Welkom bij Budget Windows

Over ons


Bent u nog op zoek naar kwaliteitsvolle betaalbare ramen en/of deuren? Wij zijn Budget Windows en bij ons vindt u wat u zoekt. Al sinds 1999 zijn wij producent en plaatser van ramen en deuren. Sindsdien hebben we wel 10.000 geplaatste ramen/deuren op onze teller.

Hoogrendementsglas is bovendien onze specialiteit. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij altijd raad met uw buitenschrijnwerk. Bovendien werken wij enkel met de beste materialen (PVC, hout of aluminium), die uiteraard ook voldoen aan alle ecologische en technische normen!

Met ons vakmanschap bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een topservice, dus twijfel niet langer en vraag hier meteen een gratis offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Wat is hoogrendementsglas precies? Naast enkel en dubbel glas, is er ook hoogrendementsglas, of ook wel HR-glas genoemd. Dit soort glas, bestaande uit (drie) dubbelglas, heeft ook nog eens een extra coating. Dankzij Argon of Xenon als gasvulling in de spouw, houdt u de kou buiten en blijft de warmte binnen.

Het resultaat? Simpelweg een betere isolatie dan met gewoon dubbel of driedubbelglas. Uiteraard zijn er verschillende soorten hoogrendementsglas met elk hun eigen isolatieniveau. Hoe hoger het isolatieniveau, hoe beter uiteraard. Toch brengt hoogrendementsglas in het algemeen al ontzettend veel voordelen met zich mee, waaronder:

 • Het isoleert bijzonder goed: HR++ wordt bijvoorbeeld het meest toegepast en isoleert zeker vijf keer beter dan enkel glas en twee tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas. Het is slim om bij nieuwbouw meteen te zorgen voor de beste isolatie, want op lange termijn zal u ook kunnen besparen op uw energiefactuur en dat willen we allemaal, toch?
 • Het is niet veel duurder dan traditioneel dubbel glas: voor ongeveer €65 per vierkante meter hebt u traditioneel dubbel glas, terwijl u voor ongeveer €80 per vierkante meter al meteen HR++ glas hebt. Dat is dus maar €15 meer, voor een groot verschil in kwaliteit!

  Bovendien moet u rekening houden met het feit dat u op lange termijn een deel van de investering terugwint door de afname van stookkosten én kan u ook nog eens in aanmerking komen voor premies van de overheid. 

 • U creëert een comfortabeler leefklimaat: terwijl er bij dubbel of enkel glas nog steeds warmte ontsnapt door de beglazing, is dat bij hoogrendementsglas duidelijk verleden tijd.

  Hierdoor zal u kunnen genieten van constante temperaturen en een aangenaam leefklimaat en hoeft u nooit meer tegen de koude winters op te zien. Ook op warme zomerdagen zal u veel minder last hebben van de hitte. Twee vliegen in één klap dus!

Budget Windows zal ervoor zorgen dat de installatie van uw ramen, deuren of hoogrendementsglas vlekkeloos gebeurt. Van begin tot einde staan wij u bij en wordt er aandachtig geluisterd naar uw noden en wensen. Maak dus de juiste keuze en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Regio ' s van de activiteit
Adres
Budget Windows
Recedastraat 2C
9000 Gent, België
BTW: BE0832.484.187
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .