Specialisten in Zonnepanelen actief in provincie West-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Zonnepanelen in regio West-Vlaanderen

Zonnepanelen voor studenten studio's | Kortrijk
 Kortrijk (West-Vlaanderen)

Dit is voor een gebouw met een gelijkvloerse woning en daarboven enkele kleine studio's voor studenten. Ik zoek nu een offerte voor een tweede systeem van zonnepanelen voor deze studio's los van het bestaande systeem voor de woning. De plaatsing kan in de tuin, eventueel op een afdak.

Zonnepanelen voor op een huis in Roeselare
 Roeselare (West-Vlaanderen)

Op mijn pand in Roeselare zou ik graag zonnepanelen laten plaatsen. Het huis heeft een hellend leiendak (zonder asbest). Het huis dateert van 1965. We hebben een normaal verbruik voor 2 personen. Liefst doen we de installatie in 2021.

Extra zonnepanelen in Geluwe
 Wervik (West-Vlaanderen)

Ik heb al 12 zonnepanelen maar zou er graag nog 6 panelen laten bijleggen. Ik heb een hellend pannendak met een dakoppervlak van max. 100m² en een verbruik van 3000-3500kWh/jaar. Maar wij gaan nog airco plaatsen beneden.

Zonnepanelen voor een huis in De Haan
 De Haan (West-Vlaanderen)

Voor onze woning in De Haan wensen de zonnepanelen in de tuin te plaatsen. Het betreft een verbruik van 3000 kWh/jaar. Graag laten we de zonnepanelen dit jaar (2020) nog plaatsen.

Zonnepanelen voor een huis in Roeselare
 Roeselare (West-Vlaanderen)

We zouden graag zonnepanelen laten plaatsen op een hellend dak met dakpannen. Het is een zadeldak dat Oost-West is gericht. De woning is van het bouwjaar 1939. We zoeken zonnepanelen met een oplevering van 2600 kwh.
Kan in 2021.