Welkom bij Jomatec

Over ons


Bent u nog op zoek naar een specialist in ramen en deuren? Of overweegt u een veranda te laten bouwen? Dan bent u bij Jomatec aan het juiste adres.

Met 25 jaar ervaring is Jomatec dé reverentie ramen en deuren in PVC, aluminium en hout. Naast ons uitgebreid aanbod aan ramen en deuren in alle stijlen en kleuren hebben we ook onze eigen garagepoortenmerk ‘Jomadoor’.

Tot slot bieden wij ook zonweringen, rolluiken en veranda’s op maat aan. Dankzij onze piekfijne afwerking is een tevreden resultaat gegarandeerd.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Ramen en deuren

In ons gamma bieden we een keuze aan van PVC-ramen, houten ramen, aluminium ramen en hout-aluminium ramen.

  • PVC ramen bezitten enkele uitstekende eigenschappen. Zo zijn PVC ramen heel isolerend. Hierdoor zal uw een groot thermisch comfort ervaren. Daarnaast zijn PVC ramen heel duurzaam met een lange levensduur. Wij bieden deze ramen aan een uitstekende prijs en kwaliteit.
  • Vervolgens vindt u ook aluminium ramen in ons assortiment. Deze kunnen al eens tegen een stootje van de natuur want ze zijn heel weersbestendig. Het installeren van aluminium ramen laat de waarde van uw woning stijgen.
  • Houten ramen zijn op hun beurt ook best wind- en waterdicht. Daarnaast houden ze heel wat rumoer buiten met hun uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Ook zijn houten ramen zeer duurzaam en gaan ze best lang mee.

Hout-aluminium ramen zijn vanzelfsprekend ramen gemaakt uit een mix van hout en aluminium. Deze beschikken daarom ook de beste eigenschappen van beide materialen. Hoewel de kwaliteiten van hout de bovenhand nemen in deze ramen.

Door het gebruik van verschillende materialen kan u kiezen uit veel verschillende stijlen en kleuren. Zo kan u zowel moderne als klassieke stijlen en kleuren kiezen, naargelang de stijl van uw woning. Bij deze ramen vindt u vaak een verborgen afwatering, en vervolgens zijn deze ramen ook onderhoudsarm. Hout-aluminium ramen zijn uiterst aangeraden voor een mooi resultaat met groot gebruiksgemak.

We bieden in ons assortiment deuren heel wat verschillende deuren. Onze deuren zullen zich aanpassen aan uw stijl, zodat deze zeker bij uw woning passen. Ook onze deuren zijn net zoals onze ramen beschikbaar in PVC, aluminium, hout en hout-aluminium. Zodat deze perfect bij uw ramen passen.

Poorten

Daarnaast bieden we ook een ruime keuze aan poorten. Hiervoor stellen we u graag onze Jomadoor voor. U kunt kiezen uit Sommer en Marantec voor de automatisatie.

Veranda’s

Veranda’s bieden zowel meer ruimte als een helder zicht over uw tuin. Hierdoor krijgt uw woning meer waarde door een veranda te plaatsen. U kunt overdekt en afgeschermd in een droge en aangename ruimte genieten van uw tuin.

Wij hebben een team van ervaren medewerkers die u snel en verstandig helpt met het plaatsen van uw droomveranda. Zo kan u een veranda hebben in verschillende stijlen.

Rolluiken en zonnewering

Jomatec is een verdeler van Dessol. Dessol staat voor kwaliteit. Wilt u meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Jomatec
Steenweg van Aalst 37
9200 Dendermonde, België
BTW: 0441756707
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .