Schilderwerken: Bedrijven die actief zijn in Limburg

Nicky Decor
100%
Necropolisstraat 4
3700 Tongeren

Zou je je woning graag in een nieuw jasje steken aan de hand van schilderwerken, maar weet je niet goed op welke firma je je hiervoor het best kan beroepen? In dat geval kunnen we je meedelen dat je je zoektocht mag staken, aangezien we bij Nicky Decor gespecialiseerd z … (Lees meer)

Alba Paint
100%
Wilgenstraat, 6
3650 Stokkem

Zoals de naam al doet vermoeden, biedt Alba Paint aan om schilderwerkzaamheden voor jou uit te voeren. Het bedrijf is gevestigd op het volgende adres: Wilgenstraat 6 3650 Dilsen-Stokkem. Als we kijken naar de informatie die beschikbaar is van de ECB, dan is dit een rel … (Lees meer)

Brandt Schilderwerken
100%
Tulpenstraat 9
B-3770 Riemst

Brandt Schilderwerken is een bedrijf afkomstig uit Riemst. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Schilderwerken.

A&L BOUWTECHNIEKEN
100%
Industrieterrein Kolmen 1301
B-3570 Alken

A&L BOUWTECHNIEKEN is een bedrijf afkomstig uit Alken. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Schilderwerken, Gevelrenovatie, Vochtbestrijding.

Pro Painting
89%
Dorpsstraat 64
B-3665 As

Ons bedrijf, Pro Painting, is gevestigd in de gemeente As, in het hart van het Vlaamse Gewest in de provincie Limburg. Overal in de provincie komen we tussen om allerhande schilderwerken uit te voeren: deuren, ramen, gevels, plafonds, muren, enz.
Bel ons voor verschille … (Lees meer)

Lomatec
100%
Dorpsstraat 56
B-3350 Linter

Lomatec is een bedrijf afkomstig uit Linter. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Schilderwerken.

JK De Oplossing
100%
Zelemseweg 9
B-3290 Diest

JK De Oplossing is een bedrijf afkomstig uit Diest. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Gyprocwerken, Elektriciteitswerken, Schilderwerken.

Bouwwerken Seral
97%
Corbeillestraat 23
B-2235 Westmeerbeek

Bij Bouwwerken Seral uit Hulshout bent u aan het juiste adres voor al uw schilderwerken, pleisterwerken, behangwerken en gevelbepleistering. Wij helpen u graag bij het schilderen van uw kamers, trappen, deuren of ramen en de bepleistering van de gevel of de muren. We zi … (Lees meer)

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waar zullen de schilderwerken plaatsvinden?
2*. Welke ruimte(s) wenst u te laten schilderen?
3*. Wanneer dienen de schilderwerken te starten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Schilderwerken: vind de juiste specialist in Limburg

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Schilderwerken die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Schilderwerken