Welkom bij Isolans

Over ons


Denk je eraan om de deskundige hulp in te schakelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is verwarming? Of ben je meer geneigd om zonne-energie aan te wenden door pakweg een zonneboiler te laten installeren? In beide gevallen kan je terecht bij Isolans, specialist in verwarming en zonne-energie! Onze firma situeert zich in Bredene en de gehele regio West-Vlaanderen kan zich beroepen op onze diensten. We zijn zo’n 10 jaar geleden opgestart, wat maakt dat we aan ervaring geen gebrek hebben en met andere woorden de geknipte kandidaat zijn om je persoonlijk project aan toe te vertrouwen.

Bij Isolans hechten we veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een optimale relatie te onderhouden met elke klant en staan altijd open voor een samenwerking die zich niet beperkt tot een enkele klus. Om onze doelstellingen waar te maken, nemen we ons voor om enkel mensen aan te werven die de juiste scholing genoten hebben en kunnen terugvallen op een minimum aan ervaring. Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholing. Op die manier zijn we te allen tijde mee met reilen en zeilen in de sector en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Weet je na het lezen van bovenstaande info al heel wat meer, maar wens je nog extra inlichtingen in te winnen? Twijfel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Onze experts van dienst zijn erop gebrand om met een oplossing op maat voor de dag te komen die tot in de puntjes voldoet aan wat jij al die tijd in gedachte had.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Isolans spitsen we ons hoofdzakelijk toe op 2 activiteiten, namelijk verwarming en zonne-energie. Deze 2 vakgebieden spitsen zich verder op in:

  • Condensatieketels, pelletkachels, verwarmingsketels en warmtepompen
  • Zonneboilers

Voor al deze karweien wenden wij alle middelen aan die voorhanden zijn en installeren wij materialen van topkwaliteit, aan een strak tempo en correcte prijstarieven. Je hoeft bijgevolg geenszins te vrezen dat je bij ons geen waar voor je geld zou krijgen, integendeel: kwaliteit en betaalbaarheid zijn 2 pijlers waarop we elke keer weer berusten.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Isolans
Oude Kreekweg 25 
B-8450 Bredene, Belgium
BTW: 0842.032.254
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.