Wie of wat is BOzARC?

BOzARC is een Vlaamse fabrikant van kwaliteitsvolle carports, terrasoverkappingen en veranda’s. Dit familiebedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in aluminium carports en terrasoverkappingen op de Belgische markt. Maar biedt ook andere types aan.

Het bedrijf bestaat sinds 2010 en heeft zijn wortels in Aartselaar, een stad in de provincie Antwerpen. Al snel bleek het bedrijf heel succesvol te zijn. Vandaag hebben ze verschillende vestigingen over geheel België. 

Dankzij het grote succes van BOzARC hebben verschillende dealers hun producten opgenomen in hun gamma.

Vandaag zijn ze één van de grootste spelers als het gaat over carports en terrasoverkappingen.

BOzARC
Op zoek naar een specialist?
Ontvang offertes
arrow-cta-box.pngOntvang offertes

BOzARC terrasoverkapping of carport uit aluminium: Waarom kiezen?

BOzARC heeft een ruim assortiment van carports en verschillende soorten terrasoverkappingen. Een meerderheid van dit aanbod betreft carports en soorten overkappingen in aluminium. Ontdek hieronder de voordelen van aluminium.

1. Aluminium gebogen carports van BOzARC

Wanneer je een aluminium carport wenst te plaatsen, kies je het best voor een BOzARC carport. Zo wordt elke carport van BOzARC op maat gemaakt.

Typerend voor de carports is het gebogen model. De unieke gebogen carport zorgt ervoor dat er een optimale bescherming heerst tegen de weersomstandigheden. De carports zijn ook geschikt voor mobilhomes, caravans en zelfs bussen. Ze zijn een volledig vrijstaand model

Verder heb je verschillende mogelijkheden om het gebogen model aan te passen aan je smaak en voorkeuren. Zo kan je kiezen voor een vrijstaande carport of een carport die je tegen de gevel is plaatst.

Twijfel je over de dakbedekking van je veranda of carport? Bij BOzARC heb je de keuze uit diverse opties. Zo vind je de dakbedekking die het best bij jouw carport past.

Mogelijkheden dakbedekking carport:

  • Wil je graag een open en ruimtelijk gevoel? Kies dan voor een transparante dakbedekking. Ook zorgt dit type voor een optimale lichtinval.
  • Is jouw carport zuidgericht en wil je steeds een lage temperatuur? Dan is een warmwerende dakbedekking de ideale oplossing. Zo geniet je steeds van een optimale temperatuur onder je carport.
  • Lijkt een schaduwplekje voor je wagen ideaal? Zonwerende dakbedekking houdt het zonlicht gedeeltelijk tegen.
internationale keuringsbedrijf vinçotte die het bedrijf aanbiedt met gepatenteerd bolgewricht

2. BOzARC terrasoverkapping

Wil je graag een terrasoverkapping die aan jouw persoonlijke wensen voldoet? Bij BOzARC ben je aan het juiste adres. Alle terrasoverkappingen worden op maat en volgens de voorkeuren van de klant gemaakt.

Wanneer je voor een aluminium terrasoverkapping kiest, moet je ook een dakbedekking kiezen. Zo kan je kiezen voor een doorzichtige dakbedekking, om optimaal te genieten van het licht en de natuur.

Wanneer je tijdens de zomer een plekje wilt waar je kan schuilen voor de warmte, is een warmtewerende dakbedekking de ideale oplossing.

Met een zonwerende dakbedekking wordt het zonlicht gedeeltelijk tegengehouden maar heb je toch nog voldoende lichtinval.

Waarom kiezen voor een aluminium terrasoverkapping? Ontdek hier de voordelen.

  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Op maat gemaakt
uniek ruimtelijk gevoel door het gepatenteerd bolgewricht in de gebogen carport

Hoeveel kost een aluminium terrasoverkapping?

De kostprijs voor een aluminium terrasoverkapping hangt af van verschillende factoren. Zo spelen de oppervlakte, hoogte en verdere afwerkingen zoals screens, lamellen enzovoort een rol.

Voor een terrasoverkapping van 3 meter hoog en een oppervlakte van 10 vierkante meter mag je rekenen op een prijs vanaf 1.000 euro. Deze prijs is uiteraard variabel naargelang de gekozen opties.

Interesse in carports of aluminium terrasoverkappingen van BOzARC? Vergelijk gratis offertes 

Heb je interesse in het plaatsen van een aluminium carport, terrasoverkapping of veranda van BOzARC? Wil je een uniek ruimtelijk gevoel?

Vraag via onderstaand formulier gratis vrijblijvende offertes en professioneel advies. Zo kan je makkelijk prijzen vergelijken en vind je de beste oplossing voor jouw project.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type veranda wenst u?
2*. Welk materiaal verkiest u?
3*. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda?
4. Wanneer wilt u van start gaan met de aanleg van uw veranda?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Veranda
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Veranda