string(4) "esty" Schilderwerken Limburg - Top 10 Beste Bedrijven - Bobex.be

Schilderwerken: Bedrijven die actief zijn in Limburg

Nicky Decor
100%
Necropolisstraat 4
3700 Tongeren

Zou je je woning graag in een nieuw jasje steken aan de hand van schilderwerken, maar weet je niet goed op welke firma je je hiervoor het best kan beroepen? In dat geval kunnen we je meedelen dat je je zoektocht mag staken, aangezien we bij Nicky Decor gespecialiseerd z … (Lees meer)

Alba Paint
100%
Wilgenstraat, 6
3650 Stokkem

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Alba Paint aan om schilderwerkzaamheden voor jou uit te voeren. Het bedrijf is gevestigd op het volgende adres: Wilgenstraat 6 3650 Dilsen-Stokkem. Als we kijken naar de informatie die beschikbaar is van de ECB, dan is dit een rel … (Lees meer)

Schilderwerken Paul Verdonschot
100%
Molsekiezel 127
B-3920 Lommel

Wij zijn de professionals die u nodig heeft voor al uw schilderklussen. Woont u in de Belgische provincies Antwerpen of Limburg, aarzel dan niet om een beroep te doen op onze diensten. Zo zorgt u voor een service die kwaliteit en efficiëntie combineert.

Bel ons voo … (Lees meer)

BEJA Schilderwerken
100%
Zagerijstraat 17
3700 tongerwn

BEJA Schilderwerken is een bedrijf gespecialiseerd in schilderen en behangen. BEJA Schilderwerken zorgt voor de afwerking van jouw binnen- of verbouwingswerken door het schilderen van jouw binnen- en buitenoppervlakken. Gevestigd in Tongeren, werken wij in de regio Ant … (Lees meer)

Pro Painting
83%
Dorpsstraat 64
B-3665 As

Ons bedrijf, Pro Painting, is gevestigd in de gemeente As, in het hart van het Vlaamse Gewest in de provincie Limburg. Overal in de provincie komen we tussen om allerhande schilderwerken uit te voeren: deuren, ramen, gevels, plafonds, muren, enz.
Bel ons voor verschille … (Lees meer)

Schilderwerken Oscar
Weggevoerdenstraat 53/1
B-3980 Tessenderlo

Onze teams leveren verschillende diensten op het gebied van schilderen. Kies voor ons werk om uw kamers op te frissen of uw gevel te herstellen. Wij zijn actief in België, in de provincies Antwerpen en Limburg. Breng uw huis weer tot leven door op ons te vertrouwen! Vo … (Lees meer)

drieproschilder
kuringersteenweg 25 bus 3
B-3500 Hasselt

drieproschilder is een bedrijf afkomstig uit Hasselt. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Schilderwerken.

Bouwwerken Seral
100%
Geersbroekstraat 16
B-2235 Hulshout

Bij Bouwwerken Seral uit Hulshout bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerken, pleisterwerken, behangwerken en gevelbepleistering. Wij helpen u graag bij het schilderen van uw kamers, trappen, deuren of ramen en de bepleistering van de gevel of de muren. We zi … (Lees meer)

Reinigen-Ontmossen
94%
Handelsstraat 71
B-2400 Mol

Reinigen-Ontmossen is een bedrijf gevestigd in Mol, in het hart van het Vlaamse Gewest van de provincie Antwerpen. Ons interventiegebied wordt echter uitgebreid tot de provincies Vlaams-Brabant en Limburg. Wat onze dienstverlening betreft, hebben we besloten ons te con … (Lees meer)

Beschrijf uw project
1*. Waar zullen de schilderwerken plaatsvinden?
2*. Welke ruimte(s) wenst u te laten schilderen?
3*. Wanneer dienen de schilderwerken te starten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Schilderwerken: vind de juiste specialist in Limburg

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Schilderwerken die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Schilderwerken