Overzicht van het aanbod CCV betaalterminals

Er zijn 3 verschillende soorten betaalterminals:

 • Mobiele terminals
 • Vaste terminals
 • Kassagekoppelde terminals

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten betaalterminals die CCV heeft.

Ontvang gratis offertes voor CCV betaalterminals

Mobiele terminals

Draadloze, mobiele betaalterminals (CCV mobile) zijn altijd en overal te gebruiken. Dit kan zowel met WiFi als 4G. Hierdoor zijn ze ideaal voor horeca en ambulante handel. CCV mobile ondersteunt verder nog mobiel en contactloos betalen.

CCV-betaalterminal

Vaste terminals

Vaste terminals zijn de beste betaaloplossing voor vaste afrekenpunten, zoals een toonbank. Ze werken via een vaste internetverbinding. Je hebt de keuze uit één of twee modules: handelaar of consument. Net zoals mobiele terminals ondersteunen vaste terminals mobiele en contactloze betalingen.

Kassagekoppelde terminals

Kassagekoppelde terminals zijn uitgerust met een pinpad, die gekoppeld wordt aan het kassasysteem. De communicatie verloopt via het lokale netwerk en het te betalen bedrag hoeft niet eens ingetoetst te worden. Ook deze terminal maakt mobiele en contactloze elektronische transacties mogelijk.

Prijzen en andere kosten voor betaalterminals CCV

In onderstaande tabel krijg je een handig overzicht van de verschillende formules die CCV aan de man brengt:

FormulePrijs (per maand)
Starterspakket39 euro
Fix pakket49 euro
Switch pakket59 euro

Voor het Starterspakket betaal een vast maandelijks bedrag van 39 euro voor de huur van een vaste betaalterminal. Daarin zitten 100 debettransacties met Bancontact en/of Maestro inbegrepen. Ook in het Fix pakket, dat neerkomt op 49 euro per maand, huur je een vaste betaalterminal. In plaats van 100 krijg je echter 250 debettransacties.

Tenslotte omvat het Switch pakket eveneens 250 transacties, maar betaal je 59 euro per maand voor een mobiele betaalterminal. Zo kan je steeds op eender welke locatie afrekenen met je klanten.

Andere kosten om mee rekening te houden

Je doet er goed aan om naast de standaard tarieven ook rekening te houden met extra kosten. Op die manier kan je een correcte inschatting maken hoeveel een CCV betaalterminal zal kosten. Tot die extra prijzen mag je kosten voor elektronische transacties, service overeenkomst en accessoires rekenen.

betaalterminal CCV

Voor elke transactie die uitgevoerd wordt op de terminaal, moet je een transactiekost betalen. Die kostprijs hangt af van de betaalmethode. Zo is er een vast bedrag van toepassing bij debetkaarten, terwijl het bij kredietkaarten om een percentage van het aankoopbedrag gaat.

Voor Bancontact, Payconiq en Maestro gelden volgende zaken:

 • Betalingen onder 5 euro verlopen kostenloos
 • Je betaalt geen abonnements- of opstartkosten
 • Als er geen betalingen mee verricht worden, zijn er geen bijkomende kosten

Vergelijk vrijblijvend prijsvoorstellen van CCV betaalterminals

Kosten voor transacties

Service overeenkomst

Na aankoop van je betaalterminal, dien je een service overeenkomst af te sluiten. Dat is noodzakelijk om de terminal steeds up to date te houden met de nieuwste software. Bovendien wordt de terminal gerepareerd of vervangen wanneer een defect of storing zich voordoet.

Je hoeft daarom niet te vrezen dat je op een gegeven moment zonder zal komen te zitten. In huurovereenkomsten zit de service overeenkomst standaard inbegrepen.

Accessoires

Bovenop de transactiekosten en de service overeenkomst heb je afsluitend de accessoires. Daarbij kan het om de volgende zaken gaan:

 • Batterij
 • Draagtas
 • Draaisokkel
 • Kabels
 • Laadstation
 • Oplader
 • Papier
 • Protective cover
 • Reinigingsset
 • Safescan (biljetten- en muntentellers)
 • Sticker

We raden je dan ook aan om deze kost niet uit het oog te verliezen en voldoende budget vrij te maken.

Betalen met ccv

Interesse? Vraag advies en ontvang gratis en volledig vrijblijvend offertes van verdelers in de buurt

Is na het lezen van bovenstaand artikel je interesse alleen maar aangewakkerd om tot de aankoop van een betaalterminal en de bijhorende juiste betaaloplossing over te gaan? In dat geval raden we je aan om je in eerste instantie voldoende te laten adviseren.

Dat kan je doen door gratis offertes aan te vragen bij experts in de buurt. Op die manier zal het snel duidelijk worden welke prijstarieven gehanteerd worden en bij welke verdeler je je slag zal kunnen slaan.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type betaalterminal zoekt u?
2*. Wenst u de betaalterminal te kopen of te huren?
3*. Wat wenst u?
4. Voor welke activiteit of sector wenst u een betaalterminal?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Betaalterminal
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.