Welkom bij Tip Top Cleaning

Over ons


Wij zijn Tip Top Cleaning, een schoonmaakbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op de teller. Sinds 1998 zijn wij uitgegroeid tot een deskundig team van ruitenwassers, administratiemedewerkers en vertegenwoordigers waarop u steeds kunt rekenen.

Dankzij onze betrouwbaarheid, sterke service en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en producten wordt bij Tip Top Clean kwaliteit ten alle tijden gegarandeerd. Bij ons kan u rekenen op een snelle service, een correcte prijsofferte en hoogstaande bediening. De beste prijs-kwaliteit verzekerd!

De diensten die wij aanbieden zijn onder andere de reiniging van dak, gevel, ramen, zonnepanelen en dakgoot, maar ook onderhoud van liften en kantoorgebouwen. Daarnaast verhuren wij ook hoogwerkers en schaarliften.

Om alles perfect af te werken, werken we ook samen met andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld dakwerken, pleisterwerken, onderhoudswerken, schilderwerken, en ga zo maar door. We zoeken naar de beste en meest efficiënte manier om alles tiptop in orde te krijgen!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Reinigen, onderhoud, graffiti verwijderen, duivenwering plaatsen, hanggootborstels leveren, polybetonvloeren reinigen en coaten, bij Tip Top Cleaning kan het allemaal. Daarnaast verhuren wij ook handig materiaal.

Reinigen

Hebben uw dak, dakgoot, gevel of ramen een reiniging nodig? Wij zorgen ervoor dat alles in geen tijd blinkt. Ook zonnepanelen reinigen we deskundig, voor een nog hoger rendement. Heeft een brand onlangs lelijk huisgehouden in uw pand? Dan zorgen wij ervoor dat alles weer perfect schoon is.

Krijgt u of uw bouwbedrijf potentiële huurders of kopers over de vloer? Zorg er dan voor dat de woning in alle elegantie kan worden ervaren door op ons dienst te doen. We maken nieuwbouw helemaal schoon en klaar voor aflevering in perfecte omstandigheden.

Onderhoud

We regelen het onderhoud van uw bedrijf en liften. Zo kan u steeds op uw beide oren dat alles proper en goed onderhouden is!

Extra diensten

  • Heeft er iemand graffiti op uw gevel of garagepoort gespoten? Wij verwijderen graffiti voor u zodat er niets meer van te merken valt.
  • Ervaart u overlast van duiven die uw pand als uitvalsbasis gebruiken? Dankzij de duivenwering die wij plaatsen is dat verleden tijd.
  • Moet uw polybetonvloer gereinigd worden? Met een speciale schrobzuigmachine reinigen we uw vloer. Wij beschikken steeds over het juiste materiaal voor elk probleem. Bovendien kan u uw polybetonvloer ook extra laten coaten voor een langdurig en duurzaam resultaat.

Verhuur

Schaarliften en hoogwerkers kan u bij ons huren. Op die manier is alles binnen handbereik!

Verkoop

Wij leveren hanggootborstels voor uw goot. Zo maken bladeren, takken en mos geen kans. Een hanggootborstel is eenvoudig te plaatsen en zorgt ervoor dat uw goot zijn werk kan doen zonder storingen. Regenwater stroomt perfect door terwijl vuil geweerd wordt. Bovendien kan een hanggootborstel alle weersomstandigheden aan.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Tip Top Cleaning
Lokerenveldstraat 42
9300 Aalst, België
BTW: BE0466.759.248
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .