Specialisten in Badkamerrenovatie actief in provincie Vlaams Brabant

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Badkamerrenovatie in regio Vlaams Brabant

Badkamer renoveren voor een woning | Opwijk
 Opwijk (Vlaams Brabant)

We zouden de badkamer volledig willen laten vernieuwen: muren en vloer betegelen, plafondverlichting ook te vernieuwen. We zouden kiezen voor enkel een inloopdouche, badkamermeubel(s) en verwarming.
Ik zou zelf - indien mogelijk - instaan voor weghalen van de bestaande douche en het ligbad en wat verder nog mogelijk is.

De oppervlakte van de badkamer bedraag ongeveer 7,5m² zonder de aanpalende WC en ongeveer 10m² met de aanpalende WC.

Badkamerrenovatie voor een woning in Sterrebeek
 Sterrebeek (Vlaams Brabant)

De huidige badkamer moet volledig worden gestript. Er moet een nieuw bad/douche + enkele lavabo geplaatst worden. Er moet ook een toilet worden voorzien, vandaag is er geen aansluiting voor. De afvoer mag/kan aan de buitenkant van het huis aansluiten op de riolering. Het betreft een half open bebouwing. Nieuwe alupex buizen zijn reeds gelegd tot boven voor een makkelijke aansluiting.

Badkamerrenovatie voor een huis in Gooik
 Gooik (Vlaams Brabant)

Graag een afspraak om te zien wat de mogelijkheden zijn; of we de bestaande tegels kunnen recupereren.
Het bad willen we wegdoen en vervangen door een voetbad. De douche, 2 lavabo's en de kasten moet vervangen worden. Het huis is van 1996.

Badkamerrenovatie voor een woning in Wilsele
 Wilsele (Vlaams Brabant)

Het bad en de huidige douche mogen verdwijnen en vervangen worden door een inloopdouche. De ganse badkamer moet worden betegeld, alsook de vloer. Het plafond dient geschilderd te worden.Het sanitair kan vanuit de garage door de vloer worden gelegd. Indien mogelijk en afhankelijk van de kostprijs dachten we een nieuwe warmwaterboiler te plaatsen in combinatie met vloerverwarming.

Badkamerrenovatie voor een woning in molenstede
 Molenstede (Vlaams Brabant)

De douchebak was slecht geplaatst, waardoor een vochtprobleem in de muren is ontstaan. We hebben nu de douchebak uitgebroken en wensen een douchebak van een langere lengte te plaatsen dan oorspronkelijk. Het is dus wel een dringend project, aangezien er momenteel niet kan worden gedoucht. Graag zouden we ook een ander bad plaatsen, maar daarvoor zou de douchekraan verhoogd moeten worden en wensen we dus te kijken of dit mogelijk wordt, zonder te grote afbraakwerken. Eveneens wensen we de badkamermeubel te vernieuwen.