Isolatie: Bedrijven die actief zijn in Antwerpen

Gaby Project
100%
Provincialesteenweg 22
B-2620 Hemiksem

Gaby Project is een onderneming uit Hemiksem die gespecialiseerd is in isolatie en geluidsisolatie, gevelrenovatie en buitengevelisolatie.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Isolatie en geluidsisolatie van buitenmuren

Isolatie en geluidsisolatie zijn … (Lees meer)

ALL GOTTI
100%
Klipstraat 7
B-2060 Antwerpen

ALL GOTTI biedt kwaliteitsdiensten aan voor de renovatie van jouw gebouwen en woningen. Wij zijn actief in de stad Antwerpen en omstreken. ALL GOTTI is jouw gekwalificeerde contactpersoon voor alle renovatiewerkzaamheden, van het opknappen van muren tot zwaar werk: ALL … (Lees meer)

Roof Inc.
100%
Handboogweg 13
B-2520 Ranst

Roof Inc. is een bedrijf gevestigd in Ranst, in het Vlaamse gewest van de provincie Antwerpen. Door de hele provincie grijpen we in voor jouw isolatiewerken voor muren, vloeren en daken. Daarnaast komen we ook tussen in renovatie en onderhoud van daken.

Doe een bero … (Lees meer)

Haradinaj
100%
Fort II straat 167
B-2160 Wommelgem

Haradinaj is een bedrijf gespecialiseerd in badkamer renovatie. Zij is actief in België, meer bepaald in de regio Antwerpen. Als je in deze streek woont en van plan bent jouw badkamer te renoveren, nodigen wij je uit aandacht te besteden aan dit artikel om je de middel … (Lees meer)

Probuild Exterior
100%
Letterkundestraat 16
2610 Wilrijk

Kijk je uit naar een bedrijf om gevelwerken, isolatiewerken en/of de plaatsing van ramen, deuren en beglazing aan toe te vertrouwen? Dan ben je bij Probuild Exterior alvast aan het juiste adres, aangezien wij in elk van bovengenoemde zaken gespecialiseerd zijn! Onze ond … (Lees meer)

ARDG
100%
Heuvelstraat 13
B-2560 Nijlen

ARDG is een bedrijf afkomstig uit Nijlen. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakisolatie, Dakwerken, Isolatie.

Mecdecor
94%
Bischoppenhoflaan 135
B-2100 Antwerpen

Kan uw gevel wel een opfrissing gebruiken? Bent u op zoek naar een eerlijke firma om uw gevel te renoveren, te bepleisteren, te bekleden of te reinigen? MEC Decor staat enthousiast voor u klaar! Dit bedrijf is gespecialiseerd in gevelwerken. Voor gevelverfraaiing, maar … (Lees meer)

Dural Bouwgroep
90%
Plantinkaai 5 bus 4
B-2000 Antwerpen

Een paar woorden over onze activiteit
Heeft u problemen met uw dak? Dural Bouwgroep helpt u verder. Inderdaad, met een grote ervaring op het gebied van dakbedekking, hoeft u zich alleen maar te laten leiden door het betrouwbare advies van onze experts en zo te profiter … (Lees meer)

Lodico
50%
Brechtsebaan 459 C
B-2900 Schoten

Lodico bv 

SNS BOUW
Koningin Astridlaan 26
2660 Kontich

SNS BOUW is een bedrijf dat gespecialiseerd is in lichtstraatwerkzaamheden, lichtstraten, lichtstraten, dakisolatie, dakbedekkingswerkzaamheden, elektrawerkzaamheden, maar ook in isolatie. Dit bedrijf is actief in België en meer bepaald in de regio’s Antwerpen, Vlaams- … (Lees meer)

Dakwerken Stessens
Mierdseweg 4
B-2370 Arendonk

Is de tijd stilaan gekomen aan dakwerken te laten uitvoeren aan je woning? Of vind je het eerder wenselijk om dakisolatie te laten aanbrengen? In beide gevallen is er goed nieuws, want Dakwerken Stessens is gespecialiseerd in deze zaken! Onze onderneming situeert zich i … (Lees meer)

Eurobiz Sylwia Wouters
Plankenbergstraat 47/3
2100 Deurne

Eurobiz Sylwia Wouters is gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden, met name dakisolatie, dakbedekking, ramen en deuren, maar ook isolatie in het algemeen. Zij is actief in België, in de regio Antwerpen. In dit artikel gaan we nader in op de activiteiten die het uitvoert. … (Lees meer)

Dakwerken Rezki
Provinciesteenweg 294
B-2530 Boechout

Dakwerken Rezki is een bedrijf afkomstig uit Boechout. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakkapel, lichtkoepel, dakvenster, Dakisolatie, Dakwerken, Isolatie.

Dakwerken Lernout
100%
Moleken 3
B-9260 Wichelen

Dakwerken Lernout is een familiebedrijf gespecialiseerd in dakwerken . Sinds 2020 ondersteunen wij vele opdrachtgevers bij hun bouw- of renovatieprojecten. Gedreven door onze knowhow en door de wens om u tevreden te stellen, oefenen wij ons vak uit met grote passie en p … (Lees meer)

Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u te isoleren?
2*. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
3*. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
4*. Welk type gebouw wenst u te isoleren?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Isolatie: vind de juiste specialist in Antwerpen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Isolatie die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Isolatie