Speel je met het idee om je vloer te laten isoleren, maar ben je benieuwd hoeveel dergelijke investering je zal kosten? Vraag dan zeker een vloerisolatie offerte aan om een concreet beeld te verwerven.

Als je altijd met pantoffels in huis rondloopt en je vloer koud aanvoelt, is kiezen voor vloer isoleren zeker een goed idee met het oog op een hoger wooncomfort. Dit zijn de mogelijkheden voor vloerisolatie, afhankelijk van je type vloer:

  • Zoldervloerisolatie
  • Isolatie via (kruip)kelder
  • Nieuwe isolerende vloer aanleggen, bijvoorbeeld met PUR-schuim

Ons beste advies: vraag onafhankelijk advies aan een expert. Twijfel niet en verkrijg volledig vrijblijvend en onafhankelijk advies van de beste isolatie-experten wat de soorten vloerisolatie betreft, zoals bijvoorbeeld thermische isolatie.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Welk type isolatie wenst u?
2*. Welke vloerisolatie techniek wenst u?
3*. Welke vloeroppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
4*. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Hoe kan je het best offertes voor vloer isolatie met elkaar vergelijken?

Vloerisolatie is geen kleine investering. Je wil de beste prijs/kwaliteit verhouding krijgen, die voldoet aan jouw behoefte. Maar waarop moet je bij die gratis offertes letten?

Vergelijk offertes nooit zonder de 3 onderstaande tips in acht te nemen.

vloerisolatie offerte

Tip 1: Controleer de inhoud van de offerte

Het is belangrijk dat de offerte afgestemd is op jouw situatie en behoefte. Welk type vloerisolatie heb je precies nodig? Wat is jouw budget? Hou rekening met deze verschillende factoren als je gebruik gemaakt hebt van de offertedienst.

Tip 2: Kijk verder dan alleen de totaalprijs en maak een overzicht

Niet enkel de totaalprijs voor vloerisolatie is belangrijk. Je moet ook afzonderlijk kijken naar de servicekosten en de kosten voor de verschillende materialen. Door een overzicht te hebben van de verschillende kosten, kan je beter een goede keuze maken.

Tip 3: Verlies de details niet uit het oog

Kijk goed na of alles duidelijk in de vrijblijvende offertes wordt vermeld en verlies de details niet uit het oog. Regelt de professional zelf al de administratieve zaken? Is de prijs duidelijk vastgesteld? Kijk na of er bijkomende kosten zijn indien je de offerte annuleert.

Als alles duidelijk is en de vloerisolatie offertes afgestemd zijn op jouw situatie, dan kan je doorgaan met het onafhankelijk advies en de gratis offertes, en jouw vloer aansluitend laten isoleren. Het onafhankelijk advies zal je verder in staat stellen om de best mogelijke keuze te maken op het vlak van vloerisolatie.

Op zoek naar een specialist?
Vraag advies en vergelijk gratis offertes
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Veelgestelde vragen
Zodra u het formulier heeft ingevuld, bellen wij u op voor enkele bijkomende vragen. Zo kunnen we u matchen met de specialisten die het meest geschikt zijjn voor uw aanvraag. Vervolgens nemen deze specialisten contact met u op om een offerte op maat te kunnen opstellen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Tenslotte kunt u vergelijken en de beste specialist kiezen.
Nee, de offertes zijn volledig vrijblijvend. U bent dus zeker niet verplicht om een specialist te kiezen.
Veel van onze specialisten werken enkel in bepaalde regio's. We hebben uw adres dus nodig om u te kunnen matchen met de juiste specialisten. Bovendien moeten de specialisten vaak ter plaatse komen om een offerte te kunnen opmaken, dus is het handig als ze meteen over uw adres beschikken. Uw telefoonnummer hebben we nodig om u snel te kunnen contacteren zodat we uw aanvraag kunnen vervolledigen en doorsturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn enkel zichtbaar voor de specialisten met wie u gematcht wordt.
Wanneer het gaat om een renovatieproject komen onze specialisten bijna altijd ter plaatse. Dit is nodig om een correcte offerte op maat te kunnen opstellen, aangezien de prijs van een renovatieproject afhangt van een heleboel factoren.
Zodra wij u na uw w aanvraag ontvangen, bellen wij u op binnen de 48u. Op dat moment versturen wij uw aanvraag meteen naar de juiste specialisten die u ook binnen de 48u zullen contacteren voor een offerte.
Ja, al onze specialisten worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole vooraleer ze kunnen toetreden tot ons netwerk. Onze gebruikers kunnen de specialisten bovendien een review geven. Deze kunt u raadplegen om een nog betere keuze te maken. U kunt achteraf zelf ook de specialisten beoordelen. Met negatieve feedback gaan we meteen aan de slag om steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Construction worker
Ontvang offertes