Welkom CK Service

Over ons


CK Service wijdt zich volledig toe aan badkamerrenovaties. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn we de ideale partner voor uw project. We voeren alle werken zelf uit en zijn eerlijk over wat voor ons mogelijk is en wat niet. Zo staat u nooit voor onaangename verassingen! Dat maakt het voor ons mogelijk steeds 100% tevreden klanten te hebben!

CK Service is een bedrijf met een toegewijde zaakvoerder die steeds meewerkt aan uw projecten. We zoeken samen met u naar op maat gemaakte oplossingen en staan u ook bij tijdens het aanvragen van premies. Bovendien werken wij alles naadloos af zonder schade aan de rest van uw woning. Om ons daarbij te helpen, werken we met een afzuigsysteem zodat stof tot een minimum beperkt wordt en laten we geen afval achter.

Wilt u een gratis en vrijblijvende offerte voor uw droombadkamer? Vraag deze hier aan! Wij zijn actief in heel België!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Onze specialisatie in badkamerrenovatie laat ons toe u te voldoen in uw noden. Vakmanschap is de basis van ons succes. Badkamers renoveren is onze passie. Wilt u een totaalrenovatie van uw badkamer of wilt u kleinere werken laten uitvoeren? U kan op ons rekenen!

Een nieuwe, veilige douche, geplaatst binnen de dag? CK Service plaatst douchecabines in één dag tijd, ook als uw oud bad of oude douche er nog staat! Zo transformeert u uw badkamer in geen tijd. Een oud bad of een oude douche wordt een nieuwe douche die veiligheid, design en comfort combineert.

U kan rekenen op een antislip afwerking en verscheidene interessante opties zoals een uitklapbaar zitje en ergonomische veiligheidsgrepen. Verkiest u een neveldouche, stoomdouche, hydromassage of nog iets anders? Laat het ons gewoon weten in uw offerteaanvraag!

Een nieuwe badkamer zonder schade aan de rest van uw woning? Een verbouwing brengt steeds veel stof teweeg maar CK Service beperkt dit tot het absolute minimum dankzij ons afzuigsysteem. In één week tijd en met zo min mogelijk breekwerk staat uw tot in-de-puntjes afgewerkte badkamer er al!

Dergelijke snelheid is mogelijk omdat we voor duurzame en voordelige keramische wandpanelen kiezen in plaats van regels. Die blijven krasvrij en zijn onderhoudsvriendelijk!

Een comfortabele en stijlvol toilet op uw maat? CK Service heeft verschillende soorten toiletten zodat u altijd de beste keuze kan maken. Een staand toilet of liever een hangtoilet? Het kan allemaal, in verschillende modellen. Toch liever een Japans toilet? Dat kan erg handig zijn, en de warmwaterstraal is bovendien goed voor bepaalde aandoeningen maar ook voor het milieu. Toiletpapier is zo verleden tijd!

Heeft u smalle leidingen die moeite hebben met het doorstromen van toiletpapier? Dan is een vergruizer misschien de aangewezen oplossing voor u. Met een vergruizer kan u op bijna elke plek een toilet installeren. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en we bekijken samen met u de mogelijke oplossingen!

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
CK Service
Lijsterstraat 3
2590 Berlaar, België
BTW: BE0845789223
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .