Welkom bij Aluminiumwerken Nivelle

Over ons


Aluminiumwerken Nivelle uit Neeroeteren is een expert in de bouw van veranda’s, pergola’s, terrasoverkappingen en andere woonuitbreidingen. We zijn hoofdzakelijk actief in Limburg. Op basis van onze ervaring en vakmanschap is Aluminiumwerken Nivelle uitgegroeid tot een toonaangevende verandabouwer in Neeroeteren en omstreken. 

Verandabouw is specialistenwerk. Daarom zijn al onze medewerkers van Aluminiumwerken Nivelle ervaren vakmannen. We zijn gespecialiseerd in aluminium profielen, maar gaan eveneens met PVC of hout aan de slag. Bovendien bieden we bij  Aluminiumwerken Nivelle een opmerkelijk hoge prijs-kwaliteit.

Aluminiumwerken Nivelle is steeds bereid om u professioneel advies te geven over veranda’s en andere bijgebouwen. Vanaf het eerste contact staan we u met de glimlach bij. We luisteren naar uw voorkeuren en geven op basis van die info vorm aan uw droomveranda. Daarna werken we een gratis en vrijblijvende offerte uit op uw maat! 

Benieuwd hoe andere Bobex-gebruikers de diensten van Aluminiumwerken Nivelle beoordelen? Lees hier de reviews! Indien u op zoek bent naar een vakman voor uw veranda, pergola of terrasoverkapping, dan bent u bij Aluminiumwerken Nivelle alvast aan het juiste adres. Vul gerust het contactformulier in en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Aluminiumwerken Nivelle kan je terecht voor binnen- en buitenschrijnwerken in verschillende materialen. Onze specialiteit ligt bij schrijnwerkerij met aluminium. Aluminium is een stevig en duurzaam materiaal dat voor veel doeleinden wordt gebruikt. Het gaat lang mee en blijft er steeds mooi uitzien. Het hoeft niet vernist of geschilderd te worden, wat het onderhoud ook gemakkelijk houdt. Je kan het gewoon met een natte doek afwrijven en het ziet er weer als nieuw uit. 

  • Aluminium is een topmateriaal voor ramen en deuren. Het werkt isolerend, is stevig en het ziet er elegant en modern uit. Er zijn verschillende opties qua uitstraling dus het keuzeaanbod is groot. U kan het in verschillende kleuren, stijlen en uitvoeringen vinden. Heeft u moeite om een keuze te maken? Ons gespecialiseerd team helpt u zoeken naar de stijl die bij uw woning past en geeft u graag advies over onderhoud.
  • We leveren en installeren ook PVC in de kleur en stijl die u vraagt. We werken altijd met hoogwaardige materialen om een duurzaam en kwalitatief resultaat te kunnen afleveren. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en werken vlot en correct met alle materialen, van aluminium tot hout.

We voeren ook schrijnwerkerij voor binnenshuis uit. We installeren uw trappen, kasten, dressings en deuren op maat van uw woning. U kan bij ons terecht voor al uw vragen over binnenschrijnwerkerij. We geven u graag advies en helpen u met al uw projecten, van lambrisering tot het plaatsen van ramen of een ingebouwde kast.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve schrijnwerk in regio Limburg? Aarzel zeker niet om ons te contacteren en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Regio ' s van de activiteit
Adres
Aluminiumwerken Nivelle
Tismansweg 39
3680 Neeroeteren, België
BTW: BE0895590706
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .