Welkom bij De Ramenspecialist

Over ons


Het spreekt voor zich dat je bij De Ramenspecialist terecht kan voor de plaatsing van ramen en deuren. Wij hebben reeds 25 jaar ervaring in het vak en mede daardoor hebben we het tot vaste waarde geschopt binnen het landschap van ramen en deuren. Ons bedrijf heeft z’n vestiging in Waregem en we zijn beschikbaar voor klussen in de regio’s West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Je kan De Ramenspecialist inschakelen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Bij de uitvoering van onze projecten heb je de keuze uit de materialen hout, PVC en aluminium. Je maakt de keuze in functie van je persoonlijke smaak en de stijl van je huis.

Ons bedrijf garandeert een gedetailleerde afwerking waar niets op aan te merken valt. We zorgen voor de nodige binnen- en buitenafwerking en daarnaast kan je opteren voor rol- of sierluiken, vliegramen en zonnewering.

Heb je interesse in een van onze diensten en zit je nog met vragen? Twijfel alvast niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Wij stemmen ons af op jouw persoonlijke voorkeuren en werken op basis daarvan een oplossing op maat uit.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


De Ramenspecialist wil enkel het beste voor de klant en tracht daarom ten allen tijde perfectie na te streven. Dat doen we aan de hand van 4 opgestelde pijlers:

 • Specialisatie
 • Totaalpakket
 • Kwaliteit
 • Vakmanschap

Zonder specialisatie sta je nergens. Dankzij onze specialisaties kunnen wij de best mogelijke eindresultaten leveren en dat is waar het allemaal om draait als puntje bij paaltje komt.

Verder is ook het aanbieden van een totaalpakket een van onze prioriteiten. Gaande van breekwerken tot montage en afwerking: je kan een beroep doen op ons voor elk van deze klussen.

De Ramenspecialist is zich ervan bewust dat ramen en deuren een belangrijke investering zijn. Net daarom is het belangrijk dat de materialen die we gebruiken van de allerbeste kwaliteit zijn zodat ze een lang leven beschoren zijn.

Vakmanschap is de laatste pijler die we nauw in acht nemen. Zonder de nodige kennis van zaken is het onmogelijk om een project tot een goed einde te brengen.

Ons takenpakket is bijzonder ruim en strekt zich uit tot de volgende activiteiten:

Regio ' s van de activiteit
Adres
De Ramenspecialist
Desselgemseweg 209
8790 Waregem, België
BTW: BE0818.288.139
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .