Dakreiniging: Bedrijven die actief zijn in Vlaams Brabant

Topniveau
100%
Heidestraat 103
1741 Ternat

Topniveau is een bedrijf afkomstig uit Ternat. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelrenovatie.

ready2clean
95%
Negenbunderstraat 3a B5
1750 Lennik

Het bedrijf ready2clean is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de activiteit van dakreiniging, en meer in het bijzonder dakreiniging en dakmosverwijdering. Dit bedrijf komt tussen om dit soort werken uit te voeren in de regio Vlaams-Brabant, in België. Laten we deze … (Lees meer)

Roofixers
94%
Pastorijstraat 11
B-3210 Lubbeek

Wordt het stilaan tijd om je toevlucht te nemen tot een firma die gespecialiseerd is in reiniging en ontmossing van daken, maar weet je niet goed wiens deskundige hulp je hier best voor inschakelt? Dan is het zeker geen slecht idee om aan te kloppen bij Roofixers, aange … (Lees meer)

Toiture AF sprl
67%
Fossebaan 173
1740 -

Toiture AF sprl is een bedrijf afkomstig uit -. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen.

VDV Démoussage
100%
Avenue des croix de guerre 121
B-1120 Neder-Over-Heembeek

VDV Démoussage is een bedrijf afkomstig uit Neder-Over-Heembeek. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Terrassen en opritten, Dakreiniging, Dak ontmossen, Zonnepanelen laten reinigen.

Tidy Clean
100%
Terlicht 204
B-9450 Heldergem

Tidy Clean is een bedrijf afkomstig uit Heldergem. Partner van Bobex sinds 2015, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelrenovatie.

Ster-Cleaning
100%
Aaigemsveld 20
B-9550 Herzele

Ben je in een zoektocht verzeild geraakt naar het ideale bedrijf om een dakreiniging of dakontmossing aan toe te vertrouwen? Of zijn het eerder gevelwerken die je wenst te laten uitvoeren? Een ding is zeker: in beide gevallen ben je aan het juiste adres bij Ster-Cleanin … (Lees meer)

DN reinigingen
100%
Vinkendreef 3
2460 Lichthaart

DN reinigingen is een bedrijf afkomstig uit Lichthaart. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Terrassen en opritten, Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelrenovatie.

Sunexpert
99%
Begijnenwinning 3
B-3980 Tessenderlo

Sunexpert is een bedrijf afkomstig uit Tessenderlo. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Zonnepanelen.

Baldr Services
99%
Walenstraat 57 - 59 bus 4
B-3500 Hasselt

Baldr Services is een jong, Hasselts bedrijf dat met veel enthousiasme voor buitenonderhoud zorgt. Wij zijn uw partner voor al het buitenonderhoud van uw woning of bedrijf. Dit kan gaan van daken en gevels tot terrassen en zelfs technische installaties. We zorgen voor d … (Lees meer)

Kaba bv
96%
bergbeemdenstraat 40
3530 Houthalen

Kaba bv is een bedrijf afkomstig uit Houthalen. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen.

Reinigen-Ontmossen
96%
Handelsstraat 71
B-2400 Mol

Reinigen-Ontmossen is een bedrijf gevestigd in Mol, in het hart van het Vlaamse Gewest van de provincie Antwerpen. Ons interventiegebied wordt echter uitgebreid tot de provincies Vlaams-Brabant en Limburg. Wat onze dienstverlening betreft, hebben we besloten ons te con … (Lees meer)

G.R.A Multiservices
75%
Avenue Marius Renard 35 bus 32
B-1070 Anderlecht

G.R.A Multiservices is een bedrijf afkomstig uit Anderlecht. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelrenovatie.

Rapido Servico
Rue du Soldat Auguste Lombaerts 1
1370 Jodoigne

Rapido Servico is een bedrijf afkomstig uit Jodoigne. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen.

Building Expert BV
Heersestraat 30
3870 Heers

Building Expert BV is een bedrijf afkomstig uit Heers. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Zonnepanelen laten reinigen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welk type dakbedekking heeft u?
3*. Welke dakoppervlakte dient behandeld te worden? (schatting: lengte x hoogte)
4*. Heeft u asbestproblemen op uw dak? (kan enkel bij sommige leien daken)
5*. Wanneer dient het dak behandeld te worden?
6. Beschrijving van uw project
7. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Dakreiniging: vind de juiste specialist in Vlaams Brabant

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Dakreiniging die actief zijn in uw regio.

Recente aanvragen voor dakreiniging in vlaams brabant

Dakreiniging voor Asse
Opwijk - Vlaams Brabant

Dakreiniging / Dak ontmossen, pannendak.

Bedrijven voor Dakreiniging