Specialisten in Badkamerrenovatie actief in provincie West-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Badkamerrenovatie in regio West-Vlaanderen

Badkamerrenovatie in Brugge
 Brugge (West-Vlaanderen)

We wensen de huidige badkamer te renoveren met inloopdouche en lavabo en plaats voor wasmachine/droogkast. We wensen een naadloze oplossing. Het raam moet ook vervangen worden.

Badkamerrenovatie voor een huis in Merkem
 Houthulst (West-Vlaanderen)

We hebben een oude badkamer die dient uitgebroken te worden. Daarna plaatsing van inloopdouche, badkamermeubel, lavabo en hangtoilet.

Badkamerrenovatie voor een woning in Heule
 Bissegem (West-Vlaanderen)

De huidige badkamer is 40 jaar oud en aan vernieuwing toe. Er is nu vloerverwarming, een vals plafond en geen raam naar buiten. We willen alles vernieuwen, de huidige schikking veranderen, het plafond verwijderen en vanuit het dak met een Veluxraam licht naar binnen trekken. We wensen een inloopdouche, ligbad, wc, wastafel met 2 lavabo's en een kast te plaatsen. De vloerverwarming willen we houden met eventueel nog een extra verwarmingselement bij voor tijdens de tussenseizoenen.

Badkamerrenovatie voor een woning in Deerlijk
 Deerlijk (West-Vlaanderen)

Mijn huidige badkamer dient gerenoveerd te worden. Deze is door de vorige eigenaars vernieuwd dus alles van leidingen is nog maar een jaar of 5 oud. Er zijn redelijk wat punten die mijn vrouw en ik anders zouden willen. De badkamer is op de 1ste verdieping en de vloer is een plankenvloer. In de badkamer zouden wij deze willen laten vervangen door kurk of waterdicht laminaat. Er is een open meubel met 2 lavabo's, we zouden graag de lavabo's behouden maar een gesloten meubel in de plaats hebben. Dit zou moeten aansluiten op de vensterbank. Er hangt nu een grote radiator onder de vensterbank die wij graag zouden vervangen door een kleinere. De douche staat in een hoek en bestaat uit een glazen wand en een glazen deur. De muur is betegeld met mozaiek en dat is totaal niet onderhoudsvriendelijk. Wij zouden graag grote platen tegen de muur zoals trespa of iets dergelijks. De glazen wand en deur van de douche bevatten ook veel naden en zouden deze dan ook graag vervangen door glazen wand en deur die onderhoudsvriendelijker is. Er is een hangtoilet aanwezig maar dit zouden wij graag gewoon behouden. We willen dus vooral een onderhoudsvriendelijke badkamer.

Badkamerrenovatie voor een pand in Roeselare
 Roeselare (West-Vlaanderen)

We zouden graag de badkamer renoveren. Het bad, het lavabomeubel en de tegels moeten worden vervangen. De woning is meer dan 30 jaar oud.