Welkom bij Qsani

Over ons


Qsani is een familiebedrijf in sanitair en verwarming, waarbij het zich vooral toelegt op badkamerrenovaties, warmtepompen en zonnepanelen. Ons bedrijf zoekt steeds nieuwe, ecologische en energiebesparende technologieën om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Zo kan u ook voor vloerverwarming of warmtepompboilers terecht bij Qsani.

Uiteraard is Qsani een erkend installateur van warmtepompen en zonnepanelen. Het werkt enkel met topmerken als Vaillant, LHZ, Panasonic, Nordic Fire en Dru. Wat de installatie betreft wordt alles van A tot Z geregeld. Kiezen voor Qsani is dan ook kiezen voor kwaliteit, vakmanschap en service. Ook na de installatie kunt u op Qsani rekenen!

Daarnaast hamert Qsani op een persoonlijke aanpak. Haar vertegenwoordigers maken altijd tijd voor een plaatsbezoek om de situatie correct in te schatten.  Op basis van uw behoeften zoeken ze de beste oplossing voor uw sanitair en/of verwarming. Daarbij proberen we zo spaarzaam mogelijk om te springen met het milieu én uw leefcomfort zo hoog mogelijk te duwen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Verwarming

Bij Qsani vindt u elektrische radiatoren die de warmte direct opslaan zonder energieverlies. Deze radiatoren verbruiken 30% minder dan een accumulatiekachel. Wanneer uw kachel aan vernieuwing toe is of u energie over heeft van uw zonnepanelen, zijn elektrische radiatoren de ideale oplossing.

Met vloerverwarming wordt de vloer van uw woning gelijkmatig verwarmd. Het heeft een lage temperatuur nodig, daarom wordt het vaak gecombineerd met een warmtepomp. Omdat er minder luchtcirculatie is, zal de luchtvochtigheid in uw woning dalen. Hierdoor wordt er een aangename warmte gecreëerd. Vloerverwarming is geschikt voor ecosystemen, maar ook voor traditionele verwarmingssystemen.

CV-kachels op hout kunnen aangesloten worden op uw CV-installatie als extra energiebron. Eens de kachel brandt, kan het verbruik van uw CV-installatie bijna tot nul herleid worden. De kachel geeft voldoende warmte af om uw centrale verwarming en sanitair warm water op peil te houden.

Bij Qsani kan u terecht voor advies op maat, rekening houdend met energiezuinige en budgetvriendelijke oplossingen:

 • Functionele radiatoren
 • Design radiatoren
 • Condensatieketels op gas
 • Pelletketels
 • Warmtepompen

U kan ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw installatie. Een wettelijk erkende technicus komt het onderhoud ter plaatse uitvoeren. De nodige attesten hiervoor worden aan u afgeleverd.

Zonneboilers en zonnepanelen

Een zonneboiler voorziet u van warm water. De zonne-energie wordt opgevangen via zonnecollectoren die u op het dak plaatst. Door de lage energiekosten verdien je deze investering snel terug.

Zonnepanelen zijn een aantrekkelijke investering aangezien de aankoopprijs daalt en de energieprijzen blijven stijgen. Onze merken garanderen u een blijvende opbrengst in de toekomst.

Warmtepompen

Met een waterpomp haalt u gratis energie uit de grond. De constante brontemperatuur zorgt ervoor dat uw woning wordt verwarmd en voorzien kan worden van warm water. Deze installatie verbruikt minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem. Nog een voordeel is de lagere CO2-uitstoot.

De luchtpomp haalt warmte uit de buitenlucht en zet die om in bruikbare energie. Deze pomp kan verwarming genereren bij buitentemperaturen tot -20°C. Bovendien kan het warm water voorzien tot 65°C. De pomp kan uw woning zelfs koel houden in de zomer. Deze pompen halen tot 75% van de energie uit een natuurlijke warmtebron, waardoor ze zeer milieuvriendelijk zijn.

Sanitair

Bij Qsani helpen wij de badkamer van uw dromen samen te stellen, die we tot in de puntjes afwerken. Ook voeren we herstellingen uit. U kan bij ons terecht voor alles in en rond uw badkamer: kranen, douches, baden, toiletten en badkamermeubelen. U kan uw keuze maken in de toonzalen van onze leveranciers. Wij staan ook in voor uw waterbehandeling, regenwaterpomp en waterverzachter.

 

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Qsani
Rozendaalstraat, 13
8900 IEPER, België
BTW: BE.0847.207.304
Openingsuren
 • Maandag: 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00
 • Dinsdag: 08:00 - 17:00
 • Woensdag: 08:00 - 17:00
 • Donderdag: 08:00 - 17:00
 • Vrijdag: 08:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .