Specialisten in Badkamerrenovatie actief in provincie West-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Badkamerrenovatie in regio West-Vlaanderen

Badkamer renovatie voor een woning in Middelkerke
 Middelkerke (West-Vlaanderen)

Volledige renovatie van een bestaande badkamer: uitbreken van de huidige douchekabine, sanitair in orde brengen, herbetegelen, hervloeren, nieuwe badkamermeubels en verlichting.

Volledige renovatie van de badkamer
 Assebroek (West-Vlaanderen)

Onze badkamer is naar schatting 9 m² groot en deze willen we volledig renoveren. Het gaat om de uitbraak van de huidige badkamer incl. tegels. In de nieuwe willen we een inloopdouche, een hangtoilet, een badkamermeubel met één wasbak, nieuwe tegels op de vloer en aan de muur. Graag zou ik ook een element in marmer hebben, bv in de douche of het tablet van de wastafel. Het kan ook gaan om vloer- en of wandtegels in wit marmer. Graag organiseer en beslis ik alles in maart. De uitvoer zou dan in augustus of september zijn.

Volledig nieuwe badkamer plaatsen in Wervik
 Wervik (West-Vlaanderen)

* vloer vernieuwen (oude vloer momenteel aan het uitbreken; onder de tegels bevindt zich enkel zand/aarde) * verplaatsen (nieuwe) wc (oude reeds verwijderd) * verplaatsen (nieuwe) cv element * verplaatsen (nieuwe) douche kraan (regendouche allicht met thermo kraan) * plaatsen nieuwe lavabo * tegelen van muren * afwerking (zodat buizen water en elektriciteit op de wand niet langer zichtbaar zijn) elektriciteit werd door mij reeds gedaan een plafond aanbrengen gebeurt eveneens door mezelf

Badkamerrenovatie te Tielt
 Tielt (West-Vlaanderen)

Wij zouden graag onze (kleine) badkamer renoveren: nieuwe lavabo, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer en nieuwe betegeling. Ook de verlichting en sanitaire leidingen zullen aangepast dienen te worden.

Badkamer renoveren in een pand te Meulebeke
 Meulebeke (West-Vlaanderen)

Volledige renovatie van de badkamer. Alles moet aangepakt worden: de vloer, het plafond, de muren en het sanitair. Voor de muren grote platen met zo weinig mogelijk voegen, een spanplafond, inloopdouche, bad en een dubbele lavabol zonder betegeling errond. Het huis is van 1999.