Specialisten in Zonnepanelen actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Zonnepanelen in regio Antwerpen

Zonnepanelen te Kasterlee
 Kasterlee (Antwerpen)

We zouden graag zonnepanelen laten plaatsen op onze woning. Het huis heeft een hellend pannendak, met max. 100 m² dakoppervlak. We hebben een gemiddeld verbruik van 25.000 kWh. De dakhelling is ongeveer 45°. Het dak heeft een oriëntatie naar het zuiden. Liefst doen we de installatie in 2021.

Zonnepanelen te Mortsel
 Mortsel (Antwerpen)

We zouden graag zonnepanelen laten installeren op het dak van onze woning in Mortsel. Het is een hellend pannendak, georiënteerd op het zuiden. We hebben een laag verbruik voor 2 personen, van ongeveer 3.000 kWh. De montage is liefst voor 2021.

Nieuwe zonnepanelen voor een woning in Malle
 Malle (Antwerpen)

Ik zoek een offerte voor de zonnepanelen. De zonnepanelen zijn voor een gebouw van zeker 50 jaar oud, met het origineel dak. Betreft een verbruik rond de 3600 kWh.

Zonnepanelen op dak aanbouw in Boom
 Boom (Antwerpen)

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak met dakpannen en/of roofing dak van een aanbouw. Het gebouw is van 1890, maar de daken zijn recent vernieuwd. We hebben echter geen idee van ons verbruik

Zonnepanelen op garage in Balen
 Balen (Antwerpen)

Wij wensen zonnepanelen te plaatsen op het plat dak van onze garage (met roofing). Het gaat om max. 100m dakoppervlak. We hebben een verbruik van +/- 4250 kWh/jaar. Graag nog plaatsing in 2020.