Specialisten in dakisolatie in Antwerpen

ALL GOTTI
100%
Klipstraat 7
B-2060 Antwerpen

ALL GOTTI biedt kwaliteitsdiensten aan voor de renovatie van jouw gebouwen en woningen. Wij zijn actief in de stad Antwerpen en omstreken. ALL GOTTI is jouw gekwalificeerde contactpersoon voor alle renovatiewerkzaamheden, van het opknappen van muren tot zwaar werk: ALL … (Lees meer)

Dural Bouwgroep
89%
Plantinkaai 5 bus 4
B-2000 Antwerpen

Een paar woorden over onze activiteit
Heeft u problemen met uw dak? Dural Bouwgroep helpt u verder. Inderdaad, met een grote ervaring op het gebied van dakbedekking, hoeft u zich alleen maar te laten leiden door het betrouwbare advies van onze experts en zo te profiter … (Lees meer)

Lodico
50%
Brechtsebaan 459 C
B-2900 Schoten

Lodico bv 

Dakwerken Stessens
Mierdseweg 4
B-2370 Arendonk

Is de tijd stilaan gekomen aan dakwerken te laten uitvoeren aan je woning? Of vind je het eerder wenselijk om dakisolatie te laten aanbrengen? In beide gevallen is er goed nieuws, want Dakwerken Stessens is gespecialiseerd in deze zaken! Onze onderneming situeert zich i … (Lees meer)

Dakwerken Spoelders
Lode vissenaekenstraat 14
2600 Berchem

Dakwerken Spoelders is een bedrijf afkomstig uit Berchem. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakkapel, lichtkoepel & dakvenster, Dakisolatie, Dakwerken, Isolatie.

Karweiwerken Buelens
Spie 9
2861 Sint-Katelijne-Waver

Karweiwerken Buelens is een bedrijf afkomstig uit Sint-Katelijne-Waver. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Afbraakwerken, Dakisolatie, Dakwerken, Isolatie.

Dakwerken Lernout
100%
Moleken 3
B-9260 Wichelen

Dakwerken Lernout is een familiebedrijf gespecialiseerd in dakwerken . Sinds 2020 ondersteunen wij vele opdrachtgevers bij hun bouw- of renovatieprojecten. Gedreven door onze knowhow en door de wens om u tevreden te stellen, oefenen wij ons vak uit met grote passie en p … (Lees meer)

Izoya
100%
Nieuwendijk 31
B-3582 Koersel

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we enkel samen met vakmannen die kennis ter zake hebben. We zorgen voor de juiste man op de juiste plaats!  … (Lees meer)

MB PLUS
100%
Zandhoefstraat 87
3583 Beringen

Ons bedrijf MB PLUS is gevestigd in de stad Beringen, in het Vlaams gewest van de provincie Limburg. Wij zijn ook werkzaam in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. MB PLUS tenslotte werkt hoofdzakelijk aan dakbedekking, maar ook aan vloer-, plafond-, muur- en daki … (Lees meer)

Baldr Services
97%
Walenstraat 57 - 59 bus 4
B-3500 Hasselt

Baldr Services is een jong, Hasselts bedrijf dat met veel enthousiasme voor buitenonderhoud zorgt. Wij zijn uw partner voor al het buitenonderhoud van uw woning of bedrijf. Dit kan gaan van daken en gevels tot terrassen en zelfs technische installaties. We zorgen voor d … (Lees meer)

Bouw-Mix
93%
Zuidleiestraat 12-1b
B-9880 Aalter

Is het moment stilaan aangebroken om dak- en/of gevelwerken te laten uitvoeren aan je woning? Dan ga je daarvoor best eens te rade bij Bouw-Mix, aangezien wij in bovengenoemde zaken gespecialiseerd zijn! Onze firma situeert zich in Aalter en we zijn werkzaam in de regio … (Lees meer)

J&P-Projects
Hanewijk 16,
3118 Rotselaar

J&P-Projects is een bedrijf afkomstig uit Rotselaar. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Gyprocwerken, Dakisolatie, Vochtbestrijding, Isolatie.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type dakisolatie wenst u?
2*. Welke dakoppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
3*. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Dakisolatie: vind de juiste specialist in Antwerpen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Dakisolatie die actief zijn in uw regio.

Recente aanvragen voor dakisolatie in antwerpen

Dakisolatie te Brasschaat
Brasschaat - Antwerpen

na een afbreking van een schoorsteen

Bedrijven voor Dakisolatie