toepassingen, zoals raamkozijnen.

Pvc ramen en deuren hebben als voordeel dat ze goedkoop zijn, over een uitstekende isolatie beschikken, een duurzaam en milieuvriendelijk karakter hebben en in tal van kleuren te verkrijgen zijn.

Daartegenover staat dat ze lastig van kleur te wisselen zijn na plaatsing, uitzetten bij temperatuurwijzigingen, staal als aanvullend en verstevigend materiaal nodig hebben, soms kunstmatig durven ogen, en wijd en buigbaar van aard zijn. 

2. Houten ramen en deuren

Als je kiest voor houten ramen en deuren, garandeer je jezelf van stijlvol, duurzaam en isolerend materiaal. Aan die kwaliteit hangt natuurlijk wel een bepaald prijskaartje vast.

Houten ramen en deuren vallen duurder uit dan pvc ramen en deuren. De uiteindelijke kostprijs is voornamelijk afhankelijk van grootte, houtsoort en raamtype.

3. Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren brengen de volgende voordelen met zich mee:

Maar er zijn ook enkele nadelen aan gekoppeld:

4. Stalen en metalen ramen en deuren

Ten slotte kan je ook kiezen voor stalen of metalen ramen. Denk daarbij aan klassieke smeedijzeren ramen of moderne stalen deuren. 

Metalen profielen zijn ijzersterk en geven je interieur een uniek karakter, maar ze zijn helaas ook de duurste optie voor nieuwe deuren en ramen.

Uit welke soorten beglazingen kan je kiezen?

Naast de soorten ramen en deuren kan je ook je keuze maken uit enkele soorten beglazing. Daarover kom je in hieronder meer te weten.

1. Isolerend glas

Één van de belangrijkste functies van glas is de isolerende werking. Je hebt er dan ook alle baat bij om isolerend glas te installeren. Je kan opteren voor dubbel of triple glas, maar evenzeer voor hoogrendementsglas. Met dat laatste type verzeker je jezelf van de beste kwaliteit.

2. Verduisterend glas

Naast het isolerende effect is ook de verduisterende werking een niet te verwaarlozen factor. Zeker als je je in je eigen huis thuis wil voelen en ook gerust wil zijn op het vlak van privacy.

3. Geluidsdempend glas

Ten slotte is er nog geluidsdempend glas. Dat is een absolute must have wanneer je bijvoorbeeld in een drukke straat woont en jezelf tegelijkertijd toch van de nodige rust wil voorzien.

Hoe werken onze ramen plaatsers? [Stappenplan]

Je vraagt jezelf ondertussen waarschijnlijk af hoe onze partners precies te werk gaan. Dat gebeurt op basis van onderstaand stappenplan:

Stap 1: De ramen plaatser geeft je advies op maat

De eerste stap bestaat erin dat een plaatser uit Edegem je advies geeft over ramen en deuren op maat van jouw situatie. Dat advies heeft niet alleen betrekking op het soort materiaal en eventuele beglazing, maar ook over het type ramen en deuren.

Ben je op zoek naar een groot schuifraam voor zoveel mogelijk lichtinval? Heb je nieuw kiepraam nodig? Of droom je van een stalen of glazen schuifdeur in huis? De ramen plaatser luistert naar je wensen en kijkt wat er haalbaar is binnen jouw woning en budget. 

Als je zelf nog inlichtingen wenst te verkrijgen van allerlei aard, staan ze hier zeker open voor. Je krijgt eveneens een woordje uitleg over de mogelijke premies en ze reiken je ook de nodige documenten na installatie aan.

Stap 2: Ontvang gratis een vrijblijvende offerte

In de daaropvolgende stap neemt de installateur alle afmetingen van de ramen en deuren op. Al je specifieke voorkeuren worden op voorhand besproken en op papier gezet aan de hand van een vrijblijvende offerte. Dat kan gaan van kleur tot materiaal en type van raam of deur. 

Stap 3: Voorbereiding en uitvoering van de werken

De derde en laatste stap is de voorbereiding en uitvoering van de werken. De ramen plaatser neemt de verantwoordelijkheid om je oude ramen te verwijderen en de nieuwe ramen en deuren te installeren. 

Ze kunnen teren op ervaring en oog voor detail op het gebied van elk type en elke soort ramen en deuren. Alles wordt bovendien steevast binnen een vooropgestelde termijn geleverd.

Veelgestelde vragen over het installeren van nieuwe ramen en deuren

De plaatsing van nieuwe ramen en deuren roept ontegensprekelijk enkele vragen op. Heb je recht op premies? Wat is de kostprijs? Hoe vind ik de geschikte installateur?

Heb ik recht op premies voor het plaatsen van ramen en deuren in Edegem?

Wat het plaatsen van ramen en deuren betreft, kan je in aanmerking komen voor volgende premies:

Hoeveel kost het plaatsen van nieuwe ramen en deuren in Edegem?

De prijs van nieuwe ramen plaatsen hangt af van drie hoofdzaken. Dat zijn materiaal (pvc, hout, aluminium), raamtype (vast raam, draai-kiepraam, valraam, schuifraam) en glastype (dubbel glas, hoogrendementsglas).

Daarnaast hanteert elke ramen plaatser natuurlijk ook zijn eigen tarieven. Daarom is het extreem belangrijk om ramen en deuren prijzen van verschillende installateurs te vergelijken.

Hoe vind ik een plaatser van ramen en deuren in Edegem?

Als je je afvraagt hoe je nu de gedroomde plaatser van jouw ramen en deuren in Antwerpen tegenkomt, doe je er goed aan om volgend stappenplan te doorlopen.

1. Vertel ons over jouw project

Begin met ons jouw project klaar en duidelijk uit te leggen. Wij nemen aansluitend binnen 48 (werkdagen) contact met je op. Hierbij is het de bedoeling dat je ons je project verder verduidelijkt en je verzoek aan ons bevestigt.

2. Wij zoeken de beste specialisten van ramen en deuren in jouw buurt

In de volgende fase gaan wij zelf aan de slag en zoeken wij de meest geschikte ramen plaatsers in regio Edegem voor jouw project uit. Die vakmannen bezorgen je vervolgens een op maat gemaakte offerte.

3. Vergelijk gratis vrijblijvende offertes

Het enige wat jij vanaf dat moment nog hoeft te doen, is de prijzen van al die verschillende bedrijven bij jou in de buurt met elkaar vergelijken. Zoals reeds aangehaald, komen de specialisten ter plaatse om de juiste afmetingen te nemen en de specifieke situatie nauwlettend op te volgen.

Ramen, deuren en beglazing: vind de juiste specialist in Edegem

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Ramen, deuren en beglazing die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Ramen, deuren en beglazing
Bekijk de specialisten in de omliggende gemeenten