Dakreiniging: Bedrijven die actief zijn in Oost-Vlaanderen

Tidy Clean
100%
Terlicht 204
B-9450 Heldergem

Tidy Clean is een bedrijf afkomstig uit Heldergem. Partner van Bobex sinds 2015, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelwerken.

DITA PROJECTS
100%
Ragestraat 71
B-9620 Zottegem

Ons bedrijf DITA-PROJECTEN is gevestigd in Zottegem, in de provincie Oost-Vlaanderen en de Vlaamse Ardennen. Ons bedrijf richt zich vooral op al het werk dat verband houdt met dakbedekking. Dit kan bijvoorbeeld net zo veel betekenen als het schoonmaken van het dak dan … (Lees meer)

Jadi-Cleaning
98%
Meersstraat 39
B-9185 Wachtebeke

Ben je op zoek naar een bedrijf om de reiniging/ontmossing van je dak aan uit te besteden, maar verloopt die zoektocht vooralsnog allesbehalve naar wens? In dat geval stelt Jadi-Cleaning zich graag kandidaat om de handen in elkaar te slaan, aangezien dakreinigingen onze … (Lees meer)

Bouwgroep De Winter
93%
Kloosterstraat 18
B-9910 Aalter

Bouwgroep De Winter is een bedrijf uit Aalter en sinds 2019 partner van Bobex. Het bedrijf is gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Zonnepanelen.

Patje
87%
Dries 60
B-9450 Haaltert

Patje is een bedrijf dat gespecialiseerd is in dakreiniging en dakmos verwijderen. Dit bedrijf is actief in twee regio’s van België, namelijk de regio Vlaams-Brabant en de regio Oost-Vlaanderen. In dit artikel gaan we dieper in op de twee activiteiten die het uitvoert, … (Lees meer)

B&D Dak & - Gevelwerken
Kouterbaan 11
B-9400 Ninove

B&D Dak & – Gevelwerken is een bedrijf afkomstig uit Ninove. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelwerken, Dakwerken.

DLB Ontstoppingen
Reinaertlaan(KEM) 6 9190 Stekene
B-9190 Stekene

DLB Ontstoppingen is een bedrijf afkomstig uit Stekene. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Terrassen en opritten, Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelwerken.

VBM CLean
100%
Dudzeels Opperhof 16
B-8380 Dudzele

Gevelrenovatie, reiniging en mosverwijdering van jouw dak. Zoveel handelingen die niet mogen worden verwaarloosd om de esthetiek en het comfort van jouw huis te verbeteren. Ondanks de onverdiende reputatie van niet-technische gebieden die openstaan voor onderhoud door … (Lees meer)

rjmulticlean
100%
Tuinwijk 13
1501 Halle

rjmulticlean is een bedrijf afkomstig uit Halle. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen.

Elima Gevelwerken
100%
Leenakkerstraat 69
B-8791 Leie

Elima Gevelwerken is een bedrijf afkomstig uit Leie. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelwerken.

Dakwerken Vanhooren
89%
Bergenstraat 108
B-8020 Oostkamp

Bij ons kan u terecht voor een breed scala aan dakwerken. Wij beschikken over een allround kennis en ervaring met ontmossen en coaten, opbouwen en renoveren van hellende en platte daken, en het aanleggen van groendaken. Daarnaast voeren wij ook herstellingswerken uit aa … (Lees meer)

Popelier cleaning
86%
Molenstraat 25
B-8551 Heestert

Popelier cleaning is een bedrijf afkomstig uit Heestert. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Zonnepanelen reinigen.

Vba dakwerken
67%
Lenniksebaan 300
B-1070 Anderlecht

Vba dakwerken is een bedrijf afkomstig uit Anderlecht. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Dakwerken.

Ludoclean
Hernestraat 1/5
B-1570 Tollembeek

Ludoclean is een bedrijf afkomstig uit Tollembeek. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelwerken, Zonnepanelen reinigen.

Boeyontmossen
Nieuwstraat 47
B-8810 Lichtervelde

Boeyontmossen is een bedrijf afkomstig uit Lichtervelde. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Terrassen en opritten, Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelwerken.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welk type dakbedekking heeft u?
3*. Welke dakoppervlakte dient behandeld te worden? (schatting: lengte x hoogte)
4*. Heeft u asbestproblemen op uw dak? (kan enkel bij sommige leien daken)
5*. Wanneer dient het dak behandeld te worden?
6. Beschrijving van uw project
7. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Dakreiniging: vind de juiste specialist in Oost-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Dakreiniging die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Dakreiniging