Welkom bij MDS Ramen Deuren en Veranda’s

Over ons


Bij MDS Ramen Deuren en Veranda’s zijn we expert in de productie en plaatsing van ramen en deuren in pvc en aluminium. Verder kan u ook veranda’s, pergola’s, zonwering, rolluiken en vliegenramen in ons assortiment vinden. Onze firma is een succesvolle Reynaers en Deceuninck Partner en is door hen perfect opgeleid om de plaatsing en afwerking van het bouwproject correct te laten verlopen.

MDS Ramen Deuren en Veranda’s biedt steeds een complete service aan te beginnen met advies. We vinden het enorm belangrijk om onze klanten op voorhand te informeren tot in het kleinste detail en raad te geven zodat alles duidelijk is.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Ramen en deuren

MDS is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van ramen, deuren en schuifsystemen. Het bedrijf helpt u bij een verbouwing of bij nieuwbouw. MDS is al jaren een succesvolle Reynaers en Deceuninck Partner. Deze erkenning staat voor een nauwe samenwerking met deze twee topspelers in de sector. Dankzij deze samenwerking garanderen we een correcte constructie en een foutloze plaatsing van ramen en deuren in aluminium, pvc en hout.

Er is een aluminium profiel voor elk type woning, van modern tot klassiek. Al uw ramen en deuren kunnen voorzien worden van vliegenramen, screens en verluchtingen.

Als bedrijf nemen we ook onze adviserende rol zeer serieus. Voor het bouwproject van start gaat, bestuderen we het bouwplan tot in de kleinste details. Dit doen we aan de hand van modellen en foto’s. We onderzoeken niet enkel de haalbaarheid, maar geven ook tips op het vlak van stijl, comfort, functionaliteit, energiezuinigheid en isolatie. Na goedkeuring van de klant beginnen we aan de productie en de assemblage van het schrijnwerk. Ook het glaswerk kan dan besteld worden.

Veranda’s en pergola’s

Veranda’s, pergola’s en terrasoverkappingen zijn ook geen onbekend terrein voor MDS. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om uw droomveranda te realiseren, zelfs de meest complexe structuren. Zo kunnen we ook veranda’s met platte daken ontwerpen, alsook dakafwerkingen als tegelpannen. Alle constructies voldoen aan de huidige isolatienormen.

Garagepoorten

Ook onze garagepoorten worden op maat gemaakt. U heeft de keuze uit verschillende RAL-kleuren en korrelstructuren. U kan kiezen voor een afstandsbediening en/of een codeklavier. Onze poorten hebben een hoge isolatiewaarde die u beschermt tegen extreme weersomstandigheden, maar ook tegen geluid. Bovendien zijn onze elektrische motoren zeer stil.

In geval van een stroompanne kan u de poort manueel openen en sluiten. Ook zijn de poorten voorzien van vingerklembeveiliging waardoor uw handen niet geklemd kunnen raken. De aandrijfmotor is voorzien van zowel optil- als onderloopbeveiliging.

Zonneweringen en rolluiken

Bij MDS kan u terecht voor ramen, deuren, veranda’s, pergola’s en garagepoorten. Daarnaast kan u een beroep doen op ons voor zonneweringen, rolluiken en vliegenramen. De zaakvoerder werkt zelf mee in het atelier en is dus nauw betrokken bij elk bouwproject.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
MDS Ramen Deuren en Veranda’s
Brusselsesteenweg 483/2
9400 Ninove, België
BTW: BE0667.840.545
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .