Welkom bij Polyplast

Over ons


Polyplast is een renovatiebedrijf uit Deurne gespecialiseerd in algemene verbouwprojecten, dakwerken, Veluxen, dakkoepels, veranda’s en isolatie. Dankzij vakmanschap en jarenlange ervaring zijn we de ideale partner voor uw renovatieproject in Deurne en omstreken.

Het takenpakket van Polyplast is vanwege ons succes snel uitgebreid. Naast veranda’s, lichtkoepels en Velux ramen plaatsen, kan je nu ook bij ons terecht voor grotere verbouwingswerken zoals het aanleggen en isoleren van zowel platte als hellende daken tot totale renovatieprojecten van woningen en industriële gebouwen. Ook voor badkamerrenovaties of het plaatsen van hoogrendementsglas kan u op ons rekenen.

Polyplast staat garant voor kwaliteit. We werken enkel met de beste materialen en kijken steeds naar duurzame oplossingen. Onze zaakvoerder Kristof De Ferm heeft een team van vaste, geëngageerde medewerkers verzameld en samen brengen we elk project vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid bij. We gaan steeds op zoek naar een oplossing op maat van de door u gewenste stijl en uw beschikbare budget.

Komt u graag meer te weten over Polyplast? Vul ons contactformulier in en we nemen binnen de 48u contact met u op voor een gratis en vrijblijvende offerte.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft al meer dan vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft al meer dan vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Verbouwingen

Afbraakwerken, metselwerken, betonwerken of poutrelwerken? Bij Polyplast kan het allemaal. Ook houtconstructies plaatsen is voor ons geen probleem.

Ramen en Deuren

Als geregistreerd plaatser voor ramen en deuren in PVC, gebruiken we bij Polyplast steeds de materialen van DECEUNINCK Plastics. Zo verzekeren we de hoge en duurzame kwaliteit van onze profielen. Hebt u een specifieke keuze voor ogen? Polyplast levert in diverse kleuren!

Daarnaast kan u ook rekenen op kwaliteitsvol en goed isolerend glas voor uw ramen en deuren.

Dakwerken

Polyplast is uw ideale partner voor het uitvoeren van dakwerken. Om kwaliteit te verzekeren, werken we ook hier met een vaste firma voor het leveren van materialen. Onze leverancier ATAB is dan ook één van de referenties op het gebied van dakmateriaal. De dakwerkers bij Polyplast hebben dan ook een uitgebreide opleiding gevolgd bij ATAB zelf, zo bent u zeker dat de plaatsing perfect en vlot verloopt. Polyplast kan elk soort dak de baas!

Koepels en Velux

Polyplast is geregistreerd plaatser voor koepels van Skylux en Velux. U kan bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe koepels in een bestaand dak alsook voor het vervangen van bestaande koepels.

Wil u een opengaande manuele of elektrische koepel? Of hebt u eerder nood aan een brandkoepel? Geen probleem! Ook rook- en warmteafvoersystemen behoren tot de mogelijkheden.

U hebt de keuze tussen meer dan 180 standaardafmetingen: rond, vierkant, rechthoekig, glashelder, opaal, heatstop, bol- of piramidevorm, acrylaat of polycarbonaat, enkel-, dubbel-, drie- of vierwandig in uitvoering, enz. Maakt u graag gebruik van superisolerend materiaal? U vraagt, wij draaien! We horen jouw voorkeuren graag in onze gratis offerte.

Last but not least, kan u erop aan dat de koepels die we plaatsen extra veilig zijn. Al onze koepels beschikken over zowel de inbraakwerende one-wayschroef als een unieke koepeldop. Beiden werken inbraakvertragend. Wilt u toch dat tikkeltje meer? Dan kan u kiezen voor een pantserkoepel of het monteren van een inbraakrooster.

Isolatiewerken en gevelbekleding

U wilt uw huis zo goed mogelijk isoleren? Bij Polyplast maken we het voor u mogelijk om ook uw gevel te isoleren. Daarvoor werken we graag met de “twinson O-wall” van Deceuninck, die geven een warm uitzicht, en zijn robuust én onderhoudsvriendelijk.

Ook het isoleren van uw dak is natuurlijk van groot belang. Bovendien kan u daarvoor een belastingvermindering krijgen. Daarom isoleren we bij Polyplast daken zowel van buitenaf als van binnenuit. In combinatie met de gevelbekleding krijgt uw huis een ware isolatieboost!

Riolering

Wil u een nieuw rioolstelsel aanleggen of een aanpassing aan een bestaand rioolstelsel doen? Wij helpen u graag verder. Ook het plaatsen van een systeem voor regenwaterrecuperatie is voor Polyplast geen probleem. Vraag ernaar in jouw gratis offerte.

Opritten

We zorgen voor de materialen én de plaatsing van jouw oprit. Waar wacht u nog op?

Veranda's

Plaatsen van veranda’s is één van onze specialiteiten. U kan kiezen tussen onze verschillende constructies alsook welke voorkeuren u heeft. Heldere of zonnewerende platen? Geef het ons door via onze gratis offerte!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

6 beoordelingen over Polyplast

Bobex score: 83%

Ellen  G .

31/08/2020    Zoersel


Project : Dakwerken voor een woning in Zoersel
Beoordeling : Nooit offerte ontvangen na plaatsbezoek
alfred  B .

20/01/2020    EKEREN


Project : dakwerken te Ekeren
Beoordeling : correcte duidelijke en snelle contacten en voortreffelijke e-mail correspondentie.
Ingrid  J .

25/11/2019    Brasschaat


Project : Schuifraam vervangen voor een woning in Brasschaat
Beoordeling : Ziet er goed uit
Cindy  W .

11/11/2019    Antwerpen


Project : Ramen vervangen voor een woning in Antwerpen
Beoordeling : Zeer vriendelijk en prijs kwaliteit zeer goed. Echt een aanrader!!
Nadia  V .

23/10/2019    Mechelen


Project : Ramen voor een huis in Mechelen
Beoordeling : Goede uitleg en informatie.
Edithe  D .

12/08/2019    Wilrijk


Project : Ramen te Wilrijk
Beoordeling :
Adres
Polyplast
Oude Bosuillaan 27 
2100 Deurne, Belgium
BTW: BE0435606115
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.