Isolatie: Bedrijven die actief zijn in Limburg

Jansegers
100%
Engelbert Adanglaan 93
B-3970 Leopoldsburg

Met bijna 40 jaar vakkennis als isolatie specialist kan Jansegers u de beste raad geven over welk type isolatie het beste past bij u. Goed advies en service staan bij ons centraal.Ons ruim assortiment geeft u de mogelijkheid om een materiaal te kiezen dat het best aans … (Lees meer)

Isomosi
100%
Euselstraat 13
B-3600 Genk

Isomosi is een bedrijf afkomstig uit Genk. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vloerisolatie, Spouwmuurisolatie, Dakisolatie, Isolatie.

Sun-roof projects
100%
Herkkantstraat 15
B-3512 Stevoort

Sun-roof projects is een bedrijf afkomstig uit Stevoort. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakkapel, lichtkoepel & dakvenster, Dakisolatie, Dakwerken, Isolatie.

NEO FACADE
100%
Weg naar As 55
B-3660 Opglabbeek

Heb je de opfrissing van je gevel steeds op de lange baan geschoven en is er nu geen weg meer terug? Dan doe je er goed aan om een beroep te doen op de diensten van Neo Facade, aangezien wij gespecialiseerd zijn in gevelwerken! Onze firma bevindt zich in Opglabbeek en w … (Lees meer)

Bouten
100%
Sluisbamd 37
B-3550 Heusden-Zolder

Bouten is een bedrijf afkomstig uit Heusden-Zolder. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakisolatie, Dakwerken, Isolatie.

Isoglobe
96%
Ambachtsstraat 5/1
B-3590 Diepenbeek

Isoglobe is de specialist die je zoekt als het aankomt op spouwmuurisolatie met EPS-parels. Ons bedrijf situeert zich in Diepenbeek en we zijn werkzaam in de regio’s Limburg en Antwerpen. De afgelopen jaren hebben we ons opgewerkt tot een vaste waarde in de branch … (Lees meer)

Salvum Energy
96%
Sledderlo 6
B-3600 Genk

Salvum Energy is gevestigd in Genk. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaam wonen door middel van isolatie. Wij zijn uitsluitend werkzaam in de regio Limburg.
Onze hoofdactiviteiten bestaan uit de isolatie van spouwmuur, dak, kelder en … (Lees meer)

Eco Protect
96%
Sint-lutgardisstraat 18
B-3560 Lummen

Eco Protect is gespecialiseerd in isolatie. Voor zowel spouwmuurisolatie als dak- en zoldervloerisolatie kan u bij hen terecht.

Bij spouwmuurisolatie maakt Eco Protect gebruik van Kemisol Eco EPS parels. Deze worden vermengd met SUPEARL+ lijm in de luchtspouw (tussen … (Lees meer)

Isolair
94%
Kuringersteenweg 527
3511 Hasselt

Wij zijn gespecialiseerd in spouwmuur-, kelder-, dak-, zoldervloer- en vloerisolatie, we zijn actief in Limburg en Vlaams Brabant.Het isoleren van een woning heeft tal van voordelen: zo kun je jouw wooncomfort verhogen doordat de warmte binnen blijft in de winter en bui … (Lees meer)

Ecoroofs
93%
Lenaertsstraat 76
3800 Sint-Truiden

De firma Ecoroofs uit Sint-Truiden is de autoriteit in dakwerken. Ze zijn werkzaam in Vlaams-Brabant en Limburg.  Door de jaren heen is Ecoroofs uitgegroeid tot de belangrijkste dakwerker in de omgeving van Sint-Truiden. Dakwerken vergt vakkennis. Daarom leidt … (Lees meer)

MB PLUS
88%
Zandhoefstraat 87
3583 Beringen

Ons bedrijf MB PLUS is gevestigd in de stad Beringen, in het Vlaams gewest van de provincie Limburg. Wij zijn ook werkzaam in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. MB PLUS tenslotte werkt hoofdzakelijk aan dakbedekking, maar ook aan vloer-, plafond-, muur- en daki … (Lees meer)

YS Construct
Tichelrijstraat 73 bus 1
3800 Sint-Truiden

YS Construct is een bedrijf afkomstig uit Sint-Truiden. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Chapewerken, Vloerisolatie, Isolatie.

Roofix Projects
Stationsstraat 59 302
3800 Sint-Truiden

Roofix Projects is een bedrijf afkomstig uit Sint-Truiden. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Buitenmuurisolatie, Gevelrenovatie, Dakwerken, Isolatie.

Dakwerken Antony bvba
Weygaard straat 37 b
3530 Houthalen

Dakwerken Antony bvba is een bedrijf afkomstig uit Houthalen. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakisolatie, Dakwerken, Isolatie.

PUBROX
100%
welvaartstraat 22 bus 10
2220 Herentals

PUBROX is een bedrijf afkomstig uit Herentals. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Buitenmuurisolatie, Gevelrenovatie, Isolatie.

EMA Project
100%
Liersesteenweg 2590
B-2590 Berlaar

EMA Project is een bedrijf afkomstig uit Berlaar. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Buitenmuurisolatie, Gevelrenovatie, Isolatie.

Dakwerken Service
100%
Oude Tramlijn 51 bus 1
2430 Eindhout - Vorst

Dakwerken Service is een bedrijf afkomstig uit Eindhout – Vorst. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakisolatie, Dakwerken, Isolatie.

ECOFOAM
97%
Première Avenue 12B,
Herstal 4040

Ons bedrijf ECOFOAM is gevestigd in Luik in België. Wij zijn al bijna twee jaar gespecialiseerd in de thermische en akoestische isolatie van vloeren, daken en wanden. Onze interventiegebieden zijn ook de gemeenten Luxemburg, Namen en Waals-Brabant.
Bel ons voor verschi … (Lees meer)

arrow
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u te isoleren?
2*. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
3*. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
4. Welk type gebouw wenst u te isoleren?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Isolatie: vind de juiste specialist in Limburg

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Isolatie die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Isolatie