Welkom bij SDS Veranda

Over ons


Bij SDS Veranda uit Herne leggen we ons toe op veranda's, pergola's, terrasoverkappingen en zonwering. Ons werkgebied strekt zich uit over Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.  Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de belangrijkste verandabouwers in de regio Herne. 

Een veranda bouwen is een vak apart. Daarom schoolt het personeel van SDS Veranda zich constant bij. Door ons jaarlijks bij te scholen combineren we onze ervaring met de nieuwste technieken. Op die manier bieden we jou een opmerkelijk hoge prijs-kwaliteit.

SDS Veranda is de ideale expert om je  professioneel advies te geven over een veranda, pergola of terrasoverkapping. Vanaf het eerste contact helpen we je bij jouw project. We luisteren naar jouw behoeften en staan je bij met raad en daad. Daarna werken we een gratis en vrijblijvende offerte uit op maat! 

Wil je te weten komen hoe andere Bobex-gebruikers de diensten van SDS Veranda beoordelen? Lees hier alle getuigenissen over SDS Veranda! Indien je op zoek bent naar een expert  in veranda's, pergola's of terrasoverkappingen, dan ben je bij ons alvast aan het juiste adres. Vul gerust het contactformulier in en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


SDS Veranda biedt je tal van mogelijkheden als het aankomt op verandabouw. Op basis van jouw persoonlijke verlangens werken wij een veranda op maat uit. Wat de stijlen betreft, is het mogelijk om te gaan voor een veranda uit aluminium of hout. Ook een combinatie van beide stijlen behoort tot de mogelijkheden. De materialen die we hiervoor gebruiken zijn overigens volledig duurzaam.

Verder nemen we de plaatsing van zonwering voor onze rekening. Hiervoor werken we samen met de Europese topfabrikant Renson. Je kan opteren voor zonwering op je veranda, pergola of terrasoverkapping; maar ook voor zonnescreens op ramen en deuren aan de binnen- en buitenzijde.

Een pergola of terrasoverkapping zorgt ervoor dat je in elk seizoen van je terras kan genieten. Wij bieden je de keuze tussen een dak uit glas of kunststof, palen uit aluminium of tropisch hardhout, of een combinatie van materialen die volledig afgestemd is op je persoonlijke voorkeur en de stijl van je woning.

Onze totaalservice is een van onze garanties. Vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot de afwerking van het project verzorgen wij het volledige plaatje. Hierbij houden we uiteraard rekening met de gewenste vormgeving en het prijskaartje. Wij gaan voor kwaliteit die tot stand gebracht wordt binnen een strak tijdschema.

Bij de ramen en deuren kan je gaan voor aluminium, hout en PVC. Wij trachten hierbij altijd een zo goed mogelijke isolatie en een optimale bescherming tegen inbraak na te streven. We plaatsen zowel in nieuwbouw- als in renovatiewoningen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Bruno  V .

25/11/2019    Lembeek


Project : Leefveranda voor aan een huis in Halle
Beoordeling : Geen prijsofferte op papier.
Nicole  P .

03/11/2019    Overijse


Project : Veranda, pergola, orangerie te Overijse
Beoordeling : Gekozen. Goede prijs, snelle reaktie en geef de indruk een betrouwbare firma te zijn.
Johan  D .

29/10/2019    Meise


Project : Veranda te Meise
Beoordeling :
Adres
SDS Veranda
Steenweg Asse 200 
B-1540 Herne, Belgium
BTW: BE.0724.691.156
Contacteer ons
Website: https://sdsveranda.be/
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.