Specialisten in Zonnepanelen actief in provincie Limburg

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Zonnepanelen in regio Limburg

Zonnepanelen voor op een huis in Hasselt
 Hasselt (Limburg)

Mijn woning heeft een pannendak. Het huis is zeker +10 jaar oud. Het betreft een normaal verbruik van een gezin, met 2 elektrische wagens. Het project laten we liefst in 2021 uitvoeren.

Nieuwe zonnepanelen te Hasselt
 Hasselt (Limburg)

We zoeken iemand die nieuwe zonnepanelen kan leggen op onze woning in Hasselt. We zijn de eigenaars van het pand in kwestie. Het betreft een hellend dak met asbestleien, de asbest wordt binnenkort verwijderd. Het dakoppervlak is max. 100m², we hebben een verbruik van meer dan 5300kWh/jaar. Liefst zouden we nog voor eind 2020 de zonnepanelen plaatsen.

Zonnepanelen in de tuin te Bilzen
 Bilzen (Limburg)

We zouden graag zonnepanelen in onze tuin laten plaatsen. We zijn eigenaars van het pand. We beschikken over max. 100m² in oppervlak, met een verbruik van +/- 2.300 kWh. Liefst zouden we de zonnepanelen al plaatsen voor het einde van dit jaar.

Zonnepanelen voor op een huis in Leopoldsburg
 Leopoldsburg (Limburg)

Ik wens zonnepanelen voor op het pand. Het huis heeft een hellend pannendak dat gericht is naar de zuidkant. Het verbruik bedraagt gemiddeld 4500 kwh. Het gaat om een pand van zeker 20 jaar oud. Liefst zouden we dit jaar nog de zonnepanelen willen plaatsen.

Zonnepanelen voor een huis in Alken
 Alken (Limburg)

Ik zou graag zonnepanelen laten installeren op mijn woning in Alken. Ik heb een hellend pannendak. Het is voor een energieverbruik van 4 personen. Het pand dateert van de jaren 1940. Het project zal voor in 2021 zijn.