Welkom bij XPERA

Over ons


Xpera is dé expert in ramen en deuren in hout, PVC of aluminium. Met 20 jaar ervaring, zorgen wij steeds weer voor een mooie afwerking, professioneel en persoonlijk contact én 100% Belgische ramen en deuren. Wij zorgen ook voor de plaatsing, met groot respect voor uw eigendom. Daarnaast bieden wij ook zonnewering, poorten en rol- en sierluiken aan. Op onze ramen en deuren krijgt u bovendien 10 jaar garantie. Tenslotte voorzien wij een uitstekende dienst na verkoop. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt bij eventuele problemen! Wilt u alles eens met het blote oog zien of wenst u een van onze experts te spreken? Kom dan eens langs in onze toonzaal in Alken!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Hun specialisatie bestaat exact uit hetgeen waarin zij zich onderscheiden van de concurrentie. De aspecten waarin zij uitblinken, zijn de volgende:

 • Zij maken niet zomaar snel een offerte op, maar zij maken op voorhand eerst een uitgebreide analyse. Een doordachte analyse van uw wensen en de situatie van uw huis, is echter van uiterst belang om een realistische inschatting van de kosten te kunnen maken, gevolgd door een doordachte en unieke offerte. De analyse bestaat uit een uitgebreid gesprek tussen hun deskundigen en u, een nauwkeurige opmeting, een analyse van de staat van de muren, de blootstelling aan weer en wind en tenslotte een analyse van de nodige ingrepen.
 • Zij geven vakkundig advies, en vooral écht advies over het design, de materialen en de verschillende systemen. Samen met u, zullen zij een afweging maken van de vele voor- en nadelen gebonden aan ieder materiaal, product, … zodat u zeker de juiste beslissing maakt. U kan op hen rekenen voor een objectieve kijk, want alle producten zijn onderdeel van hun assortiment. Tenslotte volgt de oplossing, volledig op maat.
 • Zij zijn aanwezig van A tot Z. U kan rekenen op perfect op elkaar afgestemde ramen, deuren, schuiframen, garagepoorten … doordat zij het hele productieproces controleren, van begin tot einde. Hierdoor past ook alles harmonieus bij elkaar. 
 • U geniet van een kwalitatieve service na verkoop en fabrieksgarantie. Voor hun ramen en deuren voorzien zij 10 jaar garantie en op het hang- en sluitwerk 2 jaar. Doordat zij trots zijn op hun werk, hun service en garantie, nemen zij ook altijd hun verantwoordelijkheid op wanneer het nodig is.
 • De plaatsing gebeurt door echte vakmannen! Zij zorgen voor een perfecte plaatsing, en zij hebben ook oog voor detail en afwerking. Dit garandeert dan weer een vlekkeloos eindresultaat.
 • U weet altijd wat u van hen kan verwachten a.d.h.v. hun uitgebreid en overzichtelijk stappenplan. Daarnaast krijgt u enkele tips mee en kan u de voortgang van de werken in hun geheel op de voet meevolgen.

Kwaliteit en service zijn twee termen waar Xpera veel aandacht aan besteedt, zodat u altijd en overal kan rekenen op een vlekkeloos eindresultaat. Neem geen genoegen met minder en vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan. 

Regio ' s van de activiteit
Adres
XPERA
Steenweg 390A
3570 Alken, België
BTW: BE0479.284.819
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .