Welkom bij Jomatec

Over ons


Bent u nog op zoek naar een specialist in ramen en deuren? Of overweegt u een veranda te laten bouwen? Dan bent u bij Jomatec aan het juiste adres.

Met 25 jaar ervaring is Jomatec dé reverentie ramen en deuren in PVC, aluminium en hout. Naast ons uitgebreid aanbod aan ramen en deuren in alle stijlen en kleuren hebben we ook onze eigen garagepoortenmerk 'Jomadoor'.

Tot slot bieden wij ook zonweringen, rolluiken en veranda's op maat aan. Dankzij onze piekfijne afwerking is een tevreden resultaat gegarandeerd.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Ramen en deuren

In ons gamma bieden we een keuze aan van PVC-ramen, houten ramen, aluminium ramen en hout-aluminium ramen.

 • PVC ramen bezitten enkele uitstekende eigenschappen. Zo zijn PVC ramen heel isolerend. Hierdoor zal uw een groot thermisch comfort ervaren. Daarnaast zijn PVC ramen heel duurzaam met een lange levensduur. Wij bieden deze ramen aan een uitstekende prijs en kwaliteit.
 • Vervolgens vindt u ook aluminium ramen in ons assortiment. Deze kunnen al eens tegen een stootje van de natuur want ze zijn heel weersbestendig. Het installeren van aluminium ramen laat de waarde van uw woning stijgen.
 • Houten ramen zijn op hun beurt ook best wind- en waterdicht. Daarnaast houden ze heel wat rumoer buiten met hun uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. Ook zijn houten ramen zeer duurzaam en gaan ze best lang mee.

Hout-aluminium ramen zijn vanzelfsprekend ramen gemaakt uit een mix van hout en aluminium. Deze beschikken daarom ook de beste eigenschappen van beide materialen. Hoewel de kwaliteiten van hout de bovenhand nemen in deze ramen.

Door het gebruik van verschillende materialen kan u kiezen uit veel verschillende stijlen en kleuren. Zo kan u zowel moderne als klassieke stijlen en kleuren kiezen, naargelang de stijl van uw woning. Bij deze ramen vindt u vaak een verborgen afwatering, en vervolgens zijn deze ramen ook onderhoudsarm. Hout-aluminium ramen zijn uiterst aangeraden voor een mooi resultaat met groot gebruiksgemak.

We bieden in ons assortiment deuren heel wat verschillende deuren. Onze deuren zullen zich aanpassen aan uw stijl, zodat deze zeker bij uw woning passen. Ook onze deuren zijn net zoals onze ramen beschikbaar in PVC, aluminium, hout en hout-aluminium. Zodat deze perfect bij uw ramen passen.

Poorten

Daarnaast bieden we ook een ruime keuze aan poorten. Hiervoor stellen we u graag onze Jomadoor voor. U kunt kiezen uit Sommer en Marantec voor de automatisatie.

Veranda’s

Veranda’s bieden zowel meer ruimte als een helder zicht over uw tuin. Hierdoor krijgt uw woning meer waarde door een veranda te plaatsen. U kunt overdekt en afgeschermd in een droge en aangename ruimte genieten van uw tuin.

Wij hebben een team van ervaren medewerkers die u snel en verstandig helpt met het plaatsen van uw droomveranda. Zo kan u een veranda hebben in verschillende stijlen.

Rolluiken en zonnewering

Jomatec is een verdeler van Dessol. Dessol staat voor kwaliteit. Wilt u meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Jean  D .

20/11/2018    Sint-gillis-waas


Project : Ramen, deuren en beglazing te Sint-Gillis-Waas
Beoordeling :
Adres
Jomatec
Steenweg van Aalst 37 
9200 Dendermonde, Belgium
BTW: 0441756707
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.