Welkom bij Daktrim

Over ons


Daktrim uit Lier is een dynamisch bedrijf van professionele dakwerkers. We zijn actief in de regio’s Antwerpen en Vlaams-Brabant. Met veel enthousiasme en passie staan we elke dag klaar om aan jouw dak te bouwen. Daarnaast kan je ons ook inschakelen voor andere bouwwerken, zoals kleine loodgieterij of zolderrenovaties. Op die manier zijn we uitgegroeid tot het toonaangevende dakwerkersbedrijf in Lier en omstreken. 

Dakwerken vergen vakkennis. Daarom is de nodige ervaring bij onze medewerkers van het grootste belang. Door ons jaarlijks bij te scholen, combineren we onze ervaring met de nieuwste technieken. Zo ben je met Daktrim zeker van een prachtig resultaat.

Daktrim staat altijd klaar om je professioneel advies te geven over al jouw dakrenovaties. Vanaf het eerste contact staan we je met alle plezier bij. We nemen jouw voorkeuren mee en doen gerichte aanbevelingen. Op basis van alle informatie werkt Daktrim een gratis en vrijblijvende offerte uit op jouw maat! 

Meer weten over  hoe andere Bobex-gebruikers de diensten van Daktrim beoordelen? Lees hier alle beoordelingen van Daktrim! Indien je op zoek bent naar een dakwerker, dan ben je bij Daktrim alvast aan het juiste adres. Neem hier contact op met Daktrim en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Het is noodzakelijk om over een dak te beschikken dat een leven lang kan meegaan. Daarom doe je er goed aan om je voor de aanleg ervan te beroepen op echte professionals zoals die van ons. Wij maken enkel gebruik van de beste materialen en dragen duurzaamheid en stevigheid van jouw dak hoog in het vaandel.

Zowel voor platte daken als zadeldaken kan je onze deskundige hulp inschakelen. Onze manier van werken is als volgt: eerst houden onze vakmannen zich bezig met de houtstructuur en isolatie. Nadien gaan we over tot de plaatsing van de dakbedekking, zodat jijzelf en je gezin beschermd zijn tegen alle soorten weersomstandigheden.

Een aannemer vinden die correct handelt en waarop je als het ware kan bouwen is lang niet zo evident als veel mensen in eerste instantie zouden denken. Daarom bieden we bij Daktrim ook deze dienst aan. Voor eender welke verbouwing of renovatie staan wij garant voor een goed en efficiënt verloop. Of het nu gaat om de woonkamer, de badkamer of de slaapkamer: kwaliteitsvol werk afleveren aan een vlot tempo is ons handelsmerk. We vinden het eveneens belangrijk dat onze klanten zo weinig mogelijk last ondervinden van de werken.

Ook voor kleine loodgieterij zit je op je plaats bij Daktrim. Wij repareren en herstellen alles wat je maar kan bedenken met de glimlach, aan een vlot tempo en tegen schappelijke prijzen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Eline  V .

20/12/2019    Mechelen


Project : Hellend dak isoleren voor een huis in Mechelen
Beoordeling : Vriendelijk, deed hoesje over schoenen, alleen de offerte die uit verschillende offertes ...
(Lees verder)
Vicky  V .

09/12/2019    Antwerpen


Project : Dakwerken voor een huis in Merksem
Beoordeling : Zeer vriendelijke medewerker. Hebben de oorspronkelijk gemaakt afspraak moeten verzetten,...
(Lees verder)
Adres
Daktrim
Berlaarsesteenweg 125 
B-2500 Lier, Belgium
BTW: BE0891848187
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.