Welkom bij Vanspeybrouck

Over ons


Vanspeybrouck BVBA uit Zedelgem is een ervaren aannemer die elk renovatieproject tot een goed einde brengt. Onze renovatieprojecten gaan van totale renovaties, interieurrenovaties, isolatie en gevelwerken tot het plaatsen van buitenschrijnwerk. Ons bedrijf is hoofdzakelijk actief in noordelijk West-Vlaanderen. Door de jaren heen zijn we met ons bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de regio Zedelgem. 

Aannemers zijn onmisbaar voor een goede renovatie. Daarom zijn alle medewerkers van Vanspeybrouck BVBA ervaren stielmannen. Door zich jaarlijks bij te scholen, combineren ze hun ervaring met de nieuwste technieken. Zo ben je met onze diensten zeker van een prachtig resultaat.

We staan altijd klaar om je professioneel advies te geven over jouw renovatieproject. Vanaf het eerste contact tot de oplevering staan we je met de glimlach bij. Zo bekijken we jouw wensen, project en budget en staan we je bij met raad en daad. Op basis van alle informatie werken we een gratis en vrijblijvende offerte uit op maat! 

Benieuwd hoe andere Bobex-gebruikers de diensten van Vanspeybrouck BVBA weten te appreciëren? Lees hier alle getuigenissen. Indien je op zoek bent naar een betrouwbare aannemer, dan ben je bij ons alvast aan het juiste adres. Neem hier contact op met ons en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Vanspeybrouck BVBA biedt een uitgebreide waaier aan diensten aan. Gaande van renovatie (totaalrenovatie, interieurrenovatie, gevelrenovatie) en isolatie (dakisolatie, buitenmuurisolatie) tot de plaatsing van ramen, deuren en beglazing en (garage)poorten, hekken en aansluitingen: iedereen komt bij ons aan z’n trekken

Renovatiewerken laten doorvoeren op gepaste momenten is van essentieel belang. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je woning, maar komt alles er ook weer veel moderner uit te zien en kan het zelfs een waardevermeerdering van je huis in de hand werken.

Isolatie is dan weer noodzakelijk als je energiebesparend te werk wil gaan en ervoor wil zorgen dat je de aanwezige warmte in je huis optimaal kan benutten. Ook de keuze voor de juiste ramen en deuren kan hiertoe bijdragen.

Verder is het natuurlijk belangrijk dat je je op je gemak voelt in je eigen huis. Daarom doe je er niet slecht aan om een poort of een hek te laten installeren. Zo geef je pottenkijkers geen kans en garandeer je bovendien je eigen veiligheidsgevoel.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Franky  C .

02/05/2018    Jabbeke


Project : Ramen en deuren voor een huis in Jabbeke
Beoordeling :
Ludo  A .

18/04/2018    Oostende


Project : Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken de Oostende
Beoordeling :
Adres
Vanspeybrouck
Kloosterstraat 129 
B-8210 Zedelgem, Belgium
BTW: BE0808056916
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.