Welkom bij Belidender

Over ons


Belidender is uw Belisol-handelaar te Aalst en gespecialiseerd in het plaatsen van deuren, ramen, schuiframen. U vindt bij ons enkel de hoogste kwaliteit, optimaal geïsoleerd dankzij ons hoogrendementsglas. Wij gaan voor niets minder dan perfectie en duidelijke communicatie. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

Daarom verzekeren wij u de Belisol Belofte, zodat zowel uw investering als onze relatie een lange termijnengagement is!

 • De Belisol Belofte zorgt ervoor dat u gegarandeerd ramen en deuren vindt die volledig voldoen aan uw behoeften, smaak, woning en budget. U kan rekenen op houten, aluminium en PVC profielen voor elk van onze producten, allemaal te verkrijgen in verschillende afwerkingen. Wij hebben steeds een Belisol-adviseur ter uw beschikking die u met vakkundig advies verder helpt.
 • Alles verloopt volgens de afgesproken tijdslijn en op een professionele manier. Een specialist meet alles bij u thuis op en overloopt samen met u alle technische details!
 • Alles wordt tot in de perfectie geplaatst en afgewerkt. Onze geregistreerde vakmannen bieden zekerheid op succes. Een propere oplevering behoort tot onze hoge normen!
 • Om kwaliteit werkelijk steeds te garanderen, voeren wij ook een strikte kwaliteitscontrole Indien er zich toch een probleem voordoet, lossen wij dit snel op. We gaan prat op kwaliteit, en bieden u daarom 10 garantie op al onze projecten!

Met Belisol weet u wat u in huis haalt: professionaliteit en kwaliteit. Gelegen te Aalst, is Belidender actief in zowel Oost- als Vlaams-Brabant. Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Belisol kan u terecht voor al uw deuren, ramen en schuifdeuren.

Ramen

Belisol ramen zijn van hoge kwaliteit en te verkrijgen in verschillend materiaal. Of u nu voor de strakke look gaat van PVC of aluminium, of de rustieke uitstraling van houten raamprofielen, bij Belisol zit u goed. Houten ramen isoleren beter dan PVC en aluminium, maar is ook iets duurder in aankoop en hebben meer onderhoud nodig.

Vanwege de stevigheid van aluminium, blijven dit soort ramen het meest inbraakveilig. Elk soort materiaal is volledig te personaliseren voor de perfecte match!

Deuren

Onze deuren zijn van onberispelijke kwaliteit en worden perfect geplaatst. Elke deur in uw woning bepaalt de stijl van uw woning. Strak of authentiek, fel of neutraal, het kan allemaal. We ontwerpen elke deur op maat om kwaliteit te verzekeren aan een voordelige prijs.

Uw deur is steeds uitvoerig getest op wind- en waterdichtheid alsook isolatieprestaties en kleurvastheid. Twijfel niet en kies de perfecte deur uit ons gamma PVC, aluminium of houten deuren!

Schuifdeur

Met een schuifdeur of schuifraam creëert u een prachtig open woning met veel licht waarmee u op elk moment kan genieten van het prachtige uitzicht van uw tuin of terras.

Ook hier kan u weer op de onberispelijke kwaliteit van Belisol rekenen, en kiezen uit PVC, aluminium en houten profielen in een uitgebreid aantal afwerkingen, systemen en prijsklassen. Wij hebben het raam dat bij u en uw woning past. Doe daarom beroep op Belisol voor advies en een schuifdeur op maat!

Wil u meer weten over welke Belisol producten het beste bij uw noden, smaak en budget passen? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvende offerte aan op maat van uw situatie!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Johan  B .

12/04/2020    Borsbeke


Project : Ramen en deuren voor een huis in Borsbeke
Beoordeling : mooie offerte maar wat duur voor ons
Adres
Belidender
Parklaan 49 
B-9300 Aalst, Belgium
BTW: BE.0694.914.532
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.