Welkom Noziae

Over ons


Noziae is een bedrijf gespecialiseerd in ramen, deuren en beglazing, hoewel de focus vooral ligt op deuren. Wij zijn de ideale partner in uw zoektocht naar nieuwe binnendeuren aan een competitieve prijs, en dat bewijzen wij maar al te goed door garant te staan voor 100% klanttevredenheid!

Heeft u geen grote sommen geld beschikbaar, maar wilt u toch verzekerd zijn van de beste kwaliteit? Ons bedrijf zorgt voor een groot scala aan binnendeuren voor ieder zijn portemonnee. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Noziae verkoopt hoogkwalitatieve deuren, maar ze zijn ook gespecialiseerd in de installatie daarvan. Met de visie dat iedereen recht heeft op een mooi interieur in zijn woning en de keuze van de binnendeuren, voorzien zij een groot assortiment met de laatste trends en nieuwigheden inbegrepen. Het bedrijf onderscheidt zichzelf van de concurrenten omwille van de volgende troeven:

 • Uitgebreid advies: van begin tot einde wordt u overspoeld met eerlijke en correcte informatie over de diverse kwaliteiten die op de markt aanwezig zijn en nog veel meer. Op deze manier bent u steeds van alles op de hoogte en kunnen zij met u meedenken gedurende iedere stap van het proces. Op basis hiervan zullen zij u de verschillende mogelijkheden tonen die het best bij u en de gekozen ruimte passen.
 • Hoge kwaliteit: zij kiezen doelbewust voor de beste kwaliteit van leveranciers en deuren, a.d.h.v. een eigen kwaliteitssysteem. Dit systeem zorgt voor een uitstekende registratie en opvolging, want ook hieraan hechten zij veel belang!
 • Verschillende stijlen: bij hen kan u zich verwachten aan een zeer ruim assortiment aan binnendeuren. De basis schilderdeuren zijn uiteraard inbegrepen, maar ook de trendy invisideuren en smeedijzeren deuren waar iedereen tegenwoordig maar geen genoeg van kan krijgen, kan u terugvinden in het aanbod. Zij voorzien dit volledig gamma doordat zij steeds aanwezig zijn op verschillende beurzen in binnen- en buitendeuren, maar daarnaast hechten zij ook veel belang aan de opvolging van de allerlaatste trends en nieuwigheden.
 • Correcte opvolging en afwerking: Noziae hecht veel belang aan de installatie van de binnendeuren en zij zien dit ook als een essentieel onderdeel van het gehele proces. Om dit zo goed mogelijk uit te voeren, streven zij naar transparante en persoonlijke communicatie met al hun klanten. Hierdoor kan u rekenen op een professionele plaatsing en afwerking, een zorgeloze dienstverlening en een schitterend eindresultaat!

Noziae voorziet verschillende soorten deuren, waaronder standaard deuren, paneeldeuren, lakdeuren, fineerdeuren, massieve deuren, invisiedeuren en tenslotte ook glazen deuren. U kan ze bovendien verkrijgen in alle soorten vormen, maten en kleuren. Wat u maar ook wenst, zij hebben het allemaal!

Alle soorten bedrijven kunnen bij Noziae terecht voor een uitstekende kwaliteit van deuren en een persoonlijke service. Zo kunnen uw klanten en/of werknemers nog vele jaren optimaal en in alle gemoedsrust genieten! Wacht niet langer en vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

0 review van Noziae

Bobex Score : %

Adres
Noziae
Engelse Wandeling 2 AB4
8500 Waregem, België
BTW: BE0735783206
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .