Specialisten in Zonnepanelen actief in provincie West-Vlaanderen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Zonnepanelen in regio West-Vlaanderen

Zonnepanelen voor een roofingdak | Brugge
 Brugge (West-Vlaanderen)

Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op een roofingdak. Het huis werd gebouwd in 1966, maar de roofing werd zo'n 10 jaar geleden vernieuwd.

Zonnepanelen voor een woning in Wervik
 Wervik (West-Vlaanderen)

Ik zoek een offerte om zonnepanelen te plaatsen op een dakpannen dak. Dit is voor een rijwoning die 20 jaar geleden is vernieuwd.

Zonnepanelen voor studenten studio's | Kortrijk
 Kortrijk (West-Vlaanderen)

Dit is voor een gebouw met een gelijkvloerse woning en daarboven enkele kleine studio's voor studenten. Ik zoek nu een offerte voor een tweede systeem van zonnepanelen voor deze studio's los van het bestaande systeem voor de woning. De plaatsing kan in de tuin, eventueel op een afdak.

Zonnepanelen voor op een huis in Roeselare
 Roeselare (West-Vlaanderen)

Op mijn pand in Roeselare zou ik graag zonnepanelen laten plaatsen. Het huis heeft een hellend leiendak (zonder asbest). Het huis dateert van 1965. We hebben een normaal verbruik voor 2 personen. Liefst doen we de installatie in 2021.

Extra zonnepanelen in Geluwe
 Wervik (West-Vlaanderen)

Ik heb al 12 zonnepanelen maar zou er graag nog 6 panelen laten bijleggen. Ik heb een hellend pannendak met een dakoppervlak van max. 100m² en een verbruik van 3000-3500kWh/jaar. Maar wij gaan nog airco plaatsen beneden.