Welkom bij Smart FXR

Over ons


Bij Smart FXR kan u terecht voor zowel badkamerrenovaties, dakisolatie, isolatie  in het algemeen, maar ook vloerwerken zoals parketvloeren, etc. en meer.

Smart FXR zal de ideale partner zijn voor al uw bouwprojecten. Gaat het om een nieuwe isolatie om minder energie te verliezen, of wilt u uw badkamer meer up-to-date brengen? Wacht niet langer, en contacteer Smart FXR. Smart FXR staat voor u klaar.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Smart FXR is thuis van een tal van markten. Naast renovaties, isolatie, vloeren doen we ook aan zandstralen, vervoer, metaalwerken, spuitwerken, enz.

Hoe gaan we te werk? Eerst zorgen we voor een duidelijk stappenplan van alles wat er moet gebeuren, welke materialen we nodig hebben, etc. Zo zal de controle bij u liggen, en gebeurt alles op uw ritme.

De volgende fase is waar we u met duidelijkheid kunnen meedelen wat het plaatje mag kosten. We sturen u dan een offert op met alle nodige uitleg en het prijskaartje. En dan begint het echte werk. We verzekeren u dat we te werk gaan met echte vaklui.

Onze zaakvoerder zelf heeft al 10 jaar ervaring, en kiest enkel de beste vaklui om het werk kwalitatief uit te voeren.

Zandstralen

Wat is zandstralen? Zandstralen, ook wel gritstralen genoemd, is een schuurtechniek waar harde, stugge oppervlakken, zoals hout of metaal, geschuurd worden met een compressor en grit- of zandkorrels.

Dit gebeurt door dat de compressor met perslucht de grit- of zandkorrels op het oppervlak blazen.

Zandstralen wordt gebruikt om bijvoorbeeld roest van metaal weg te halen, om hout of metaal een matte textuur te geven, om bijvoorbeeld lak, verf, of andere producten die kleur geven weg te halen. Het resultaat is altijd een matte textuur op het oppervlak, en de natuurlijke kleur van het materiaal.

Onder de zandstraaltechnieken hebben we metalisch en non-metalisch. Non-metalisch zandstralen gebeurt met onder andere kokosschalen, droogijs, glasparels, etc.

Badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer zetten brengt zoveel stress mee. Om maar niet te zeggen dat u uw badkamer voor een lange tijd niet kan gebruiken. Zonder badkamer is uw huis ook niet al te comfortabel.

Maar u kunt uw badkamer ook laten renoveren. Het verschil is dat bij een gloednieuwe badkamer alles wordt weggehaald en vernieuwd. Dit kan echter duur oplopen. Bij een badkamerrenovatie wordt onderzocht wat vernieuwd moet worden, wat aangepast moet worden en voornamelijk, wat er behouden kan worden.

Hierdoor kan bijvoorbeeld de indeling aangepast worden, wat minder sloop en breekwerk is als de leidingen nog in orde zijn. Of misschien wilt u een bad in plaats van een douche? Badkamerrenovaties hebben soms kleine ingrepen, en soms wat grotere ingrepen.

Dakisolatie

Niet alle daken zijn even goed geïsoleerd. Dit kan een verrassing zijn voor u, maar heeft  uw energiefactuur al eens onderzocht? Vindt u dat u te veel betaald?

Denkt u dat er warmte ontsnapt en dat u te veel verbruikt? Het kan dan wel eens tijd zijn dat u iemand laat langs komen om uw dak te onderzoeken. Goede dakisolatie kan ervoor zorgen dat u 30% minder energie verbruikt.

Spuitwerken

Spuitwerken legt zichzelf eigenlijk al uit in het woord. Men gaat oppervlakken van muren, meubels, of dergelijke met een spuitmachine verven. Deze verf wordt op hoge druk en in een heel fijne nevel aangebracht.

Enkele voordelen hiervan is bijvoorbeeld dat het veel sneller geverfd is, dat er minder verf moet gebruikt worden en dat er sneller meerdere lagen kunnen gespoten worden omdat het sneller droogt.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Smart FXR
Driesstraat 14 A 
B-9860 Balegem, Belgium
BTW: BE.0892.619.239
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.