Specialisten in Schilderwerken actief in provincie Vlaams Brabant

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Schilderwerken in regio Vlaams Brabant

Trap schilderen in Herent
 Herent (Vlaams Brabant)

Graag offertes voor het schilderen van een trap met 15 tredes (waarvan 5 draaitredes), inclusief de trapwangen, de leuning en omkassing.
Momenteel ligt er tapijt op de tredes, dit moet verwijderd worden.

Schilderwerken | appartement in Tienen
 Tienen (Vlaams Brabant)

Wij hebben een appartement gekocht in Tienen en we zouden graag in de eerste week van juni willen starten met de schilderwerken. Oppervlakte van de muren: 110m², plafonds: 65m².

Trap schilderen in Haacht
 Haacht (Vlaams Brabant)

We zoeken een schilder voor het verven van de trap in 2 kleuren; de trap lichtgrijs en de leuning donkerder. Graag ook het plafond op de overloop en op het eerste verdiep verven. Op de overloop zelf en op het eerste verdiep moet het papier afgehaald worden en daarna behangen worden. Misschien ook de deuren en de deurstijlen verven, het zijn er vier.

Schilderwerken voor een woning in Zaventem
 Zaventem (Vlaams Brabant)

Ik zoek een offerte voor het schilderen van het salon na vervanging van de ramen. schilderen van radiatoren, deuren, volledige salon en eventueel gang. Zowel muren als plafond.

Schade aan pleister- en schilderwerk | Londerzeel
 Londerzeel (Vlaams Brabant)

Door waterschade is er schade aan het pleister- en schilderwerk van de muren. Ik woon op een appartement. Er is schade aan 1 muur op verdieping 3 en 2 en aan 3 muren (onderaan) op het gelijkvloers.