Welkom Van Der Cruyssen

Over ons


Bij Van Der Cruyssen aannemingen uit Oostakker bent u aan het juiste adres voor al uw algemene aannemingen, schilderwerken, dakwerken, dakgoten, gevelwerken en voeg- en metselwerken. We zijn werkzaam in de regio rond Gent en in Oost-Vlaanderen. Met onze expertise en onze ervaring helpen we u graag met uw renovatie- en nieuwbouwprojecten.

We kiezen ervoor om ieder project persoonlijk aan te pakken. We bekijken iedere situatie afzonderlijk om u op die manier de best mogelijke dienst te kunnen verlenen. Ieder gebouw en iedere renovatie is uniek, daarom komen we op voorhand een kijkje nemen om de situatie te analyseren.

Zo weten we goed waar we aan beginnen en kunnen we u een duidelijke offerte voorleggen. 

Bij Van Der Cruyssen aannemingen hechten we waarde aan een snelle service, ons team heeft kennis van zaken en werkt vlot en nauwkeurig. We blijven ook altijd bereikbaar en u kan altijd bellen of mailen naar uw contactpersoon, onze zaakvoerder Koenraad Van Der Cruyssen.

Op die manier heeft u een goed overzicht van de werken en kan u altijd bij iemand terecht met vragen of als u meer informatie nodig heeft. Ook na de werken kan u ons uiteraard contacteren met vragen.

Ons team ervaren vakmensen staat voor u klaar om te zorgen voor uw dakwerken, renovaties, gevelwerken, schilderwerken en voeg- en metselwerken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer in regio Gent? Contacteer ons en vraag een offerte aan.


Verdiensten


Cliënt meer dan 1 jaar

Cliënt meer dan 1 jaar

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bent u op zoek naar een ervaren aannemer? Bij Van Der Cruyssen aannemingen uit Oostakker staan we voor u klaar. We zijn dankzij onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in allerlei dak- en gevelwerken. Zo kan u bij ons terecht voor dakisolatie, dakgoten, voegwerk en schilder- of metselwerken

Van Der Cruyssen is uw partner voor alle algemene aannemingen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sector kan u bij ons aankloppen indien u last heeft van opstijgend vocht of wanneer u hulp nodig heeft bij het behandelen van uw gevel, de kelder of als u een nieuwe oprit wil laten aanleggen.

We hebben ook ervaring met grondwerken, breekwerken of alle algemene renovatieprojecten. Contacteer ons dus gerust met al uw vragen omtrent renovatie. We werken voor particulieren, maar ook voor bedrijven en commerciële projecten.

We hebben al 40 jaar ervaring met algemene dakwerken</strong. We zijn uw expert op vlak van dakisolatie en dakreiniging of ontmossing, maar we plaatsen ook dakramen en zoldervloerisolatie.

Ook beschikken we over een ruim aanbod dakgoten in zink of koper. We zorgen voor herstellingen en reinigingen, maar we bieden ook volledig nieuwe en duurzame dakgoten aan.

Heeft de gevel van uw woning al betere tijden gekend? We kunnen uw gevel van een nieuwe uitstraling voorzien door een nieuwe bekleding aan te brengen, barsten en lekkages te herstellen, te isoleren, of volledig te behandelen met een vochtwerende coating. Zo kan uw huis er weer jaren tegenaan en blijft de gevel langer mooi.

Aarzel niet om ons te contacteren en vraag gerust een offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Beoordelingen 

3 review van Van Der Cruyssen

Bobex Score : %

Christophe E.

20/03/2020     Lovendegem


Project : Dakwerken voor een huis in Lovendegem
Review : véél te duur
Wim D.

14/11/2019     Erpe-Mere


Project : Dakwerken voor een huis in Erpe-Mere
Review : Vriendelijk,neemt ook zijn tijd om alles uit te leggen en geeft voldoende i ...
(Lees meer)
Paul B.

06/09/2019     Boekhoute


Project : dakwerken te Boekhoute
Review : Effe gekeken e meteen zomaar een offerte die 2x hoger lag dan de concurren ...
(Lees meer)
Adres
Van Der Cruyssen
Herman Teirlinckstraat 10
9041 Oostakker, België
BTW: BE0739433176
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .