Welkom Limburg Ramen R & D

Over ons


Bij Limburg Ramen R&D bent u aan het juiste adres voor uw ramen, deuren, vliegenwering, rolluiken, zonwering, garagepoorten en renovaties. U kan onze toonzaal vinden in Maasmechelen en we zijn werkzaam in de provincie Limburg.

Limburg Ramen R&D werd zeven jaar geleden opgericht door Rudi Heijens, een vakman met al meer dan 40 jaar ervaring in schrijnwerkerij en renovaties. Sindsdien wordt hij bijgestaan door een deskundig team met opgeleide vakmensen met ambitie. We streven bij elk project naar een 

Bij Limburg Ramen R&D werken we uitsluitend met producten van hoge kwaliteit, en dat voor al onze projecten. We zorgen ervoor dat al onze producten van hoogwaardige materialen zijn gemaakt zodat uw nieuwe ramen of deuren duurzaam zijn en u er nog jarenlang van kunt genieten.

We zetten onze klanten altijd op de eerste plaats. We houden van een open communicatie en kiezen dan ook steeds voor een persoonlijke aanpak. Bij Limburg Ramen R&D kan u rekenen op onze vakmensen en u kan ook altijd bij ons terecht met vragen over uw woning.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vliegenwering op maat van uw schuifdeur? We bekijken wat we voor u kunnen doen en zorgen voor kwaliteit en een vlotte afwerking.

Zoekt u een betrouwbare specialist voor uw ramen en deuren? Contacteer ons en vraag gerust een offerte aan. 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Limburg Ramen R&D hebben we een groot aanbod aan diensten. Zo kunnen we uw renovatie- of nieuwbouwproject voorzien van gloednieuwe en duurzame ramen en deuren, insectenweringen, garagepoorten en rolluiken. We kiezen voor producten waar u lang plezier aan heeft, en zorgen voor een professionele montage. 

We leveren ramen in PVC en aluminium met of zonder ALU-schaal. Ook kan u kiezen voor stijlvol hout, in de afwerking die u wenst. Onze ramen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. U kan kiezen voor een afwerking op maat.

Onze deuren kan u in aluminium, PVC of hout krijgen. Ook hier is er veel flexibiliteit op vlak van het ontwerp en de afwerking van het materiaal. Een mooie voordeur geeft een goede eerste indruk van uw woning.

Bij Limburg Ramen R&D vindt u een voordeur die perfect past bij de stijl van uw huis. Natuurlijk vindt u bij ons ook schuifdeuren, voor een lichtovergoten leefruimte waar buiten en binnen in elkaar overlopen. Onze schuifdeuren zijn bovendien isolerend en duurzaam.

Laat u in de zomer graag de ramen openstaan? Met onze vliegenramen en -deuren heeft u geen last meer van vliegen en zoemende muggen. U kan zonder zorgen genieten van een fris briesje zonder alle insecten naar binnen komen kruipen. 

We beschikken ook over een ruim aanbod aan garagepoorten. Kiest u voor een sectionale poort? Of toch liever een kantelpoort? Contacteer ons gerust voor advies over al onze poorten.

Wilt u graag nieuwe ramen of een moderne voordeur? Vraag gerust een offerte aan

Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

3 review van Limburg Ramen R & D

Bobex Score : 100%

Renate K.

06/07/2019     Opglabbeek


Project : Ramen te Opglabbeek
Review :
yvon j.

05/04/2019     Maasmechelen


Project : Raam vervangen voor een woning in maasmechelen
Review : DENK GUNSTIG
Peter D.

04/11/2018     Binderveld


Project : Schuifdeuren voor een pand in Nieuwerkerken
Review :
Adres
Limburg Ramen R & D
Europalaan 120
3600 Genk, België
BTW: BE.0833.166.751
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .